Porodnice Mladá Boleslav

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Zlatonka123
1.2.13 20:26

Mam pocit ze maji apartma za 1000+400 za manzela - pak nadstandard pokoj za 400+400 manzel. Ale nejsem si jista. Pokud bude volny tak tam s tebou muze manzel byt. Ja mela smulu a byla jsem na pokoji s dalsi hekajici a muz tam nemohl byt. Byla tam ale jedna rodicka a ta se muze vzdat nechtela, takze s nim byla na chodbe a hekala tam :) az tam budu rodit znovu, budu doufat, ze bude volny. Uz jen pro pohodli a klid

• Citovat
  • Upravit
2184
1.2.13 20:31
Ja byla pokoji normalnim a pritele nezdala, my s tou druhou meli u sebe pritele a jen ta treti byla protivna, mezi nadstandartem a apartmanem je velky rozdil…
@Zlatonka123 píše:
Mam pocit ze maji apartma za 1000+400 za manzela - pak nadstandard pokoj za 400+400 manzel. Ale nejsem si jista. Pokud bude volny tak tam s tebou muze manzel byt. Ja mela smulu a byla jsem na pokoji s dalsi hekajici a muz tam nemohl byt. Byla tam ale jedna rodicka a ta se muze vzdat nechtela, takze s nim byla na chodbe a hekala tam :) az tam budu rodit znovu, budu doufat, ze bude volny. Uz jen pro pohodli a klid
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zlatonka123
1.2.13 20:47

No mě ho tam zakázala sestra, že může být před porodem jen na nadstandardu.

• Citovat
  • Upravit
2184
1.2.13 20:52
Ja bi ji poslala nikam daleko…jeste sme rodili jedna po druhy vona prisla ja šla rodit u ni byl pritel u mne tež a sestri držali hubu :mrgreen:
@Zlatonka123 píše:
No mě ho tam zakázala sestra, že může být před porodem jen na nadstandardu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zlatonka123
1.2.13 20:55

:D ono je to asi kvůli těm ostatním. Někdo se holt stydí. Ten den to tam bylo opravdu natřískaný, sešlo se nás moc :D

• Citovat
  • Upravit
1.2.13 20:57

Tak uvidim holky :) snad se nějak domluvíme.. moc děkuji za názory a odpovědi :) ještě mám před sebou pár týdnů..ale doufám že to rychla uteče :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zlatonka123
1.2.13 21:00

Ten konec utíká hodně rychle, ráda na to vzpomínám. Toníčkovi jsou v neděli 3 měsíce :-) hrozně to letí, člověk to ani nepostřehne. Užívej si to a držím palečky, ať máš vše co nejlehčí :) věřím, že tam budeš spkojená

• Citovat
  • Upravit
2184
1.2.13 21:03
Ja mela TP 22.6 a jela na vyvolavačku 8.7 což mela zamluveno na 6.7 porodnim sale na mne nadavali ale ich nepaslouchala, doporučuji vzit jidlo sebou vic poporodnich vložek nejlepši TENA, jednorazovi kalhoty aspon 10 ja mela 5 a musel pritel donist vic a nestyd se ptat detske dr. nebo sestriček o miminku co nebudeš rozumet a hlavne otravuj kvuli kojeni protože voni nežikne pokud sama o tom nepoviš…
@Mamča Barča píše:
Tak uvidim holky :) snad se nějak domluvíme.. moc děkuji za názory a odpovědi :) ještě mám před sebou pár týdnů.ale doufám že to rychla uteče :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
1.2.13 21:08
Memu Robičkovi bude 7mesicu uchhh…a dnes poprve se postavil sam
@Zlatonka123 píše:
Ten konec utíká hodně rychle, ráda na to vzpomínám. Toníčkovi jsou v neděli 3 měsíce :-) hrozně to letí, člověk to ani nepostřehne. Užívej si to a držím palečky, ať máš vše co nejlehčí :) věřím, že tam budeš spkojená
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.13 21:21

@silvija taky jsem si radši zabalila víc vložek a jednor. kalhotek :) já jsem toho názoru že se radši na něco 5× zeptám a i za cenu kdybych ze sebe měla udělat blba :) jsem prvorodička, tak jsem neznalá a na vče se ptám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.13 21:23

Zlatonka123: Děkuji :) mě to právě vůbec neutiká.. přijde mi to nekonečné 8o :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
1.2.13 21:29
Ja delala že jsem blba a nutila sestrički lytat sestrički okolo mne a prcka…chodiš tam i na poradni? ja byla tež prvorodička a rodila u dr. POSPIŠILOVA supr holka…ji mužu chvalit achvalit
@Mamča Barča píše:
@silvija taky jsem si radši zabalila víc vložek a jednor. kalhotek :) já jsem toho názoru že se radši na něco 5× zeptám a i za cenu kdybych ze sebe měla udělat blba :) jsem prvorodička, tak jsem neznalá a na vče se ptám :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.13 21:51

@silvija jsem na rizikovém od začátku. protože mám aritmii..ale prcek je zdravej.. :srdce: ted chodim do rizikovky až do porodu budu tam ted docházet každých 14 dní.. jinak mám Dr. Koutníka a v porodnici na rizikovém tam se to mění pokaždé je tam nějaký jiný doktor nebo doktorka.. :D ale já jsem taková,,držka,, že se zeptám na vše i kdybych jim lezla na nervy přece jde o moje dítě..a to udělá každá mamina maximum :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
1.2.13 21:59
Tak hodne štestičko at jste oba zdravy :hug:
@Mamča Barča píše:
@silvija jsem na rizikovém od začátku. protože mám aritmii..ale prcek je zdravej.. :srdce: ted chodim do rizikovky až do porodu budu tam ted docházet každých 14 dní.. jinak mám Dr. Koutníka a v porodnici na rizikovém tam se to mění pokaždé je tam nějaký jiný doktor nebo doktorka.. :D ale já jsem taková,,držka,, že se zeptám na vše i kdybych jim lezla na nervy přece jde o moje dítě..a to udělá každá mamina maximum :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.13 10:42

@silvija Děkujeme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková