Dobrý den,
dnes jsem chtěla objednávat na dm.cz. Měla jsem tam už dlouho založený účet, ale když jsem se k němu chtěla přihlásit abych mohla udělat objednávku tak to nešlo.. Tak jsem dala zapomenuté heslo a na email mi měli zaslat nové do ted žádné nepřišlo.. Říkám si dobrý založím si nový účet přes jiný email, všechno bylo v pohodě, obědnávku jsem udělala, ale bohužel i k tomuto účtu se mi nelze přihlásit. Tak jsem se chtěla zeptat jestli máte někdo stejný problém nebo mám vadný účty (myslím si, že chyba je na jejich straně) Děkujuu za všechny odpovědi
Dobrý den,
(myslím si, že chyba je na jejich straně) Děkujuu za všechny odpovědi

dnes jsem chtěla objednávat na dm.cz. Měla jsem tam už dlouho založený účet, ale když jsem se k němu chtěla přihlásit abych mohla udělat objednávku tak to nešlo.. Tak jsem dala zapomenuté heslo a na email mi měli zaslat nové do ted žádné nepřišlo.. Říkám si dobrý založím si nový účet přes jiný email, všechno bylo v pohodě, obědnávku jsem udělala, ale bohužel i k tomuto účtu se mi nelze přihlásit. Tak jsem se chtěla zeptat jestli máte někdo stejný problém nebo mám vadný účty