Nejvíce POSH restaurace v Praze

Anonymní
3.11.21 00:22

Nejvíce POSH restaurace v Praze

Doporučte. Mam pocit ze uz vsechno zname, nudime se. Treba date tip na neco co neznam a navic chci na patek neco
Extra - chystám prekvapko.
Stridame porad dokola: la degust bohemia, G prime steak, alcron, 4seasons, fields, aromi, finestra, Oysters, Mamdarin orient…nebavi uz. Chci neco noveho, ale min na stejne urovni
Anonym dik

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
3.11.21 00:45

Soukromym letadlem do New Yorku..?
Praha je stejne trapna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
3.11.21 04:34

@Lucie_Sx přesně, stále mám pocit, že je plná lidí, co si na něco hrají, teda centrum. Pár stanic busem a spousta bílý lůzy…
Zakladatelko, máte aspoň investiční byty v Teplicích, Ústí, Chomutove?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2756
3.11.21 05:47

Uvař! To bude největší překvapení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
3.11.21 06:22

Dneska letí zážitková kuchyně - doporučuju picknick v Sherwoodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
3.11.21 06:29

Tohle je bezva diskuse pro moji švagrovou. Ráda bych vás seznámila, můžete si dávat tipy :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
3.11.21 06:51

Hele a to je jako spatne, kdyz to ma nekdo hozeny takhle? :nevim: jinak Praha je plna spousty ruznych lidi, casto naplavy :mrgreen:

Ale k veci. Zkusila bych Benjamin. Taro. Levitate. Divinis. Grand Cru. Salabka. Soho. Otazka je, jestli potrebujes byt videt nebo ti jde o servis a jidlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15843
3.11.21 07:50
@g.sandova píše:
@Lucie_Sx přesně, stále mám pocit, že je plná lidí, co si na něco hrají, teda centrum. Pár stanic busem a spousta bílý lůzy…
Zakladatelko, máte aspoň investiční byty v Teplicích, Ústí, Chomutove?

Ne, tam má zakladatelka trvalý pobyt a pobírá příspěvek na bydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
3.11.21 07:55

@Zumpa myslíš? Já myslela, že je to Vlaďka nebo Kačka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14611
3.11.21 07:55

A co Sasazu, zkoušeli jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.21 08:41
@JednaPrazacka píše:
Hele a to je jako spatne, kdyz to ma nekdo hozeny takhle? :nevim: jinak Praha je plna spousty ruznych lidi, casto naplavy :mrgreen:Ale k veci. Zkusila bych Benjamin. Taro. Levitate. Divinis. Grand Cru. Salabka. Soho. Otazka je, jestli potrebujes byt videt nebo ti jde o servis a jidlo.

Divinis, Salabka známe. Soho nechutná. Sasazu taky nic moc, ale s kamaradkama na večer ok, to chodíme často
Benjamin, Taro neznám…kouknu. :palec:
videt fakt být nepotřebuji :mrgreen:
servis, jídlo a spec. na pátek atmosfera :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1177
3.11.21 08:55
@Anonymní píše:
Divinis, Salabka známe. Soho nechutná. Sasazu taky nic moc, ale s kamaradkama na večer ok, to chodíme často
Benjamin, Taro neznám…kouknu. :palec:
videt fakt být nepotřebuji :mrgreen:
servis, jídlo a spec. na pátek atmosfera :srdce:

Benjamin je fine dining u kulateho stolu, myslim, ze dostali i nejake oceneni Michelin. Kazdopadne oteviraji pouze vecere, degustace ve dvou kolech. Taro je podobne, prezentace od kucharu, ale neni tak uzavrene. Rezervace ale stopro nutna u obou.

Me by tedy jeste konceptem bavila Sia, ale tady oproti zahranici pokulhava provedeni, nicmene spoustu lidi je tam spokojenych. Jo a U Mateje, od Puncochare, maji nove i fine diningovou cast Stul. K Matejovi chodime pravidelne, mame to blizko, spokojenost byla tak v 80% pripadu, talze bych zkusila klidne i tam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
3.11.21 08:56

Ale stejne, porad jsme tu v teto oblasti trochu pozadu oproti zahranici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.21 10:08

Sia? 8o ta je hrozná :roll: jídlo ujde, ale servis a prostřední strašný
Taro jsem koukala, tam někdy zajdeme, ale dost mi vadí ten koncept moc blízko kuchyně, není soukromí, na večeři ve 2 to tedy není asi co? máš vyzkoušeno?
U Matěje chodíme - ale to je tak po procházce se psem :lol: ne na večeri, randíčko - moc normální hospoda. jídlo docela dobrý.
ta Levitate se mi líbí. Podobná našim oblíbeným Fields..

• Citovat
  • Upravit
1177
3.11.21 11:08
@Anonymní píše:
Sia? 8o ta je hrozná :roll: jídlo ujde, ale servis a prostřední strašný
Taro jsem koukala, tam někdy zajdeme, ale dost mi vadí ten koncept moc blízko kuchyně, není soukromí, na večeři ve 2 to tedy není asi co? máš vyzkoušeno?
U Matěje chodíme - ale to je tak po procházce se psem :lol: ne na večeri, randíčko - moc normální hospoda. jídlo docela dobrý.
ta Levitate se mi líbí. Podobná našim oblíbeným Fields..

Vzdyt pisu, ze provedeni Sii nic moc, je to hodne podobny konceptu Roka v Londyne a tam je to bomba…
Taro mam vyzkouseny, ale ne ve 2…je teda fakt, ze my moc soukromi neresime, mame to v zasade vzdy pracovni :mrgreen: U Mateje jsem nemyslela tu klasickou cast, ale prave ten Stul. Jinak chodite do GF do Tanciciho domu? Ja tam teda nebyla, ale mozna by splnoval…ja si teda moc nepotrpim na bily ubrusy, spis me bavi ta otevrena kuchyne a bezchybny jidlo a obsluha. Coz jeste za me splnuje The Eatery, ktera je naprosto skvela!! Skveje vyber vina! Super jidlo! A obsluha! Ale neni to na soukromy rande..;) a kdyz chces neco hodne specialniho, tak co si udelat kratkej vylet za Prahu do Chateau Mcely? Jejich restaurace se radi taky mezi nejlepsi v CR…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová