Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
U mě je to právě naopak. V jakékoliv situaci vždycky přitahuju nepříjemný lidi, i když se snažím na druhé působit přátelsky. Ale je fakt, že do porodnice už jsem šla s tím, že tam určitě narazím na špatný personál. A nespletla jsem se ![]()
@berusa84 píše:
U mě je to právě naopak. V jakékoliv situaci vždycky přitahuju nepříjemný lidi, i když se snažím na druhé působit přátelsky. Ale je fakt, že do porodnice už jsem šla s tím, že tam určitě narazím na špatný personál. A nespletla jsem se
Doporučuju se podívat na film Tajemství (The Secret)z roku 2006.
http://ulozto.cz/…ing-m941-avi
Někdo si třeba může myslet, že to je blbost, ale mě změnilo život přemýšlet jinak. Rozhodně to funguje.
@Mslunicko píše:
Doporučuju se podívat na film Tajemství (The Secret)z roku 2006.
http://ulozto.cz/…ing-m941-avi
Někdo si třeba může myslet, že to je blbost, ale mě změnilo život přemýšlet jinak. Rozhodně to funguje.
Až budu mít chvilku, ráda se podívám. Díky za tip ![]()
Ahojky chtela bych se zeptat maminek ktere rodili nedavno v MB jaky byl personal a jak jste byli spokojeni…? Co vse jste potrebovali za veci si zbalit do tasky jak pro sebe tak mimco a kdy jste vyplnovali porodopis co bylo k tomu potreba…
Dekuji za odpovedi
@ninusska seznam veci do porodky najdes urcite na netu..daji ti ho i u sepsani porodopisu. Na nej pujdes az ti rekne doktor. Objednava se tam telefonicky. Personal byl ok. Vezmi si hlavne svoje kosile, žadne ti nedaji.
@xjanik mam tam volat behem tydne..jen me zarazi ze maji na seznamu 8 latkovych plen, osusku + zinka na mimco, obleceni, zavinovacku ![]()
@ninusska rodila jsem tam 2× r. 2009 a r. 2013. Na personál si ani jednou nemohu stěžovat. Ani spolubydlící maminy neměly problém. Spokojená jsem byla jak na sále, tak na oddělení šestinedělí. Na oddělení šestinedělí jako mamina jsem dostala balík vložek - svoje si samo vem taky. Pro miminko jsme dostali asi 3košilky, 2 zavinovačky a asi 5 látkových plín
Každopádně bych si sbalila pro miminko svoje věci a nemocniční brala jako rezervu. Na aktuální seznam věcí bych se zeptala na první kontrole v porodnici (já to nestihla
, poud ho nedostaneš od obvodního gynekologa. Porodopis jsem měla sepsaný od své gyndařky. Jinak se myslím sepisuje na první návštěvě. Ptají se mimo jiné i na základní udaje o partnerovi - manželovi včetně jeho místa narození (to může někdy zaskočit
).
Snad ti napíše někdo víc podrobněji, ale prozatím alespoň takto ![]()
Hodně štěstí ![]()
@nemi dekuji
tak porodopis pujdu sepsat asi ted nekdy mam tam tento tyden volat…tak se tam zeptam na seznam..
@ninusska píše:
@xjanik mam tam volat behem tydne..jen me zarazi ze maji na seznamu 8 latkovych plen, osusku + zinka na mimco, obleceni, zavinovacku
látkové plíny jsou ze začátku důležité z duvodu sledování močení miminka - na papírovce se to moc nepozná
Krom toho miminka dost ublinkávají a mlezivo je do žluta, takže dosti viditelné, takže plína pod hlavičku to jistí. Ale koukej se na sladké miminko na poblinkané plíně. Proto měj raději i tak svoje ![]()
@ninusska jo, ale tam na vrátnici se obrň trpělivostí - při tom vyplňování. Dole na ambulanci, jsem zažila hektičnost, ale ze dvou porodu jsem stihla tam být jen jednou
ALe jak jsem psala, během porodu a na oddělení šestinedělí z mé strany úúúúplně bez problému
A jestli to tam neznáš, tak pozor dole na AMB není signál
![]()
@nemi prave ze to tam neznam
jen vim kde se chodi na odbery krve nic vic ![]()
Mám z MB stejnou zkušenost, pak jsem rodila ve Vrchlabí a to byl proti MB luxusní hotel. Tam to teď zavřeli. Četla jsem dobré recenze na Neratovice.
@ninusska Upřímně - než znovu návštěva mladoboleslavské porodnice, to radši to pole.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.