Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Angiee píše:
Tak už to mám za sebou, místo kluka se narodila holčičkajinak doktoři i sestry super, porod taky v pohodě, dostala jsem pár jednorázových plenek, 15 porodnických vložek, 2 jednorázové žínky, oblečení po dobu pobytu v nemocnici pro malou, zavinovačku… hlavně si vem plenky, nějakou mast na bradavky, dají ti vzorek bepanthenu
my jsme doma od čtvrtka, je zajímavý, že jsem po celý těhu neměla otoky a dneska mi tak otekly kotníky, že se divim, že vůbec oblíknu boty
Moc moc gratuluju k holčičce!!
![]()
ahoj Angii, tak jak je?Co malá?Jaký má vůbec jméno.Chtěla jsem se ještě zeptat, půjčí ti tam ručník na mimčo nebo mu musim brát taky svůj?Vzala bych ale už se mi nevejde ![]()
Ahoj, no pěkně přibíráme, akorát včera ji trápili pěkně prdy, jmenuje se Adélka
ručník ne, utíraj mimča látkovýma plínkama, další den po porodu ti ukážou jak koupat a potom už budeš sama ![]()
Už se nemůžu dočkat až toho broučka budu mít v ruce.Košily si měla asi svojí co?Nevim jaký tam maj ty erární, já nemám žádnou takovou vhodnou do porodnice tak nevim co si vzít.To je dobře že přibírátem kolik měla po narození?
ahojky…muzu doporucit dr Studničnou v Jaselske ul. je skvela a ma i sve stranky.
Ahojte holky, prosím vás pěkně, absolvovala jste některá v Boleslavské porodnici předporodní kurz? Minulý týden jsem si zavolala na telefonní číslo udajně na předporodní kurz s tím, že bych se chtěla do porodnice přijít podívat (přeci jen budu klidnější, když budu vědět, kam mám dorazit a jak to tam vypadá, případně, co mě čeká (i když to tak nějak tuším)…ale spíš se seznámit s prostředím. A sestřička na telefonu se mě akorát ptala, zda jsem v kurzu zapsaná, říkám, že ne a ona, že si mám zavolat přímo na porodní sály, kde se domluvím na prohlídce. Takže jsem telefon odložila a nechce se mi tam.
Jinak svého gynekologa mám v jiném okrese (po přestěhování do Boleslavi jsem zatím neměnila), takže se docela i děsím toho, jak na mě budou v Bolce koukat
a tím pádem se ke mně chovat
Díky moc zkušenějším.
ahoj s kurzem tam zkušenosti nemám ale gyndu mám také v jiném okrese ale pokud chceš rodit v Boleslavi musíš si tam vyplnit papíry a asi 2 nebo 3 týdny před porodem si tě od tvého doktora převezmou a budeš jezdit na prohlídky tam.
Ahojky, ja jsem rodila v prosinci a nemuzu si stezovat, dobtori byli pozorni a sestry chodily na pokoje a zajimaly se jak nam jde kojeni. Na zacatku to vetsinou moc nejde, nechtela jsem je moc otravovat, tak jsem se snazila sama a v tu chvili prisla sestra a rikala ze jsem se klidne mohla kdykoliv zeptat a poradila mi. A doktori mi taky prisli mili, zajimali se jak nam je a pomohli. Muj porod byl velice rychli, tak moc nemuzu rici jak by to probihalo, kdyby to neslo. POchazim z mlade boleslavi a chodim k doktorce trhonove, i kdyz uz bydli v praze a kdybych mela dalsi dite pravdepodobne bych zase uvazovala o mlade boleslavi, prislo mi tam takove nestresove prostredi, kamaradky co rodily v praze rikaly, ze je sestry stresovaly, kdyz jim neslo kojit, tak v MB jsem mela pocit pohody.
Na predporodnim kurzu jsem byla, vedla ho moc mila pani, dokazala tak odlehcit situaci, ze jsme se tam taky hodne zasmali a jak muz nejprve se mnou k porodu moc nechtel, tak po tom kurzu rikal ze pujde a nakonec zvladl vsechno (ja teda mela hodne rychli porod, tak on nemel moc casu se rozmyslet
jinak kamaradka mi dala cislo primo na porodni sal a tam jsem se objednala bez problemu, a to jsem ten kurz taky zvazovala jestli tam jit tak jsem ho mela dost na posledni chvili a i tak tam misto nasli. Myslim, ze je dobre tam jit a podivat se, clovek pak vi, do ceho jde. To telefonni cislo by melo byt 326742609 nasla jsem to na internetu, ale melo by fungovat. Hodne stesti a at vechno dobre dopadne.
Košili jsem měla svoji no, jejich mi dali akorát na porodním sále, vezmi si něco s knoflíkama, při kojení to uvítáš
měli jsme 3220g při narození, potom jsme dost shodily a teď 14 dní po porodu je malá na 3090g
Ahoj holky.. merim 160 cm, vazim 69 kg, jsem 12+2 tt, ale chtela jsem se zeptat zda kdyz cekam dvojcata ze budu rodit cisarem, nevite jak to je? nebo cam to zalezi?? ![]()
Ahoj já nevim na čem to záleží, ale já jsem zas měla mimčo kp a dr mi řekl že když budu rodit už třetí že to zvládnu přirozeně. Řekla jsem ž mám strach o mimčo tak mě poslal do porodnice v MB at se tam domluvim. Ve středu jsem se byla domluvit ve čtvtek večer nastupovala a v pátek ráno císař.
takže se nenech odbýt a jdi se domluvit oni ti vyhověj, ale počítej s tím že tě tam nepošle dřív jak ve 36tt a ještě můžu se zeptat k jaky dr chodíš?
K dr Studničné.. jsem s ni spokojena.. jen proste nwm.. bojim se jak cisare tak normalniho, takze fakte nwm jak to bude
asi to necham osudu a nejak to snad zmaknem… ![]()
Ahojda maminky ci nastavající maminky…
myslíte, že mi dr Studničná v ML. Bol. v 16+1 tt rekne pohlavi??? nevite jak hodne ma moderni ultrazvuk ze by to bylo poznat?
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.