Tinder - vaše zkušenosti s profilem

Anonymní
1.4.24 13:28

Tinder-vase zkušenosti s profilem

Ahoj holky,
našla jsem si na Tinderu partnera, jsme spolu 7 měsíců a vše je v pohodě, vadí mi jen jedna věc - stále si nesmazal profil na Tinderu. Asi tam vůbec nechodí ( nemění se vzdálenost), ale o to nejde, já vím, že lidi si ten profil zavírají, aby byl skrytý, nebo odinstaluji aplikaci, ale tím se profil nesmaže…
Nicméně přijde mi, že když člověk je ve vztahu, nepotřebuje zadní vrátka a profil si prostě smaže kompletně. V případě rozchodu si stačí založit nový profil, otázka pěti minut maximálně. Já vůbec nemám problém smazat ten svůj profil, navrhnu mu, abychom si je smazali…
Chtěla jsem se optat Vás, co jste tam našli vztah, jak jste to měli se smazáním profilu a případně po jaké době jste profil kompletně smazali?
p. s. prosim jen o odpověď uživatelé, kteří sami si Tinder založili, zda a jak tohle řešili ( co si myslí ti co tam nebyli je irelevantní), děkuji.

Příspěvek upraven 01.04.24 v 13:53

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
576
1.4.24 13:38

Ja myslim, ze to je detinsky resit. Ale kdyz uz to musis pro svuj klid uzavrit, tak si mela nekdy navrhnout neco jako "Tak uz mame tak vazny vztah, ze si muzeme oba smazat profil? ") :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107628
1.4.24 14:35
@Anonymní píše: Více

nikdy jsem si nic nemazala..,jen tam proste nechodila.
Na Tinderu jsem uz nebyla hodne dlouho a ten profil uplne neaktivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.24 14:38

Já to neřešila. Ani mě to nenapadlo. Prostě jsem odinstalovala apku. Jestli, a jak dlouho tam bude profil, to jsem ani netušila ani mě to nezajímalo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13821
1.4.24 14:41

Myslím, že většina lidí to neřeší a neprikladaji tomu takovou důležitost, jestli je profil smazaný, neaktivní nebo jestli tam prostě jen nechodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.24 14:48
Řeším něco podobného, akorát ne s Tinderem. Já osobně bych si aplikaci případně jiné seznamky mažu hned, když jsem zamilovaná.
Například nyní, jsem zamilovaná do někoho s kým se ani nevídám. Potenciální vztah s ním na bodu mrazu a já nejsem schopna si znovu založit jakoukoli seznamku, protože stále doufám…
Proto nechápu, proč si někteří muži ty seznamky neruší. Podle mě tím vyjadřuje účtu a lásku tomu partnerovi.
  • Citovat
  • Upravit
107628
1.4.24 15:01

tak to bude asi závislé na tom, jak rychle se zamilujes..jestli to oboustranne a oba to považujete za vztah.
nekdo tak rychlý nastup nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.24 15:47

Já si tam našla manžela a už vůbec nevím, zda jsme profily mazali 😂 nicméně už máme po svatbě, dvě děti a postavený dům…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.4.24 15:47
@Venetia píše: Více

Dobře, tak mi poraď prosím. Zajímavé i pro zakladatelku.
Jsem zamilovaná do něho, nechodíme spolu. Nevídáme se teďkom, ale budeme se zase vídat.
Je na seznamce a má tam ten inzerát pořád a chodí tam téměř každý den. Já stejně vím, že lepší ženu než jsem já nenajde, ale on to neví ještě. :D Sranda. Musím se to snažit brát s humorem a netrápit se.

• Citovat
  • Upravit
439
1.4.24 16:31

Tak ty ho evidentne nemas smazany take, treba si on o tobe rika to same…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
1.4.24 16:37

Děláš jistě dobře, cítit něco k někomu nebo dokonce milovat, tak fakt není dobrý se zkoušet seznamovat s někým jiným! :D Já to totiž zkouším, abych na tu dotyčnou jako nemyslel, ale mám z toho pocit, jako kdybych podváděl všechny, s kterými chci něco nového navázat :oops:. Na druhou stranu z praktických důvodů, když nevíš, jestli u dotyčného máš nějakou šanci, škoda si nechat ucházet jiné příležitosti… :nevim:

Kdybych našel nebo až najdu a budu si jist, tak to smažu s velkou radostí, protože, co si tam člověk zažil… :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.24 17:09

@D. C. Děláš dobře. Vytloukáš klín klínem. Já tam pořád vidím ještě nějakou šanci, tak nemám náladu na nikoho. A kolik ti je?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.4.24 17:37

Tak to gratuluji, že vám to vyšlo. A jak dlouho ti to trvalo než jsi poznala toho pravého? Kolik takových rande jsi musela absolvovat?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.4.24 17:40
@D. C. píše: Více

Tohle má můj kamarád taky a je z toho nešťastný. Zamiloval se tam do holky, bohužel to nebylo opětované, tak aby zmírnil bolest začal randit s holkami, aby zapomněl. Pořád chodí na nějaké rande s Tinder holkami a stejně se mu nedaří zamilovat, tamta je pro něj bohužel pořád number one.

• Citovat
  • Upravit
107628
1.4.24 19:55

co poradit…treba on to tak nevidí, tudíž ani nevidí důvod tam nechodit natož si profil rušit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí