Někdo prostě nekojí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12262
8.8.14 22:19
@Šarlota4 píše:
@martulkasloník Samozrejme, ze pro nektery holky je to otazka penez a je to pochopitelny. Je to drahe, ptz kazda ktera nechce nebo nemuze kojit to svemu diteti dopreje. Aspon mi to tak prijde. A btw to s tema cigaretama byla nadsazka :)).
My nastesti RP nepotrebujem. Budem ho mimi cely rovnou sporit

já vím že umělko něco stojí ale přišlo mi to v tu chvíli směšné že mě dr. přemlouvá kojit kvůli ceně umělka, jakobych nekojila jen proto že na to mám si to zaplatit. přípěvky státu na kojení nechápu, bud nikomu nebo všem, rodinám s dvojčaty trojčaty ty by si zasloužili příspěvky na umělko nejvíce a nedostanou ani prd alekojné se dá ale že bych věřila že si za to půjde matka koupit ovoce tak to nevěřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
8.8.14 22:20
@Šarlota4 píše:
@martulkasloník heled a nevyuzivaj davku pro kojo matky jen s prominutim romky??? Ja o zadne bile nevim. Zadna z kamaradek to nevyuzila i kdyz by asi mohly

to víš že jen ti diskriminovaní)) a právě u nichjsem si na tuty jistá že ty peníze využijí jinak než na stravu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
8.8.14 22:21

Dávky pro kojící nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
8.8.14 22:22

@martulkasloník Ja to taky nechapu. Ani nevim kolik ten prispevek dela. Uz to ze matka koji je zadarmo. A neni to zavist jen je to prispevek postavenej na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
8.8.14 22:23
@Amaranthe píše:
@martulkasloník Ta dávka je blbost ne? :nevim: Aha, tak ale jen pro ženy v hmotné nouzi… No, každopádně se to na všechny kojící nevztahuje :-)

no i kdyby byla ženská v hmotné nouzi nekojící tak nedostane ani prd ale ženská v hmotné nouzi kojící peníze dostane :potlesk: zase jen diskriminace :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
8.8.14 22:25
@Šarlota4 píše:
@martulkasloník Ja to taky nechapu. Ani nevim kolik ten prispevek dela. Uz to ze matka koji je zadarmo. A neni to zavist jen je to prispevek postavenej na hlavu.

prý tisícovka, což není málo za tisícovku mám já 5 krabic sunaru, neříkám že bych ty peníze chtěla, nekojím dobrovolně ale už vidím jak si jde nějaká cigánka koupit za ty prachy nějaké super jídlo aby měla mlíko jako smetanu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
8.8.14 22:26

@martulkasloník :D si me rozesmala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
8.8.14 22:29

@martulkasloník Jo to je :think: Na rovinu, jsem zastánce kojení, když žena může tak ať kojí, ale nemusí kvůli tomu lézt přes mrtvoly. Někdy to prostě nejde, a právě takový případy by na tu dávku mít nárok měly. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
8.8.14 22:37
@martulkasloník píše:
prý tisícovka, což není málo za tisícovku mám já 5 krabic sunaru, neříkám že bych ty peníze chtěla, nekojím dobrovolně ale už vidím jak si jde nějaká cigánka koupit za ty prachy nějaké super jídlo aby měla mlíko jako smetanu :mrgreen:

Vidíš a jsou maminky co za kojení nedostanou ani flok a ještě do sebe lijí gravimilk po litrech, nebo lily v mém případě :mrgreen: Ten je taky dobrej byznys :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.14 08:42
@Amaranthe píše:
Vidíš a jsou maminky co za kojení nedostanou ani flok a ještě do sebe lijí gravimilk po litrech, nebo lily v mém případě :mrgreen: Ten je taky dobrej byznys :mrgreen:

presne tak, ja taky. Ty ceny za UM, odsavacky, gravimilky, caje, vitaminy atd :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
9.8.14 08:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
9.8.14 08:58
@Amaranthe píše:
Vidíš a jsou maminky co za kojení nedostanou ani flok a ještě do sebe lijí gravimilk po litrech, nebo lily v mém případě :mrgreen: Ten je taky dobrej byznys :mrgreen:

jenže kojení či nekojení je věc volby, kdo si pořídí dítě má počítat s tím že děcka něco stojí že asi něco ty děcka jíst musí. nedala bych peníze nikomu ani halíř a když tak všem. jo ty sis kupovala dobrý věci ale ty zrovna na dávku určitě nemáš nárok :mrgreen: a skupina obyvatel která na to nárok má si bezpečně nepůjde za ty prachy koupit gravimilk:-))
když je kojení tak přirozený tak proč někoho uplácet tisícovkou měsíčně aby kojil? na jedničkové umělko nesmíbýt reklama ani sleva aby matky kojili a pak jim ještě dají odměnu!! ale pak se vlastně dozvíme že není kojošikana a diskriminace vůči nekojícím matkám :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
11.8.14 14:58

Holky tak to je mazec, tohle vydal unicef na svých stránkách!! chce se mi z toho blíííít :poblion: :poblion: :poblion:

Kojení ihned po porodu

Pokud žena začne kojit své novorozeně do hodiny po porodu, sníží tak výrazně riziko, že dítě zemře během svých prvních 28 dní života. Většina žen i díky péči zdravotníku skutečně začne po porodu své děti kojit, ale značná část jich velmi brzy přejde na umělou výživu. Každým rokem je tak ztraceno 1,3 milionu životů jen z důvodu, že tyto děti nebyly krmeny výhradně mateřských mlékem v prvním půl roce svého života a jejich imunita byla oslabena. Světový týden kojení připomíná, že je v našich silách tyto děti ochránit.

© UNICEF/Holt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
11.8.14 16:15
@martulkasloník píše:
Holky tak to je mazec, tohle vydal unicef na svých stránkách!! chce se mi z toho blíííít :poblion: :poblion: :poblion:

Kojení ihned po porodu

Pokud žena začne kojit své novorozeně do hodiny po porodu, sníží tak výrazně riziko, že dítě zemře během svých prvních 28 dní života. Většina žen i díky péči zdravotníku skutečně začne po porodu své děti kojit, ale značná část jich velmi brzy přejde na umělou výživu. Každým rokem je tak ztraceno 1,3 milionu životů jen z důvodu, že tyto děti nebyly krmeny výhradně mateřských mlékem v prvním půl roce svého života a jejich imunita byla oslabena. Světový týden kojení připomíná, že je v našich silách tyto děti ochránit.

© UNICEF/Holt

Tak tohle se mi zdá vážně jako pitomost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3731
11.8.14 16:34

@martulkasloník To asi myslí jen děti s vrozeným imunodeficitem, ne? Odvolávají se na nějakou studii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová