Porodnice Mladá Boleslav

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
872
9.6.11 11:52

Jj,to všechno vím,ale právě když jdeš s tou močí,tak jestli taky volají nebo musíš počkat až na tebe dojde řada?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
9.6.11 20:15

To zatukáš a strčíš ji to do ruky, alespon tak jsem to dělala já před 8 lety :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882

To zatukáš a strčíš ji to do ruky, alespon tak jsem to dělala já před 8 lety :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
20.6.11 19:56

Ahoj taky bych chtěla rodit v Boleslavi, termín mám začátkem srpna, ale nevím jestli se tam musím nějak dát o sobě vědět.Vždy když tam volám tak se nemohu dovolat, bojím se aby mě třeba přijali, jsem sice z Nymburka ale rodit chci tam,tak nevím jestli tam musím na nějakou kontrolu nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
26.6.11 19:26

Ahoj

Ahoj, já mám termín 25.7 a objednávala jsem se na sepsání porodopisu, ale já tam chodím do rizikové poradny, zkus si tam ještě zavolat a uvidíš co ti řeknou, jestli to teda zvednou :nevim: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
28.6.11 10:08

TAK UŽ JSEM SE KONEČNĚ DOVOLALA A OBJEDNALI MĚ NA 19.7.TEN PORODOPIS TO JE JAKO PORODNÍ PLÁN?AKORÁT NECHÁPU PROČ TAM MUSIM NA KONTROLU TÝDEN PŘED PORODEM…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
28.6.11 11:18

To sepisování je jen chvilka, většinu věcí si opíšou z těhotenské průkazky, pak se budou ptát na jména, jestli už to máte vybrané, chtějí ale i rodné číslo otce, zeptají se na zdravotní problémy v rodině, jako je cukrovka, rakovina, vysoký tlak atd… dostaneš nějaké letáčky o kojení a tak. Ptali se mě, jestli už mám papír z matriky, tam jsme byli s přítelem s rodnýma listama a občankama, protože nejsme svoji, tak aby byl v rodném listě uveden jako otec, ale pokud jsi vdaná, tak tam ani chodit nemusíte, to jim v porodnici bude stačit oddací list myslím… já tam jezdím normálně, takže mě kontrolujou pořád, ale tak se na tebe podívaj no, šak o nic nejde :D sakra, 19.7, to už možná budu mít za sebou :D :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
28.6.11 11:24

Nejsme svoji máme problém že přítel ještě ztratil rodný list takže si teprve musí zařídit nový.Já jsem právě z Nymburky takže mám docela blbý dojíždění ale v Nymburce bych rodit teda nechtěla to si radši těch 30km zajedu, hlavně sem i slyšela na mladoboleslevskou porodnici docela chválu no, tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
28.6.11 15:06

Taky jsem slyšela chválu, akorát známá musela 2× na kyretáž, že ji to poprvé vyčistili špatně a údajně se tam moc nehrnou do pomoci, když se mamča nemůže rozkojit, já nevím, každopádně za chvilku to vyzkouším na vlastní kůži, tak pak dám vědět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
28.6.11 22:12

No holky já tam rodila před 10 a 7 lety a ted v listopadu znovu. Naopak si myslim že tam rozkojej každou chtěj aby se kojilo za každou cenu. PA a doktoři bezva jen dětský nejsou zas až tak ochotný, ale přežít se to dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
29.6.11 08:18

já to mám jen z doslechu, tak uvidíme, každopádně čím je termín blíž a blíž, tím víc jsem nervoznější :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
29.6.11 11:45

Hlavně jestli tam i poraděj, budu potřebovat ze začátku pomoct se všim.Ať už jak malýho spravně držet, pak s tim kojením, určitě i přebalení, koupání a tak…Tak aby tam na mě měli nervy :-? To dej určitě vědět Anggi až to budeš mít za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
29.6.11 13:58

Jo to já taky, bude to první mimčo, tak o to větší mám strach, abych něco nedělala špatně, ale tim si projde asi každá :D určitě dám vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková