Porodnice Mladá Boleslav

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
778
30.6.10 18:08

Já byla u Čepelíka 3D ultrazvuku a asi jako všude, když platíš, je to o něčem jiném. Takže já si na něj nemůžu stěžovat.
O porodnici v MB se raději moc rozepisovat nebudu, asi by tam už nerodil nikdo, ale než rodit tam, tak raději na chodníku. Je to 14 dní co jsem psala holčině, ať si to rozmyslí a jede jinam, Trutnov, Jablonec je výbornej…atd., po porodu tam, řekla nikdy více, kluka jí nechali sestoupit, začít tlačit a pak zjistili, že už to dál nejde, tak jí ho narvali zpět a na císaře za 5m12. Porod vedla mladá doktorka (bohužel si nepamatuje jméno), která snad viděla porod poprvé v životě. Takže za mě jednoznačně NE!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.10 21:45

mno tak já vám teď nevím :think: akt má každý jiný názor a každý se potkal s negativem a kladem já naší porodnici věřím teda doufám ještě uvidím v pátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.10 21:46

jee omlouvám se za překlepy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.10 14:41

tak jsem byla včera na předporodní vyšetření, mno řeknu vám taky nejsem moc nadšená byla jsem tam poprvé chtěla jsem poradit co mám dělat kam mám jít slušně jsem se ptala sestry na příjmu ta na mě začala ječet že tady nemám co dělat co by ona dělala s močí atd, mno docela mě to dostalo páč jsem se jí jenom ptala kam s tím mám jít.tak mě poslala vedle tam to už celkem šlo.naprd je tam hlavně to že se fakt dlouho čeká,chodíte sem a tam.jinak sestry a paní doktorka byly fakt hodné a vše mi vysvětlili jak říkám první dveře v pravo tam nevstupujte :-) musí se tam akorát na sepsání papírů k porodopisu.jo jinak tam bylo hrozný křeslo málem jsem z něj spadla leze se tam fakt blbě a slejzá ještě hůř a to vyšetření co mi udělala doktorka už zažít nechci,příšerně to bolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
3.7.10 20:25

Nevím v kolikátem jsi tt, ale jestli to ještě jde, jeď se podívat do Neratovic nebo Jablonce, to uvidíš porodnice a chování personálu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.10 23:13

jee mám termín za 14 dní :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
4.7.10 09:58

to stihneš :wink: já bych to aspoň zkusila, za to dáš max benzín do auta a dva (třeba) hezké výlety :wink: . Já bych jim to řekla, že máš takové a takové pocity a věřím, žže řešení by se určitě našlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
6.7.10 19:43

Nikulineško já bych ti taky radši porodila jinou porodnici…ale je pravda, že 14 dní do porodu…nedej bože můžeš rodit dřív..:(
Ale tak uvidíš, třeba to nakonec nebude tak šílený…ale každopádně sem pak napiš jak ti to tam probíhalo, ju…držím s melounkem prsty :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.10 22:35

já Vám všem moc děkuji mno vybírat si už moc nemůžu ale určo dám vědět jak to vše dopadlo.selino.j děkuji za držení palečků :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
8.7.10 21:35
:palec:

""http://lmtf.lilypie.com/XsDLp2.png:http://lmtf.lilypie.com/XsDLp2.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.10 13:28

tak vám mohu zdělit svoji zkušenost klobouk dolů žádný problém nebyl v pohodě nás přijali a to ležení tam bylo taky super sestry super nemůžu se stěžovat jen chyba je že sprchy jsou společné ale je jich hodně jsou nové a čisté vůbec bych se porodnice nebála bylo to tam prima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10934
27.7.10 13:55

Vřele můžu doporučit, rodila jsem tam před rokem a půl a VŠE suprové :) :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
27.7.10 17:01

nikulineškaa: Tak to je dobře niky…Takže už jsi doma…tak to jsi ani dlouho nepřenášela, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
27.7.10 17:29

ahojky niky..já jsem si to myslela že už rodíš když jsi tu tak dlouho nebyla…teď jsem četla že tam dělají nové záchody a sprchy ale že se to tam dá zvládat…tak super..a vám oběma hodně zdravíčka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emma85
29.8.10 15:47

Ale v tomhle případě se musím Čepelíka zastat, protože v Boleslavi je toto nepřesné určování způsobeno zastaralými a nepřesnými přístroji pro vyšetření na genetiku…v průměru to vychází každé 3.nast. mamině, které pak musí na odběr plodovky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková