Nemám, kam jít, poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.10.13 10:32

S rodiči jsem se nikdy nějak moc nesnesla, měla jsem předevčírem narozeniny, ani za smsku sem jim nestála, aby napsala. Tak y jsem přemýšlela, zustat tu, a zapracovat na vztahu, jenže se mu nechci ještě víc zprotivit, a být mu tu na obtíž.

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
21.10.13 10:34
@Anonymní píše:
S rodiči jsem se nikdy nějak moc nesnesla, měla jsem předevčírem narozeniny, ani za smsku sem jim nestála, aby napsala. Tak y jsem přemýšlela, zustat tu, a zapracovat na vztahu, jenže se mu nechci ještě víc zprotivit, a být mu tu na obtíž.

Teď ale neřeš narozeniny, ale to, že jsi zodpovědná za dítě. Za mě bys měla sklopit hlavu a vrátit se k rodičům. Postupně šetřit na svůj nájem

• Citovat
  • Upravit
3905
21.10.13 10:37

Holky, ja bych k nasim jit bydlet taky nemohla, nesla… ;), zakl. preji, at je brzy lepe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
21.10.13 10:38
@joanee píše:
Holky, ja bych k nasim jit bydlet taky nemohla, nesla… ;), zakl. preji, at je brzy lepe :palec:

Ale šla a musela, kdyby ti nic jiného nezbylo… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16986
21.10.13 10:43
@Anonymní píše:
S rodiči jsem se nikdy nějak moc nesnesla, měla jsem předevčírem narozeniny, ani za smsku sem jim nestála, aby napsala. Tak y jsem přemýšlela, zustat tu, a zapracovat na vztahu, jenže se mu nechci ještě víc zprotivit, a být mu tu na obtíž.

jste oba zodpovedni za dite, neres malichernosti. Zkuste si promluvit otevrene, bez domysleni. Drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
21.10.13 10:45

To je šílené…buď jsi bezohledná ty zakladatelko, že jsi svým jednáním(chováním) ohrozila jistoty pro své dítě, anebo je bezohledný tvůj přítel, kterému je jedno, že jeho dítě vystavil takovému riziku (i s matkou)..
Jako je asi k zamyšlení, proč tě tolik lidí vyhodilo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.13 10:47

Holky, opravdu mi věrte že nevratili.uz od meho detstvi mela matka sameho pritele co me byl, v zivote se me nezastala, a pochybuji ze by me vzala zpet, to vim na 100%. A uz vubec nechci, aby mala vyrustala v takovemhle prostredi. Premyslela jsem, u ex zustat, treba se to casem zpravi, mohla bych tu zatim bydlet, najit si nejakou nocni. Problem je, ze ho tu nechci nejak obtezovat, omezovat. Nechci rict, ze jsem histerka, ale asi vse moc resim.. a to mu asi na me nejvic vadi. On se me porad pta, proc brecim, ze placem tohle nezpravim, ale ja se v tehle situaci proste usmivat nedokazu. :-(

• Citovat
  • Upravit
1283
21.10.13 10:50

A pokud bys napsala, z jakeho mesta jsi, nenasla by se tady treba nejaka maminka ze stejneho mista, ktere by se hodilo spolubydleni a potrebovala by pomoct s placenim najmu a vzajemnym hlidanim deti? Jinak bych znovu zkusila rodice- prece nenechaji dceru s vnuckou na ulici :zed: :zed: rekla bych jim, ze je to jen docasne. Nebo bych zapracovala na tom priteli - pokud nema jinou, tak by to snad problem nebyl anebo charita…Pak jeste obcas byvaji inzeraty, kdy duchodci nabizeji pronajem pokoje v domku - za nejaky fin. obnos nebo treba pomoc s nakupy, atd. Vic moznosti asi nebude :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.13 10:50

@Mooonki
nevím, proč bych měla být bezohledná. Za o že je bývalý ještě nevyspělí, což zjistil bohužel asi až teď, a není to pro něj, žít takhle rodinným životem, za to já nemohu. Těžko se to vysvětluje takhle..

• Citovat
  • Upravit
1040
21.10.13 10:58

Tak to potom tedy znamená, že bezohledný je on. Ty máš omezené, prostě minimální možnosti svou situaci rychle vyřešit. Je bezohledný proto, že ti dal takové ultimátum. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.13 11:02

Bohužel, rád mě má, ale on je prostě hrdý a tvrdohlavý, a co řekne, to prostě platí, i kdyby to cítil jinak. Bohužel..

• Citovat
  • Upravit
16986
21.10.13 11:10

Psala jsi, ze to rekl ve vzteku, tak to i ber a zkus to prejit a moc se v tom nepitvat… take jsem nebyla pripravena na malyho a to jsem ho moc chtela a mela na to 8 mesicu, zvyknout si… i tak ta zmena byla prilis prudka. On je chlap, tak projev trocha empatie a nebud moc dutkliva. Spolecny zivot je o velke vzajemne toleranci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
21.10.13 11:14

No vy jste teda dvojka :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8679
21.10.13 11:15

Nevím ale pro dobro dcery se omluvit rodičům a jít k nim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
21.10.13 11:18
@Anonymní píše:
Bohužel, rád mě má, ale on je prostě hrdý a tvrdohlavý, a co řekne, to prostě platí, i kdyby to cítil jinak. Bohužel..

Hrdě odpochoduj, nikoho se o nic nepřoš. Dítě dej do klokánku, přece se nenecháš ponižovat :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová