Nemá se mnou orgasmus

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
14751
22.11.18 14:59
@aiwwa píše:
Třeba heká ne kvůli rozkoši, ale kvůli fyzické námaze. :jazyk:

Jo, a to že u toho sípá „Bože“ neznamená ocenění božských kvalit partnerky, ale konstatování, že ho při tom berou mory :mrgreen:

• načítám...
3248
22.11.18 16:50
@pe-terka píše: řekla bych, že v daném kontextu je to protimluv 8) Když se tě budu ptát na intimnosti, budu indiskrétní :P Abych zůstala u diskrétnosti, musím si sednout na ruce :pankac:

Já jsem nad tím přemýšlela, zda to není spíše slovo indiskrétní, ale to by bylo spíše v případě, že by puberťák mluvil o počasí a já se jej zeptala mimo význam jeho vět na sex.
Myslím,že díky tomu,že vlastně on píše již diskrétně,jelikož sex je soukromá věc,tak mu tím naznačím,že nechci být osobní, ale zvědavost mi nedá a proto se ptám..takže tam se spíše hodí slovo diskrétní,ne? :think:

• načítám...
Klopotkova
22.11.18 17:06
@free333 píše:
@KlopotkovaA nemůže se pak dodělat rukou a byl by klid?
Přijde mi to jako nejjednodušší řešení, další možnost ještě je, že by pak pokračovaly další dvě kamarádky, ale tady je už trochu nebezpečí, aby ho z toho všeho nekleplo :think:

Já na něj žárlím, takže kamarádky nepřichází v úvahu. :P

• Upravit
Klopotkova
22.11.18 17:07
@Prof. Farnsworth píše:
Jo, a to že u toho sípá „Bože“ neznamená ocenění božských kvalit partnerky, ale konstatování, že ho při tom berou mory :mrgreen:

On u toho strašně heká, vzdychá, úplně řve rozkoší.

• Upravit
14751
22.11.18 17:25
@Klopotkova píše:
On u toho strašně heká, vzdychá, úplně řve rozkoší.

To je infarkt :mrgreen: Jak může řvát rozkoší, když mu pořádně nestojí a neudělá ani tebe, ani sebe? :nevim:

• načítám...
Klopotkova
22.11.18 17:37
@Prof. Farnsworth píše:
To je infarkt :mrgreen: Jak může řvát rozkoší, když mu pořádně nestojí a neudělá ani tebe, ani sebe? :nevim:

Ale jemu stojí, jen se neudělá, problém s erekcí byl dříve a v tom jsem si ho už zaučila.
Mně je to s ním příjemné, ale taky se neudělám, já se udělám většinou jen se ženou.

• Upravit
40428
22.11.18 17:38
@Klopotkova píše:
Já na něj žárlím, takže kamarádky nepřichází v úvahu. :P

Právě jsem myslela, že by Tě to rajcovalo a měla bys orgasmus :nevim:

• načítám...
14751
22.11.18 17:43
@free333 píše:
Právě jsem myslela, že by Tě to rajcovalo a měla bys orgasmus :nevim:

Se modli, aby si tohle nepřečetl tvůj manžel/partner. Aby ho nenapadlo způsobit ti orgasmus nějakou holkou do trojky. Budeš při sexu čekat, že si odběhl do skříně pro vibrátor a on odtamtud vytáhne kozatou bloncku :mrgreen:

• načítám...
40428
22.11.18 17:51
@Prof. Farnsworth píše:
Se modli, aby si tohle nepřečetl tvůj manžel/partner. Aby ho nenapadlo způsobit ti orgasmus nějakou holkou do trojky. Budeš při sexu čekat, že si odběhl do skříně pro vibrátor a on odtamtud vytáhne kozatou bloncku :mrgreen:

To se nestane, on ví, že žádná ženská mně orgasmus nezpůsobí, do trojky by museli být dva pánové, když už :) :)

• načítám...
25179
22.11.18 20:34
@Klopotkova píše:
Ale jemu stojí, jen se neudělá, problém s erekcí byl dříve a v tom jsem si ho už zaučila.
Mně je to s ním příjemné, ale taky se neudělám, já se udělám většinou jen se ženou.

no vidíš, tak jste si kvit! Co řešíš? :P

• načítám...
Hroznej puberťák
22.11.18 20:48
@pe-terka píše:
no vidíš, tak jste si kvit! Co řešíš? :P

Tak ona aspoň může orgasmus snadno předstírat, stačí když se trochu zamele a zakňourá, a tlusťoch má hned pocit, jak je děsně dobrej. Kdežto opačně se to předstírá o dost hůř, jedině tak zezadu, když zařve jako lev a flusne jí na záda :jazyk:

• Upravit
25179
22.11.18 20:57
@Hroznej puberťák píše:
Tak ona aspoň může orgasmus snadno předstírat, stačí když se trochu zamele a zakňourá, a tlusťoch má hned pocit, jak je děsně dobrej. Kdežto opačně se to předstírá o dost hůř, jedině tak zezadu, když zařve jako lev a flusne jí na záda :jazyk:

je možný, že to jeho hekání taky nebude autentický projev slasti :nevim: Takže si to divadýlko poskytují navzájem?
Jinak poslední věta, to je teda brutál :mrgreen: :oops:
Já jsem tedy s tlustým mužem nikdy nic neměla, ale logicky se snáz unaví a udýchá než ten s běžnou váhou, nebo trénovanej ;) A co si budeme povídat, sex je fyzicky hodně námáhavá aktivita, hlavně pro chlapa :think: Pokud to tedy Klopka neodedře sama :jazyk:

• načítám...
Hroznej puberťák
22.11.18 20:59

@pe-terka ale prd náročná aktivita, dyť je to relax :D

• Upravit
14751
22.11.18 21:02
@Hroznej puberťák píše:
@pe-terka ale prd náročná aktivita, dyť je to relax :D

Pro běžný muže určitě, ale pro chlápka který se pomalu neohne aby si zavázal tkaničky a přes pupek si na něj nevidí to musí být pořádný výkon.

• načítám...
Hroznej puberťák
22.11.18 21:04
@Prof. Farnsworth píše:
Pro běžný muže určitě, ale pro chlápka který se pomalu neohne aby si zavázal tkaničky a přes pupek si na něj nevidí to musí být pořádný výkon.

Pravda, somatotyp ala liberijský hrošík se u toho asi docela nadře :mrgreen:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová