Nejistota po rozchodu

Anička44
1.4.24 18:58

nejistota po rozchodu

Zdravím, už jsem tu svůj vztah popisovala párkrát. Je mi 28 a příteli 30. Ted už tedy bývalému. Zkusim to zhrnout. Poznali jsme se a on se do mě šíleně zamiloval, já ne, byla jsem po rozchodu asi 4 měsíce a spala jsem i s jinejma atd. Ale pak sme spolu začali chodit. Nějaká intuice mi říkala, že tam něco nehraje ale vozil mě na výlety, choval se ke mě jak ke královně a já se konečně smála po dlouhý době a byla spokojená. Koupil mi i mé vysněné auto. Hodně mi vyznával lásku, já zprvu taky ale mi přišlo víc a víc že ho asi nemiluju. Tak sem se s nim rozešla. Ale díky tomu že jsme spolu po rozchodu dávali dohromady auto tak jsme se dali zase dohromady. A bylo to super, ačkoliv furt někde uvnitř jsem cítila jak kdyby to nebylo ono, ale snažila jsem se aby to fungovalo, starala jsem se o něj, on o mě. Byl fakt zlatej, ačkoliv když se napil tak byl až moc vážnivej až lehce agresivní. Neuměl asi pít. Pak jsme asi kvůli tomu že jsme spolu začali bydlet, spolu spali někdy jen 1× týdně. Byl tam i lehký flirt s kolegyní přes zprávy, ale věřim mu že nic nebylo a korigoval to. I když na 100% celkově ve všem mu uplně něvěřim, ale snažim se. No prostě předtim ve vztahu sem byla strašně zamilovaná a zaslepená až a krachlo to. Ale tady sem ani zamilovaná vlastně nebyla a pořád jak kdybych cítila dobu expirace vztahu…on plánoval furt něco a já se taky snažila ale jak dkyby to bylo lehce na sílu? A nebo je to strach? Každopádně už 2× sem se s nim teda rozešla. ted už i odstěhovala. Všichni mě maj za blbku co ho využila kvůli autu ale takhle to neni. Možná až moc přemýšlím místo toho abych si užívala čas s nim a prostě dospívala po boku skvělýho chlapa (uklízí, vaří, dělá gesta, šikovnej automechanik) a budovala s nim něco. Tak se bojim prostě asi že ho nemiluji a že by nám to prostě nevydrželo. Ale strašně mi chybí a chci s nim být, ale bojim se že když do toho půjdu nějak ted znova, jelikož on by semnou taky chtěl být, tak že pak zase uteču…achjo. Co s tim? Chtěla bych tomu dát pár měsíců, odstěhovat se sama někam a zkusit si to urovnat v hlavě. Ale já jsem bohužel taková, že přemýšlim až moc, až občas depresim, mám to asi po babičce…nedokážu moc jentak být a užívat si život…ale ted sem prostě vyloženě jak tělo bez duše…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5113
1.4.24 19:00
@Anička44 píše: Více

Převozník. Bohužel. První co byl pro vztah po rozchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anička44
1.4.24 19:02

@Malá bobina myslíš? já si ale prost říkám, že jsem fakt hloupá a že s nim chci být a i bych se snažila něco budovat. ted už ano

• Citovat
  • Upravit
5113
1.4.24 19:06

Tak to zkus. Ale jen ať to není vztah z rozumu… trpěl by on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anička44
1.4.24 19:10

@Malá bobina vztah z rozumu jsem to vnímala tak nějak ze začátku. No byly jsme spolu necelej rok. Ale ted ty city jsou určitě jiný, na začátku jsem byla okouzlená ačkoliv jsem mu nevěřila, že by mě mohl takhle bláznivě milovat. Ale ted ty moje city jsou jiný, hlubší ale že bych dokázala říct na 100%, že ho miluju, to ne. Naopak jsem mu zase při rozchodu řekla že ho asi nemiluju pořád. Ale on si tu lásku dost vynucuje občas, a já pak chytnu jak kdyby paniku a úzkost a řeknu si že ho vlastně asi teda nemiluju

• Citovat
  • Upravit
5113
1.4.24 19:16

Divné je, ze jsi se dvakrát rozešla…
Leda to naposledy zkusit, ale rict mu o svych pocitech… nicméně to se mu asi líbit nebude.
Ja přitažlivost poznam a převozník by byl pro me někdo jen na výplň času, určitě ne na plany do budoucna. Bohužel převozníci bývají často poté odkopáváni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anička44
1.4.24 19:20

@Malá bobina ví o všech mých pocitech a i přesto by semnou chtěl být. Překonává všechno…ale sám uznal, že nevím ještě co chci a že jsme se asi poznali ve špatný čas. Nevim, nějak si nedokážu připustit, že by to byl jen převozník. Když nám všechno fungovalo atd. jen mi asi nějaký to propojení chybělo

Příspěvek upraven 01.04.24 v 19:21

• Citovat
  • Upravit
8827
1.4.24 19:20

Kolikrát se s ním chceš ještě scházet a rozcházet? I další pokus by nefungoval. Jen by se opakovalo to, co teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anička44
1.4.24 19:25

@izabe třeba ne. Hodně věcí jsem si uvědomila, i v tom, že jsem mu ve spoustě věcech křivdila a házela vin na něj, ačkoliv kolikrát byla chyba ve mě. Prostě lepšího chlapa nenajdu…

• Citovat
  • Upravit
8827
1.4.24 19:27

A jak to víš, že lepšího chlapa nenajdeš? :think: Kde bereš tu jistotu, že on je ten jediný a pravý?
Podle toho co píšeš mi jako ten pravý pro tebe nepřijde.

Edit: oprava - nepřijde

Příspěvek upraven 01.04.24 v 20:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anička44
1.4.24 19:29

@izabe prostě to tak vnímám no. Celá moje rodina to viděla, vlastně já jsem i pro ně za blbku, že jsem nechala tak svkělýho kluka. Vim, že to je asi normální takhle čerstvě po rozchodu, ale nechci jinýho prostě.

• Citovat
  • Upravit
Anička44
1.4.24 19:38

@izabe podle tebe ti přijde jako pro mě ten pravý?

• Citovat
  • Upravit
8827
1.4.24 20:03

Pardon, mělo tam být nepřijde. Vycházím z toho co jsi zde napsala - takový vztah mi nepřijde OK - už tam nějaký ten rozchod byl, 100% mu nevěříš, spíš se snažíš něco na sílu….nemyslím si, že další šance něco extrémně změní. Jako jo, zpočátku se můžete oba snažit, ale pak si to zase budete nalhávat jak je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anička44
1.4.24 20:18

@izabe tak na každym vztahu se musí pracovat. A dělat věci který třeba uplně ten jeden nechce aby ten vztah fungoval ne? Takže třeba to prostě ve vztahu občas je že to je i na sílu

• Citovat
  • Upravit
8827
2.4.24 07:24

Hele rozhodnutí je na tobě. Pokud cítíš, že to chceš s ním zase zkusit, tak jdi do toho. V nejhorším se prostě rozejdete.
Za mě to zdravý vztah prostě není, ale je to tvůj život :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria