Nemám chuť žít po rozchodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1573
31.7.20 21:53

Rozchod prožívá každý jinak, nicméně tři měsíce jsou nic, někomu to trvá i rok a více, nemyslím se, že je potřeba hned lítat k psychologovi a brát prášky, je to normální odezva organismu, kterou si musíme projít, jsme dnes moc zhýčkaní a neumíme pracovat sami se sebou, s bolestí, strachem a to je dost smutný, v životě budou daleko horší věci, jak budeme poté zvládat je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
1.8.20 16:50
@Anonymní píše:
Ahoj vsem…je to 3 mesice co me opustil partner kdy mi to oznámil jen tak mezi reci do telefonu…jeste par dni pred tim si semnou planoval dovolenou…ze zacatku jsem to brala jako ulevu ale stale verila ze se ke me vrati…protoze tohle udělal 3× za 2,5 roku…ale on ted zacal zit a uzivat si zivot a ja jsem v prdeli..nechal me samotnou se dvema detma (deti nejsou jeho) a ja to nezvladam…milovala jsem tak moc ze pro me zivot ztratil smysl…myslela jsem ze po 3 mesicich budu v pohode ale je tp horsi a horsi…chtel byt kamarad ale to proste nefungovalo…nemohla jsem delat jak jsem v pohode…jak z toho ven? Chce to ještě cas? Byla jsem i u psychologa nekolikrat a ten si mysli ze je to normalni faze po rozchodu…ale ja nemyslim 24 hodin denne na nic jinyho…tolik ponizeni co jsem dokázala udelat…zadnej rozchod me nesebral tak jako tohle…premaham se k delani základních veci…rozbrecim se jen tak behem dne…beru prasky na spani…

Pokud by byl zájem o pár kapek „živé vody“ k vnitřnímu použití. Měl bych nápad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí