Nemám, kam jít, poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
21.10.13 12:17
@1.zizi píše:
A ja budu zase ta zla… nechapu zensky, ktere si spichnou dite s prvnim orangutanem, ktereho potkaji…skoro se neznaji, nebo i znaji, ale blahove si mysli, ze dite chlapa dokaze zmenit a prevest na rodinny zivot…nedelejte si deti, kdyz pro ne nemate zazemi a nedokazete se o ne postarat…
:lol: takžer tedˇco. Zakroutit krkem děckovi, nebo ho vrazit do děcáku, nebo co jsi tím vlastně chtěla řici? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
21.10.13 12:17

Zase mají děti děti? :( doporučuji se vykašlat na hrdost, sklopit uši a snažit se to dát dohromady s rodičema nebo partnerem. Kdo se neumí postarat sám, tak si nemůže moc vyskakovat.

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
21.10.13 12:18
@berry4 píše: :lol: takžer tedˇco. Zakroutit krkem děckovi, nebo ho vrazit do děcáku, nebo co jsi tím vlastně chtěla řici? :think:

Ale ona je v takové situaci, že pokud jí borec řekne vypadni, tak to dítě v děcáku skončí :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
21.10.13 12:19

@pampalin jasne, ze by se mel postarat, ale primarne je ona ta, ktera se bude starat o to dite..kdyz vidim, ze chlap je nezodpovedny hotentot, tak si s nim prece neudelam dite…zvlast, by nemela spolehat na bydleni s partnerem…to radeji, at partner bydli u me, nez ja u neho…navi hodne lidi dnes pritupuje k diteti jako k necemu, jako ja si udelam dite a ono to nejak dopadne…

• Citovat
  • Upravit
29577
21.10.13 12:21
@Timinka píše:
ale kuš, empatická ženo se svatozáří :)
slečna se nedávno rozešla s přítelem (mají roční dítě-tedy rychlovka), odstěhovala se k rodičům ti ji vyhodili a přítel nyní taky :lol:
No co dodat, dítě třikrát přestěhovala v průběhu pár týdnů a chová se jak kdyby si mohla vybírat. tedy ještě by mohla jít pro dávky ne? :potlesk:

No co dodat? Chvá se…A ty by jsi se na jejím místě a v její situaci chovala jak? :lol: Pan otec nejspíš o její přítomnost a přítomnost svého dítěte nijak nestojí ( ale to je asi úplně v pořádku), tak by mě teda zajímalo, co má taková ženská s dítětem bez střechyn and hlavou za možnosti? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
21.10.13 12:23
@Nejhodnější píše:
Ale ona je v takové situaci, že pokud jí borec řekne vypadni, tak to dítě v děcáku skončí :zed: :zed:

A nehledá proto tady nějaké rady, zkušenosti jiných, aby to tak třeba nedopadlo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
21.10.13 12:23

@berry4 no mozna by se melo v decaku lepe, ne u ni…jasne mateska laska a bla bla bla, ale dite nezije jen z materske lasky…jestli zakladatelka nedokaze diteti poskytnout zakladni veci, tak prece neni schopna se o dite starat…

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
21.10.13 12:25

@berry4 prostě sklopit uši a prosit rodiče, prarodiče, rodiče otce, když on je debil. Promiň, ale kašlala bych na to o co kdo stojí i na svoji hrdost, dokud by mě nevyrazil (což on přímo neudělal ) Jako co čeká? že jí dají na městě 2+1 a metál za to, že je hrdinka, že má dítě?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.13 12:27

Tak vám holky díky za podporu, a řeči typu v děcáku by se mělo líp, o ty opravdu nestojím! Dcera má vše co potřebuje, nikdy nestrádala, hádkám jsem jí nikdy nevystavovala! Čekala jsem rady ty jsem dostala, a také za ně moc děkuji, ale ne že mě tady někdo další bude peskovat že sem si udělala dítě jen tak! Ono se to mluví, když v takové situaci nejste, což vám ani nepřeji, ale napsat.. tohle, to vám opravdu děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.13 12:29

Zkusím si promluvit s bývalým, a uvidíme. Myslím si že je tu možnost, a nechá mne tu, než si něco najdu, jen nevím jak tohle soužití oba přežijeme.

• Citovat
  • Upravit
726
21.10.13 12:31
@Anonymní píše:
Tak vám holky díky za podporu, a řeči typu v děcáku by se mělo líp, o ty opravdu nestojím! Dcera má vše co potřebuje, nikdy nestrádala, hádkám jsem jí nikdy nevystavovala! Čekala jsem rady ty jsem dostala, a také za ně moc děkuji, ale ne že mě tady někdo další bude peskovat že sem si udělala dítě jen tak! Ono se to mluví, když v takové situaci nejste, což vám ani nepřeji, ale napsat.. tohle, to vám opravdu děkuji.

hele ustroj se a mazej na sociálku se zeptat, na jaké dávky budeš mít nárok, pokud budeš sama (je jich hodně!!!)
vysvětli jim situaci a oni ti určitě poradí co a jak :!

je pondělí, budou tam min. do 17hod… neřeš kdo co píše, řeš svoji situaci

to zvládneš, neboj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
21.10.13 12:36
@Anonymní píše:
Zkusím si promluvit s bývalým, a uvidíme. Myslím si že je tu možnost, a nechá mne tu, než si něco najdu, jen nevím jak tohle soužití oba přežijeme.

Máš určené svěření dítěte do péče a alimenty? Platí ti vůbec otec na dítě? Kolik máš rd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.13 12:38

Rd mám 3800, platí dva tisíce, někdy i přidá.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
21.10.13 12:41
@Anonymní píše:

to víš že jo, zkus se s ním domluvit, a pokud by to bylo nesnesitelné, tak se koukni po nějakém azyláku, není to tam tak hrozné jak to vypadá. A jak radí holky, dijdi si i na sociálku a poptej se jaké máš možnosti, třeba má i město kde žiješ nějaké sociální byty :nevim:

• Citovat
  • Upravit
29577
21.10.13 12:41
@Anonymní píše:
Rd mám 3800, platí dva tisíce, někdy i přidá.

A máte soudně stanovené svěření dítěte do péče?
Jinak: máš tady další návrh, běž za rodiči otce dítěte a zeptej se jich, jestli tě nechají u sebe bydlet. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová