Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přispěju svoji troškou ![]()
„Nechceš udělat samovyšetření prsu?“ (podotýkám, že to myslel fakt vážně
)
@-lucie- píše:
Přispěju svoji troškou
„Nechceš udělat samovyšetření prsu?“ (podotýkám, že to myslel fakt vážně)
Jsem dost vysoka, takze v mym pripade nejtrapnejsi hlaska chlapu zni: „Slecno kolik merite?“ zatim vetsinou nasleduje otazka jestli hraju basketbal.
No kreativita sama. Ty otrlejsi se pak jeste snazi pomerovat…no hruza kdokoliv zacal timhle stylem byl predem odepsanej ![]()
Slečno, nevíte, kolik je hodin?
![]()
Nedáš mi svoje telefonní číslo?
(To bych mu ho asi dala sama, ne?)
Nejhorší věta vůbec: Samota je zlá.
![]()
Ženské, to si pak nestěžujte, že je dneska tak málo chlapů, co chcou ženu dobývat a balit a že první krok musí dneska dělat ženská, když je podle vás úplně každá balící věta trapná ![]()
@Petr84 píše: Ženské, to si pak nestěžujte, že je dneska tak málo chlapů, co chcou ženu dobývat a balit a že první krok musí dneska dělat ženská, když je podle vás úplně každá balící věta trapná
Tak všechny možná ne, ale to co jsem zažila já, vážně vždy trapné bylo. Kdybych šla na kafe s člověkem, který mě pozval někde u výtahu v nákupním centru, připadala bych si, že jdu s každým, kdo si řekne. Dávám přednost tomu, když vše vyplyne ze situace samo ![]()
@Petr84 píše: Ženské, to si pak nestěžujte, že je dneska tak málo chlapů, co chcou ženu dobývat a balit a že první krok musí dneska dělat ženská, když je podle vás úplně každá balící věta trapná
Já netvrdím, že každá, je spousta skvělých balících vět, jen některé jsou prostě ohrané, průhledné nebo příliš nevhodné. Chlap musí vycítit, co ta ženská chce šlyšet a co zase ne. Jinak je to prostě na nic. ![]()
Nejtrapnější bylo, když jsem šla v 6 hod. ráno vyvenčit psa v úplně „antisexy“ noční košili s medvídkem pú, opuchlá a rozcuchaná a nějakej mladej otřesnej týpek (nejspíš ještě panic) tam roznášel noviny a hned se za mnou rozběhl, jestli si prý může pohladit toho mýho „cigána“ (mám černou mopsici) a pak ji začal vykládat, že je stejně krásná jako její panička a že byse paničce strašně rád podíval pod tu noční košili, hned by prý měl lepší ráno, ale panička bude nejspíš zadaná, no to je ale diskriminace… bylo mi na blití a jak jsem byla zaskočená, tak jsem ani nevěděla, co mu na to říct…měla jsem mu jednu vrazit! A co bylo nejnechutnější, když pak té moji fence nastavoval hubu, aby ho olízla
musela jsem ji potom odesinfikovat tlamičku
děsnější ráno jsem fakt nezažila ![]()
Jéžiš.. chudák pejsek
To byl teda pěknej debil. Právě že nejhorší jsou taková co si myslí že jsou děsně vtipní. Můj manžel neměl moc možností mě „sbalit“, protože když jsme se viděli poprvé tak jsem byla na rande s někým jiným
Každopádně když jsme se pak viděli podruhé tak mě originálně pozval na rande do bazénu… asi aby nekupoval zajíce v pytli ![]()
@Petík K píše:
No mě kluk na prvním rande s ním řek 1) jestli nechci držet nějakou dietu a to podotýkám ze jsem mela v tu dobu 65 kg a 17 let takže tlustá jsem nebyla a pak dodal 2) jestli s ním nebudu chodit než si někoho najdebyl to první den a také poslední co mě viděl
Booze, tak to musel byt dorej vul
![]()
@peggy.sl píše:
Tak tuhle hlášku používám když se potřebuji nějakého ctitele urychleně zbavit! Většinou to zabírá, přece jen čtyři děti jsou celkem dost…
Ale jeden panáček mně překvapil…Povídám mu: Já nejsem dobrá partie, mám čtyři děti! A on: To nevadí já mám tři, tak jich budeme mít sedm!!!![]()
zdrhala jsem jako blesk..
vynikajici ![]()
@-lucie- píše:
Přispěju svoji troškou
„Nechceš udělat samovyšetření prsu?“ (podotýkám, že to myslel fakt vážně)
Jednou mi jeden rika, ty si tak krasna, pripominas mi moji maminku ![]()
A nedavno: Slecno vy jste ale nadherna, hned bych vas bral, akorat tu prdel by jste mohla shodit ![]()