Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdyz uz je to vztah, tak tindery smazat a zalozit spolecny profil na amaterech ![]()
@Anonymní píše: Více
Ja ho teda nemám
ale přesto se musim zeptat, ty ho smazanej nemáš, ale vadí ti, ze on si ho nesmazal?
Mně by to taky vadilo, chápu tě.
Měl by si ho smazat - jako gesto, znamení, že to s tebou mysli vážně a dal už nehledá.
Tyjo, já si nejsem jistá, jestli jsem mazala profil ![]()
Po pár měsících jsem odinstalovala aplikaci a po pár dalších jsem mu v legraci řekla, že ho tam snad už taky nemá.
Nikdy jsem ho tam nechodila šmírovat.
Tak na Tinder jsem stará, ALE po nějaké době (třeba pár týdnů) vztahu bylo mooc fajn, milé a fakt jak tu někdo napsal i slovo „rituální“ svůj profil na seznamce smazat..
znamenalo to pro mne i pro něj hodně a drží to dosud ![]()
čili já osobně nemám pochopení pro lidi, kteří mají seznamkové profily (byť neužívané), ačkoliv jsou ve vážných vztazích..
brala bych to jako zadní vrátka a s takovým člověkem bych nebyla.
Tečka, konec seznamkového hlášení ![]()
@Lucy75 viď mám to stejně, protože to že si to odinstalujes nic neznamená stačí minuta opětovné instalace a jsi tam kde jsi byla, mám vztah, tak mizim ze seznamky kompletně
Internetová seznamka - https://elitedаte. cz Jsem maximálně šťastná a spokojená. Našla jsem tady svou lásku, už spolu i bydlíme a zatím to vypadá moc fajn. Ten poplatek za členství mi rozhodně za tohoto partnera stál. Nebojte se a pokud to myslíte vážně, buďte aktivní a jděte do toho.