Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Příjemné pocity zajištují endorfiny. Já jsem nekrásnější pocit zažila když jsem zjistila že jsem těhotná. Poprvé ve skoro 40 letech přirozeně. po 15 letech snažení a IVF. Nějakej sex se může jít proti tomu vycpat.
Když si můžu poškrábat štípanec od komára. Orgasmus je až na druhým místě.
A ty koukej makat Josefuno nebo se koronáče nezbavíme ani do vánoc!
@Mango_Lassi píše:
Nejlepší pocit jsou endorfinky při sportu a hudbě
právě.. ženský to prý mají nějak jinak, ale minimálně můj orgasmus je prostě fajn pocit na pár vteřin. Dobrý no - neurazí, neublíží
Ale endorfiny z tance nebo sportu vydrží dlouhé minuty.
Rika se, ze kychnuti je nejlepsi pocit
ze kdyz se ti chce kychnout ale nakonec nekychnes, to je skoro jako ten sex bez orgasmu ![]()
Orgazmus je fajnová věc, ale dost přeceňovaná. Rozhodně nejlepší věci jsou se pořádně vys*at a zakousnout nějakou libovou mňamku když máš velkej hlad…
Ano ano, už mám vypěstovanou závislost na cvičení. Ale jídlem tomu dávám pěkně na prdel, tak mi nikdo moc nevěří.
Samé zajímavé názory a tak mě napada, proč ten sex vlastně provozujete, jen kvůli partnerovi? Kdyz každý zna lepsi věci.
@Anonymní píše:
Samé zajímavé názory a tak mě napada, proč ten sex vlastně provozujete, jen kvůli partnerovi? Kdyz každý zna lepsi věci.
Tak není to špatný, ale jsou i lepší nebo srovnatelné věci, no…orgasmus je strašně chvilkový.
@Anonymní píše:
Tak touhle logikou rozumím, že ty jenom provozuješ sex a neděláš i jiné příjemné věci jako jídlo, cvičení a tak.
Pro mne sex taky není až tak vysoko, a to mám často orgasmů několik. Zábava chudých, no… mám raději rafinovanější zábavu, co neznamená, že sex taky neprovozuji
.
Ja ten pocit pri orgasmu zboznuju. A prave tim, jak je to rychle pomijivy, to stoupa v cene. Kojeni a orvany bradavky, to teda fakt lepsi nebylo ![]()
@Anonymní píše:
Po lepších věcech se tloustne ![]()
Jaký je pro vás nejlepší pocit, co s vaším tělem můžete zažít. Je to sex zakončený orgazmem nebo znáte neco lepsiho. Nejde o žádný průzkum, jen me zajímají pohledy ostatních. Případně jak vysoko řadíte sex. Děkuji.