Někdo prostě nekojí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12262
8.8.14 14:57
@Šarlota4 píše:
@martulkasloník Presne. Navic si rikam ze mliko ode me nemuze bejt zas takovej zazrak. 10 let kourim mam nadvahu. Myslim ze pro moje mimi bude UM lepsi. Ale jak rikam me prijde normalni nekojit z jakyho koliv duvodu

já nekouřím, nepiju(jakože vůbec, jsem abstinent totální, naposled jsem měla alkohol tak 6 let nazpět) ale pár kileček navíc mám. ale stejně si myslím že umělko je pro moje děti lepší, třeba teď už dva dny beru silné prášky a ode dneška antibiotika, píchla mě vosa, ruku mám jako balon, 2× jsem byla u doktora (u různých lékařů) a ona se shodli v tom že díky bohu že nekojím, že ty prášky co mi dali jsou pořádný driáky. takto nemusím řešit co s prckem, jak vyřešit krmení, prostě jede dál ve svém režimu a že je matka nemocná jí nijak neovlivní. ale třeba jak má někdo střevní chřipku atd. a do toho kojí, no nevěřím že je to pak nějaké super mlíko a flašku třeba děcka nechtějí tak maminy nervy jak to udělat, já mám aspoň pohodu. tím nechci říkat že nekojení je to jediné správné, píšu své důvody, je jich fakt mnoho proč nekojím, psychické i takové ty praktické, u první holky mě hrozně uklidňovalo že vím kolik toho vypila, že fakt hlad nemá a že kdybych já selhala tak jí prostě nakrmí kdokoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
8.8.14 15:04

Diky vsem za podporu je fajn rict to nekomu otevrene :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
8.8.14 15:30

Jee, holky, diky za podporu, minule jsem z toho mela fakt deprese. A hlavne me to poznamenalo doted, tedy i nas vztah se synkem. Jen jsem chtela rict, ze nekdo se muze stavet na hlavu, zkouset vse a stejne se nerozkoji. Zadna hrdinka nejsem, uz jsem po 1. zanetu, davam jen z lahve odstrikane a pokud prijde 2. zanet, ukoncuji laktaci. Sunar Tomaskovi taky moc chutna, tak se neminim stresovat. Ja zavidim tem, co vytahnou prso a kdekoli nakoji a nemusi resit, ze jim zbylo v prsu, a ze by z tho mohl byt zanet. Taky je to slozitejsi, stale sterilizace (ja tedy jen jednou denne) litani do lednicky, ohrivani, ale chtela bych tento maraton aspon pul roku, kdyz to pujde. Holky, drzte se, je to boj :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
8.8.14 15:55

Holky a netusite, jak se k tomu stavi v Podoli, kdyz reknete, ze nechcete kojit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
8.8.14 18:14
@iva f píše:
Holky a netusite, jak se k tomu stavi v Podoli, kdyz reknete, ze nechcete kojit?

to by me taky zajimalo. Jsem registrovana tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
8.8.14 20:17

@Šarlota4 a na kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
8.8.14 21:19

Matka nekojící kuřačka s nadváhou, tak to pro mnohé nebude fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
8.8.14 21:57
@4family píše:
Matka nekojící kuřačka s nadváhou, tak to pro mnohé nebude fajn.

Tak hlavně pokud peníze na UM neprokouří :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
8.8.14 21:59

@iva f 20. Prosinec a ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
8.8.14 22:00
@Amaranthe píše:
Tak hlavně pokud peníze na UM neprokouří :mrgreen:

Neboj se s penezi jsme na tom vic nez dobre :))) dekuji za starost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
8.8.14 22:06
@4family píše:
Matka nekojící kuřačka s nadváhou, tak to pro mnohé nebude fajn.

Treba pro tebe? Ale ty urcite kojis, nekouris s stravujes se ukazkove vid? :))
Tak se starej sama o sebe a bez diskutovat s holkama, ktery kojit chtej a neprud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
8.8.14 22:06

No když jsme u těch peněz, chápete někdo dávku pro kojící matky? kdo mi dokáže že kojí a kdo mi dokáže že si za ty peníze půjde koupit čerstvé potraviny a ne cigára a chlast?!!my to umělko koupit musíme, nikterak to asi neošidíme, zase jen diskriminace nekojících :cert: já musím říct že i kdybych peníze na umělko neměla tak se snatžím ušetřit jinde a jinak ale stejně by mě nikdo kojit nedonutil takže jak se mě dr. v porodnici ptal zda vím že umělko stojí peníze tak to mě fakt pobavil :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
8.8.14 22:10

@martulkasloník Samozrejme, ze pro nektery holky je to otazka penez a je to pochopitelny. Je to drahe, ptz kazda ktera nechce nebo nemuze kojit to svemu diteti dopreje. Aspon mi to tak prijde. A btw to s tema cigaretama byla nadsazka :)).
My nastesti RP nepotrebujem. Budem ho mimi cely rovnou sporit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
8.8.14 22:11

@martulkasloník heled a nevyuzivaj davku pro kojo matky jen s prominutim romky??? Ja o zadne bile nevim. Zadna z kamaradek to nevyuzila i kdyz by asi mohly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
8.8.14 22:12

@martulkasloník Ta dávka je blbost ne? :nevim: Aha, tak ale jen pro ženy v hmotné nouzi… No, každopádně se to na všechny kojící nevztahuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová