Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@aiwwa píše:
Třeba heká ne kvůli rozkoši, ale kvůli fyzické námaze.
Jo, a to že u toho sípá „Bože“ neznamená ocenění božských kvalit partnerky, ale konstatování, že ho při tom berou mory ![]()
@pe-terka píše: řekla bych, že v daném kontextu je to protimluvKdyž se tě budu ptát na intimnosti, budu indiskrétní
Abych zůstala u diskrétnosti, musím si sednout na ruce
Já jsem nad tím přemýšlela, zda to není spíše slovo indiskrétní, ale to by bylo spíše v případě, že by puberťák mluvil o počasí a já se jej zeptala mimo význam jeho vět na sex.
Myslím,že díky tomu,že vlastně on píše již diskrétně,jelikož sex je soukromá věc,tak mu tím naznačím,že nechci být osobní, ale zvědavost mi nedá a proto se ptám..takže tam se spíše hodí slovo diskrétní,ne? ![]()
@free333 píše:
@KlopotkovaA nemůže se pak dodělat rukou a byl by klid?
Přijde mi to jako nejjednodušší řešení, další možnost ještě je, že by pak pokračovaly další dvě kamarádky, ale tady je už trochu nebezpečí, aby ho z toho všeho nekleplo
Já na něj žárlím, takže kamarádky nepřichází v úvahu. ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Jo, a to že u toho sípá „Bože“ neznamená ocenění božských kvalit partnerky, ale konstatování, že ho při tom berou mory
On u toho strašně heká, vzdychá, úplně řve rozkoší.
@Klopotkova píše:
On u toho strašně heká, vzdychá, úplně řve rozkoší.
To je infarkt
Jak může řvát rozkoší, když mu pořádně nestojí a neudělá ani tebe, ani sebe? ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
To je infarktJak může řvát rozkoší, když mu pořádně nestojí a neudělá ani tebe, ani sebe?
Ale jemu stojí, jen se neudělá, problém s erekcí byl dříve a v tom jsem si ho už zaučila.
Mně je to s ním příjemné, ale taky se neudělám, já se udělám většinou jen se ženou.
@Klopotkova píše:
Já na něj žárlím, takže kamarádky nepřichází v úvahu.
Právě jsem myslela, že by Tě to rajcovalo a měla bys orgasmus ![]()
@free333 píše:
Právě jsem myslela, že by Tě to rajcovalo a měla bys orgasmus
Se modli, aby si tohle nepřečetl tvůj manžel/partner. Aby ho nenapadlo způsobit ti orgasmus nějakou holkou do trojky. Budeš při sexu čekat, že si odběhl do skříně pro vibrátor a on odtamtud vytáhne kozatou bloncku ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Se modli, aby si tohle nepřečetl tvůj manžel/partner. Aby ho nenapadlo způsobit ti orgasmus nějakou holkou do trojky. Budeš při sexu čekat, že si odběhl do skříně pro vibrátor a on odtamtud vytáhne kozatou bloncku
To se nestane, on ví, že žádná ženská mně orgasmus nezpůsobí, do trojky by museli být dva pánové, když už
![]()
@Klopotkova píše:
Ale jemu stojí, jen se neudělá, problém s erekcí byl dříve a v tom jsem si ho už zaučila.
Mně je to s ním příjemné, ale taky se neudělám, já se udělám většinou jen se ženou.
no vidíš, tak jste si kvit! Co řešíš? ![]()
@pe-terka píše:
no vidíš, tak jste si kvit! Co řešíš?
Tak ona aspoň může orgasmus snadno předstírat, stačí když se trochu zamele a zakňourá, a tlusťoch má hned pocit, jak je děsně dobrej. Kdežto opačně se to předstírá o dost hůř, jedině tak zezadu, když zařve jako lev a flusne jí na záda ![]()
@Hroznej puberťák píše:
Tak ona aspoň může orgasmus snadno předstírat, stačí když se trochu zamele a zakňourá, a tlusťoch má hned pocit, jak je děsně dobrej. Kdežto opačně se to předstírá o dost hůř, jedině tak zezadu, když zařve jako lev a flusne jí na záda
je možný, že to jeho hekání taky nebude autentický projev slasti
Takže si to divadýlko poskytují navzájem?
Jinak poslední věta, to je teda brutál
![]()
Já jsem tedy s tlustým mužem nikdy nic neměla, ale logicky se snáz unaví a udýchá než ten s běžnou váhou, nebo trénovanej
A co si budeme povídat, sex je fyzicky hodně námáhavá aktivita, hlavně pro chlapa
Pokud to tedy Klopka neodedře sama ![]()
@Hroznej puberťák píše:
@pe-terka ale prd náročná aktivita, dyť je to relax
Pro běžný muže určitě, ale pro chlápka který se pomalu neohne aby si zavázal tkaničky a přes pupek si na něj nevidí to musí být pořádný výkon.
@Prof. Farnsworth píše:
Pro běžný muže určitě, ale pro chlápka který se pomalu neohne aby si zavázal tkaničky a přes pupek si na něj nevidí to musí být pořádný výkon.
Pravda, somatotyp ala liberijský hrošík se u toho asi docela nadře ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat