Nemám potřebu spát s přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
9.2.16 13:25
@Tuco píše:
To, že to máš takhle ty neznamená, že to takhle má každá…pro hodně ženských už jen ta přítomnost toho děcka, který se může každou chvíli vzbudit nebo kdoví co nefunguje zrovna jako afrodiziakum…
Děti jsou prostě obecně kazišuci největšího kalibru… :andel:

jsou, ale to neznamená, že prostě nebude sex s tim, že to nějak dopadne. Jak asi? Dřív nebo později to půjde do kopru celé :nevim: ale na tom se musí pracovat a ty baby evidentně nechtějí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
9.2.16 13:29
@martina.se píše:
jsou, ale to neznamená, že prostě nebude sex s tim, že to nějak dopadne. Jak asi? Dřív nebo později to půjde do kopru celé :nevim: ale na tom se musí pracovat a ty baby evidentně nechtějí..

Tak to samozřejmě, že to půjde do kopru…o tom žádná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30149
9.2.16 13:42
@Tichošlápek píše:
Podle mne domácnost s jedním dítětem a sex se da skloubit v poho. Ale pokud by můj chlap doma ani nehrabnul, tak by tu bylo pekne dusno a rozhodne ne z premiry vášně. Zkus mu rict, co konkrétně ma jit udělat. Toho mého taky neosviti, ze by to chtělo třeba vytrit podlahy, ale kdyz mu to řeknu, tak jde ;)

Tak říct chlapovi, jdi teď udělat to a to, považuju za základ, stejně i to, když dostanu tento povel, neboli žádost, tak prostě jdu a udělám to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59408
9.2.16 13:43
@Anonymní píše:
Nemam potrebu spat s pritelem.Ja s tim nemam problem, ale pritel se me porad pta,proc.Vim proc. Uz to neni jako driv za bezdetna.To bylo vse jine.Byla sem vyspana, odpocata a tak bych mohla pokracovat.To sem mu taky rekla. Proste neni na to ta spravna atmosfera, nalada. Zjistuju, ze i bez sexu mam prace az nad hlavu.Driv jsme umyvaly nadobi na stridacku a ted je to na me, kdyz sem na rodicovske.Ja si pripadam jak sluzka a kucharka ne jako zadana zena. Takze sex beru jako neco, co se po me hned po nakoupeni, umyti nadobi, uspani ditete a uvarenem obedu.To si radsi lehnu k telce a cucim do neznama. Takze sex odmitam se slovy, ze musim jeste vyluxovat, utrit prach atd.Driv pomahal a ted skoro vubec.Stve me to, ale on taky neudela nic proto, abych mela naladu na dalsi,,povinnost".Da se tohle dlouhodobe vydrzet? Mate to nektera taky tak?

jak dlouho to takhle trvá :think:, chceš s přítelem být? bez sexu to asi dlouho nepůjde, jemu asi ten sex chybí když chce vědět proč to nejde :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
9.2.16 14:18

Ja vzdycky cumim, jakou vedu vy dnesni zensky delate z uklidu. 8o Mate milion pomocniku, mycku na nadobi, plno vychytavek, ktery driv nebyly. A presto vam to prijde jako strasna drina, jak to asi delaly vase prababicky bez tehle vymozenosti… :think:
Vsak pro me osobne je uklid relax, si nedovete asi predstavit jak narocny muzou byt nektera povolani, podnikani apod. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
9.2.16 14:23
@Scarabeuss píše:
Ja vzdycky cumim, jakou vedu vy dnesni zensky delate z uklidu. 8o Mate milion pomocniku, mycku na nadobi, plno vychytavek, ktery driv nebyly. A presto vam to prijde jako strasna drina, jak to asi delaly vase prababicky bez tehle vymozenosti… :think:
Vsak pro me osobne je uklid relax, si nedovete asi predstavit jak narocny muzou byt nektera povolani, podnikani apod. :zed:

Osobne mam dobre vybavenou domacnost a kdyz se do toho pustim tak bezny uklid je hotov za dve hodky treba. Ono je tomspis ubijejici delat tak " primitivni " cinnost kazdej den. Je to nikdy nekoncici prace rano, vecer v noci proste furt. Jestli to tvoji zenu nebav tak si to vymente. Muj chlap to proste delat nebude a ja teda po nem
Domaci prace nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30149
9.2.16 14:34
@Scarabeuss píše:
Vsak pro me osobne je uklid relax, si nedovete asi predstavit jak narocny muzou byt nektera povolani, podnikani apod. :zed:

Ve spoustě domácností, musí chodit do práce chlap i ženská, aby na ty „vymoženosti“ měli. A potom je ani nestíhají používat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SiriusGG
9.2.16 14:42

Co doma celý den uklízíš a vaříš?

S manželkou máme doma 11 měsíčního prcka. Oba podnikáme, což je dost časově náročné, a staráme se o prcka společně během celého dne. Běžný denní úklid je hotov do hodiny i s kafem (úklid hraček, nádobí do myčky z myčky, prádlo do pračky/sušičky), když prcek spí. Velký úklid (utřít prach, setřít, umýt koupelnu/WC) zajišťuje najmutá paní jednou týdně za 400Kč, trvá jí to cca 4 hodiny. Prckovi se vaří na dva dny dopředu a ty jeho jídla jsou za chvíli hotová. Když chceme někam vyrazit, tak pohlídá babička nebo prababička.

Je to celé jen o dobré organizaci a domluvě.

Moje babička vychovala šest dětí a při tom vedla s dědou hospodu, neměla žádné z dnešních super vymožeností a zvládla to také. Jediné na co si manželka stěžuje je, že prcek se dost v noci budí a jí zbudí také. Je to prostě náš nespavec.

• Citovat
  • Upravit
224
9.2.16 15:06

Myslím si, že tohle není o dětech či o úklidu, ale o tom vztahu. Pokud se dva lidé milují, tak se na společný sex těší a udělají si na něj čas i když mají děti a hodně práce. Já být zakladatelkou tak řeším svůj vztah s manželem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13475
9.2.16 15:06

Tak ono je to spíš o tom, jak si to ten pár nastaví. My aktuálně zatím pracujeme oba, každý doma něco udělá - já teda asi víc a pravidelně, ale neremcám, protože muž si zas například bez keců zvládne vyžehlit košili (a já ho za to pak pěkně pochválím :mrgreen: ). Pokud chci, aby umyl nádobí, tak ho stačí nechat špinavý, ono mu to většinou dojde (velký dík jeho mamince :mrgreen: ). Čekáme teď prvního potomka, tak se uvidí, jak naše souhra bude fungovat nadále. Sex je pro dlouhodobé fungování vztahu důležitý, i my teď máme velký útlum - jsem unavenější a když se večer vidíme, obvykle už usínám ve stoje. Samotný mi to už vadí…aktuální zákaz sexu od doktorky mi ale nebrání provozovat další praktiky. Hodlám s mužem promluvit, chci, aby věděl, že mě to taky žere a že na tom chci zapracovat :mrgreen: Nechci, aby začal plašit, že teď už vedle sebe bude mít jen matku svého dítěte :roll: Jak to bude po porodu nedokážu posoudit. Představuju si, že než se vše zahojí a usadí do nějakých kolejí, bude to nějakou dobu trvat, to se mnou asi řeč moc nebude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13475
9.2.16 15:08
@Sergej píše:
Myslím si, že tohle není o dětech či o úklidu, ale o tom vztahu. Pokud se dva lidé milují, tak se na společný sex těší a udělají si na něj čas i když mají děti a hodně práce. Já být zakladatelkou tak řeším svůj vztah s manželem.

taky myslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
9.2.16 15:08

@SiriusGG někdo má třeba zvířata, takže vysávat a vytírat musí denně a třeba nemá na paní co by to udělala za něj.
Já třeba vařím denně, chodím se synem na kroužky a uklízim, občas si nestíhám ani sednout a fakt to není taková brnkačka jak popisuješ :nevim:
A taky nezapomeň, že ne každý má hlídání kdy potřebuje, babičky bydlí daleko/nemají zájem, důvodů může být spousta.
A jestli zakladatelka lítá jak hadr na koštěti a partner hlídá gauč tak se nedivim že jí nepřitahuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
9.2.16 15:10

Proto se tomu taky říká „manželské povinnosti“. (A to i když jste formálně svobodná -ale zadaná a matka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SiriusGG
9.2.16 15:27

@štěpánka11

Jak psali jiní výše, tak tohle bude spíš o jejich vzájemném vztahu než o úklidu.

Jen nevěřím tomu, že žena která je na mateřské/rodičovské a nechodí do práce má tolik úklidu, vaření apod., aby jí to zabralo 12h/den a neměla na nic jiného čas.

Samozřejmě to beru z našeho pohledu. Oba podnikáním strávíme průměrně 8-10 hodin za den a přes to se v domácnosti stíhá vše potřebné včetně našeho prcka. Paní, která tu jednou za týden uklidí je bonus. I kdyby tu nebyla, tak ty 4h za týden na velký úklid si v pohodě najdeme.

• Citovat
  • Upravit
1740
9.2.16 15:37

@SiriusGG proto jsem psala, že kdybych makala a přítel se akorát koukal s tím, že jsem přece celý den doma, tak bych s ním taky spát nechtěla :nevim:
Když to vezmu z naší situace, tak přítel je po-pá pryč a o víkendu s domácností a s dítětem pomáhá, když uklízíme a vaříme oba, tak je to rychleji hotové a můžeme pak trávit čas spolu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí