Nemá rád děti, já je miluji

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
59426
28.3.23 15:33

@asddsa právě, jako rodič dítěte bych byla dost nepozoru aby mladý chlap se točil kolem dítěte než své partnerky :mrgreen:

• načítám...
8558
28.3.23 17:37
@Anonymní píše:
@Gabriela2033S přítelem jsme spolu půl roku.. já vím je to krátká doba.. On v rodině nemá žádný menší děti… Možná jsem to špatně napsala ne že by je neměl rád ale nemá k ním cestu.. já bych chtěla pomoc mu ti cestu najít.. Chová se k ním hodně odtažitě a vyhýbá se jim.. přítelovi bude letos 27 let.

Nevidím to růžově. Chlapův vztah k dětem buď je, nebo není. A pochybuji, že by to změnilo vlastní dítě. U ženy možná, ale u muže o tom silně pochybuji.

• načítám...
246
28.3.23 17:56

Nečetla jsem celou diskusi, ale nijak tragicky bych to neviděla. Pokud přítel ve své rodině menší děti nemá, tak třeba jen není zvyklý.
Vzala bych ho k nějaké uplně jednoduché hře - pexeso, člobrdo (nevím, co synovec zvládá, jak je starý). Ne že by to z nich udělalo kámoše roku, ale malý krůčky jsou taky dobrý. ;)

• načítám...
8558
28.3.23 18:02
@GerveisaOdZoly píše:
Red flag? V 27 u chlapa zvlášt, je to úplně normální odpověď. Málokterý chlap v tomto věku řekne „Chci dítě, hned teď“.

Nemusí nutně chtít dítě. Ale můj bývalý učil moje malé příbuzné lyžovat, bruslit, plavat, radil v matematice atd. A bylo to na našem dítěti potom znát. Kdežto další partner byl jenom slušný, žádnou činnost s nimi neabsolvoval, ale nestará se ani o vlastní děti nijak zvlášť.
Nemusí to být pravidlem, ale opravdu to něco napoví.

• načítám...
107638
28.3.23 18:23
@Anonymní píše:
Dobré ráno,

mám úžasného přítele nemůžu si stěžovat… Ano jsou dny kdy to nejí růžové ale neměnila bych. Jen já mám v rodině od sourozenců spoustu dětí (vlastní nemám a zatím nechci, na tom jsme se shodli s partnerem).. Můj přítel ale děti moc nemusí nemá k ním žádný kladný vztah, a já děti miluju. Synovec je můj závislák na mě a já na něm… potřebovala bych radu jak udělat, aby si přítel našel cestu k dětem..?

Děkuji moc, krásný den.

Nijak…to je prostě dané…je to jako, kdyby si chtěla udělat pejskare z někoho, kdo psy nemusí

• načítám...
576
29.3.23 07:58

V prirode se taky samecci zajimaji jen o sve geny.

• načítám...
20916
29.3.23 14:53

Dobrý deň,

diskusiu na žiadosť zakl. zamykám.

Kristína

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box