Nejpříjemnější lidský pocit - orgazmus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1243
1.3.21 19:43

Ještě tu nikdo asi nezmínil usínání :D takové to, když po dlouhém dni padneš do postele a nejlépe když víš, že ráno nemusíš vstávat! To miluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80284
1.3.21 19:56

Když opravdu strašně potřebuješ na záchod a stihneš doběhnout. Tomu se nic nevyrovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107100
1.3.21 22:02
@Anonymní píše:
Jaký je pro vás nejlepší pocit, co s vaším tělem můžete zažít. Je to sex zakončený orgazmem nebo znáte neco lepsiho. Nejde o žádný průzkum, jen me zajímají pohledy ostatních. Případně jak vysoko řadíte sex. Děkuji.

Jeden z nejpříjemnějších pocitu, ale ten sex celkove musí stát zato, jen orgasmus nestačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107100
1.3.21 22:06
@Anonymní píše:
Příjemné pocity zajištují endorfiny. Já jsem nekrásnější pocit zažila když jsem zjistila že jsem těhotná. Poprvé ve skoro 40 letech přirozeně. po 15 letech snažení a IVF. Nějakej sex se může jít proti tomu vycpat.
Tak to já vždycky byla na nervy… Příjemný pocit to nebyl, spíš průšvih, stres
@Mango_Lassi píše:
Nejlepší pocit jsou endorfinky při sportu a hudbě :mavam:
Stát na, stupních vítězů je nejpříjemnější pocit číslo 2, hudba c. 3
@Anonymní píše:
Kojeni
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.21 22:35

Teda naprosto nejlepší pocit je když čliv3k stihne na pislední chvíli wc. Tomu se prostě nevyrovná vůbec nic.
No a teda byla bych strašně ráda, kdybych zažila ten pocit sport-endorfiny. U mne je spirt jen boj o přežití a z musu. Žádný uspokojení mi nepřináší.

• Citovat
  • Upravit
107100
2.3.21 08:46
@Svítící žárovka píše:
Teda naprosto nejlepší pocit je když čliv3k stihne na pislední chvíli wc. Tomu se prostě nevyrovná vůbec nic.
No a teda byla bych strašně ráda, kdybych zažila ten pocit sport-endorfiny. U mne je spirt jen boj o přežití a z musu. Žádný uspokojení mi nepřináší.

u nne to same…jedine moje,,sportovní období,, bylo trénovaní a zavodeni se psy, ale to nejsou zadne extra sportovní výkony, spis spolupráce a když nepatřis mezi ty lepší, tak hodne o stesti…ale parkrat jsem se na ty stupinky taky dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.21 14:07

Když se sex zakončí orgasmem, je to fajn, ale není nutný, pokud sex je celkově jinak vydařený. Samotný orgasmus je naopak o ničem pokud mu nepředchází kvalitní vášnivý prožitek. Nemusí být dlouhý, může to být klidně i rychlovka, ale musí to stát prostě za to ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí