Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ještě tu nikdo asi nezmínil usínání
takové to, když po dlouhém dni padneš do postele a nejlépe když víš, že ráno nemusíš vstávat! To miluju
Když opravdu strašně potřebuješ na záchod a stihneš doběhnout. Tomu se nic nevyrovná.
@Anonymní píše:
Jaký je pro vás nejlepší pocit, co s vaším tělem můžete zažít. Je to sex zakončený orgazmem nebo znáte neco lepsiho. Nejde o žádný průzkum, jen me zajímají pohledy ostatních. Případně jak vysoko řadíte sex. Děkuji.
Jeden z nejpříjemnějších pocitu, ale ten sex celkove musí stát zato, jen orgasmus nestačí
@Anonymní píše:Tak to já vždycky byla na nervy… Příjemný pocit to nebyl, spíš průšvih, stres
Příjemné pocity zajištují endorfiny. Já jsem nekrásnější pocit zažila když jsem zjistila že jsem těhotná. Poprvé ve skoro 40 letech přirozeně. po 15 letech snažení a IVF. Nějakej sex se může jít proti tomu vycpat.
@Mango_Lassi píše:Stát na, stupních vítězů je nejpříjemnější pocit číslo 2, hudba c. 3
Nejlepší pocit jsou endorfinky při sportu a hudbě
@Anonymní píše:
Kojeni
Teda naprosto nejlepší pocit je když čliv3k stihne na pislední chvíli wc. Tomu se prostě nevyrovná vůbec nic.
No a teda byla bych strašně ráda, kdybych zažila ten pocit sport-endorfiny. U mne je spirt jen boj o přežití a z musu. Žádný uspokojení mi nepřináší.
@Svítící žárovka píše:
Teda naprosto nejlepší pocit je když čliv3k stihne na pislední chvíli wc. Tomu se prostě nevyrovná vůbec nic.
No a teda byla bych strašně ráda, kdybych zažila ten pocit sport-endorfiny. U mne je spirt jen boj o přežití a z musu. Žádný uspokojení mi nepřináší.
u nne to same…jedine moje,,sportovní období,, bylo trénovaní a zavodeni se psy, ale to nejsou zadne extra sportovní výkony, spis spolupráce a když nepatřis mezi ty lepší, tak hodne o stesti…ale parkrat jsem se na ty stupinky taky dostala.
Když se sex zakončí orgasmem, je to fajn, ale není nutný, pokud sex je celkově jinak vydařený. Samotný orgasmus je naopak o ničem pokud mu nepředchází kvalitní vášnivý prožitek. Nemusí být dlouhý, může to být klidně i rychlovka, ale musí to stát prostě za to ![]()