Nemáme peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32491
13.8.19 12:47

@Šmoulice No tak jestli s taky soused nechá utratit, až bude nemocný? :think: No tak já jsem si pořídila zvíře s tím, že se o něj postarám prostě v každém případě…a navíc, je to prostě člen rodiny, takže jiný přístup ani nepřipouštím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
13.8.19 12:47
@Anonymní píše:
Ahojky mám problém, nevím jak dál. Nemáme peníze, mazel je denně xhodin v práci a stejne to nestačí na jidlo, pohledávky a na věci pro malou. Teď nás čekají různé narozeniny a když slyším o vánocích, tak mi je na zvracení. Dáváme měsíčně X tisíc do léků pro psa, do umělého mléka. 15tis nájem.. Auto se nám rozpadá a nemáme skoro co jíst. Kolem mě jsou všichni šťastný na mateřský, jejich děti mají vše co jim na očích vidí a já jen uvnitř placu, že malá má vše že sekace a z druhé ruky.. Tak strašně moc bych ji chtěla koupit něco krásného. Na brigádu teď nemůžu, nemám hlídání a nevím kam dát holčičku. Je někdo v podobné situaci?

Na narozeniny a vánoce se vykašli, příbuzným můžeš narovinu říct, že si je teď nemůžete dovolit. Je vaše situace dlouhodobě špatná? Bere manžel na poměry v místě bydliště dobrý plat? Jaká je šance najít lepší práci? Dítě v tomhle věku ani neví, co má na sobě, značkové hadříky jsou spíš pro potěchu rodičů. Spíš že nemáte na jídlo je velký problém.

• Citovat
  • Upravit
118330
13.8.19 12:48

Tak snad toto řeším než si zvíře pořídím, jestli budu mít na péči a případnou léčbu. A když už to zvíře mám, tak mám za něj nějakou zodpovědnost, to není věc ani plyšák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502

To žehlení je super nápad, bydlíte-li ve větším městě, zkus si dat letacky v kadeřnictvích, ve fitku, v kosmetických salonech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32491

@Janli Tak tohle nevidím jako to, že jsi realista, ale sobec…doufám, že nemáš doma psa…pro tohle fakt pochopení nemám…možná bych pochopila dát ho pryč, ale ne utratit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15948
13.8.19 12:49
@Zumpa píše:
Se mi líbí, jak si lidé neschopni uživit sami sebe pořizují psy apod.

Už jsem to tady psala jednou…
pes může mít třeba 10 let… před tím mohla být situace úplně jiná.
Nebo ty máš věšteckou kouli a víš co bude za x let? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
13.8.19 12:50
@Janli píše:
Nechám ho utratit. Psala jsem, že jsem v tomhle realista. Pro mě by bylo přednější dítě.

Proč hned utratit..ale může se dostat do dobré rodiny :nevim: jako proč hned ho zabít? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8955
13.8.19 12:51
@aiwwa píše:
Tak snad toto řeším než si zvíře pořídím, jestli budu mít na péči a případnou léčbu. A když už to zvíře mám, tak mám za něj nějakou zodpovědnost, to není věc ani plyšák.

No, někteří lidé nepřemýšlejí. Ani nad tím, kolik jim klesnou příjmy, když se narodí dítě a naopak kolik výdajů navíc bude třeba. Např. za umělé mléko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
13.8.19 12:52
@Anonymní píše:
Ahojky mám problém, nevím jak dál. Nemáme peníze, mazel je denně xhodin v práci a stejne to nestačí na jidlo, pohledávky a na věci pro malou. Teď nás čekají různé narozeniny a když slyším o vánocích, tak mi je na zvracení. Dáváme měsíčně X tisíc do léků pro psa, do umělého mléka. 15tis nájem.. Auto se nám rozpadá a nemáme skoro co jíst. Kolem mě jsou všichni šťastný na mateřský, jejich děti mají vše co jim na očích vidí a já jen uvnitř placu, že malá má vše že sekace a z druhé ruky.. Tak strašně moc bych ji chtěla koupit něco krásného. Na brigádu teď nemůžu, nemám hlídání a nevím kam dát holčičku. Je někdo v podobné situaci?

No tak v prvni řadě určitě nejsou vsichni za vodou :nevim: plno lidi ma pujcky skoro na vše. Ale malo kdo to prizna. Hodne lidi je zadluženo. Ver mi ze nejste ani zdaleka jediní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27075
@Anonymní píše:

Jake mate prijmy celkem? A jake nutne vydaje celkem? Jak je stare dite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15948
@Anonymní píše:

Co je tomu psovi, že do léčby padne x tisíc měsíčně?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
13.8.19 12:54

Manžel ať si najde lepší práci. To není normální, být furt v práci a nemít na nic peníze. A psa… no jako utratit ho asi neutratíš, taky mám psa a utratit bych ho nenechala, ale měli jste si holt psa a dítě líp naplánovat :nevim: Mě by to mrzelo, nemoct dát malé (skoro) všechno, nemoct s ní cestovat, kupovat jí pěkný oblečení, jaký se jí líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118330
13.8.19 12:54
@Janli píše:
Nechám ho utratit. Psala jsem, že jsem v tomhle realista. Pro mě by bylo přednější dítě.

naštěstí veterináři u nás neutrácejí psy na požádání. A jinak teda doufám, že žádné zvíře nemáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79888
13.8.19 12:56
@Malike píše:
Proč hned utratit..ale může se dostat do dobré rodiny :nevim: jako proč hned ho zabít? :roll:

jo hromada dobrých rodin touží po cizím starém nemocném psu :zed: kterého léčba stojí spoustu peněz - kdyby naivita nadnášela, tak …..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
13.8.19 12:56

@Janli Super pristup!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie