Porodnice Mladá Boleslav

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
328
6.3.11 20:02

Ani já toho od svého gynekologa moc nevěděla, ale začala jsem to s ním řešit už někdy v polovině těhotenství, protože mám doktora v Praze a do některých pražských porodnic se prý musíš registrovat na porod dost brzy. Ale mě v Boleslavi řekli, že se tam registrovat k porodu nemusíš, jen si tě pak vezmou „do péče“, mě jim můj doktor chtěl „předat“ už snad ve 36. týdnu, ale přijali mě až v tom 38. týdnu… Ale určitě si tam zavolej, klidně už teď, budeš mít jistotu a ty sestry jsou tam docela v pohodě, sice se na leccos musíš sama ptát, protože ony ti řeknou jenom ty základní informace, ale mě vždycky se vším poradily, od toho tam přeci jsou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
6.3.11 20:30

Ahojky, rodila jsem v Boleslavi 9.1.2010. Od gynekolozky jsem zadne moc informace naziskala. Byla jsem se nekdy kolem 14tyd. podivat jak porodnice vypada. Ukazali mi sal a rekli mi zakladni informace. Moje doktorka je v Praze a tam se registrujes uz kolem 12-14tyd. proto jsem se sla tak brzy podivat abych se rozhodla kde budu rodit. Do poradny v Boleslavi jsem zacla chodit 35tyd. Berou tedy az 38tyd. ale mela jsem rizikove a v Praze uz odchazeji rodicky od gynekologu cca 34-36tyd. Nedala jsem se a vzali me! Na predporodni kurz kvuli rizikovce jsem nechodila a zvladla jsem to bez nej. Dve moc sikovne sestricky me naucili jak dychat a rekli mi co me ceka. Jinak na internetu najdes telefoni cislo a tam si zavolas a reknou kdy a jak ty kurzy jsou :-) jinak musim napsat na personal samou chvalu. Pravda je ze sami od sebe ti toho moc nereknou ale zas ti do niceho nereptaji a kdyz potrebujes pomoc ochotne pomohou a takovy pristup me vyhovuje. Porod byl dosti narocny a s jejich pristupem a za podpory tatinka jsme ho zvladli s velkou pochvalou. Kdyby si jeste chtela vedet nejake info podrobnejší pisni,ju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.3.11 08:05

Ahoj Cikinko!
Pokud Ti jde o prohlídku porodnice, musíš se objednat na kurz přímo k nim, jak už Ti tady píšou holky. Jinak ale koukám, že jseš přímo z Bakova, tak Ti chci doporučit kontaktovat Šárku Horákovou, která je přímo z Bakova a vede předporodní kurzy v Delfínku, bohužel ten teď končí a nevím, jestli bys stihla další, protože koukám, že nejen, že bydlíme kousek od sebe, ale máme i stejný temín porodu :-D. Nicméně Šárka je ochotná smluvit si s Tebou i individuální termín. Kontakt na ní Ti klidně dám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
4.4.11 21:18

Ahoj holky nemáte prosím někdo zkušenosti s nadstandartním pokojem v porodnici v Mladé Boleslavi? případně jak se musí objednat, co tam všechno je a kolik stojí? díky moc za odpověd :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
5.4.11 07:37

Ahojky, já rodim v bolce za tři týdny a taky bych chtěla nadstandard..ale bojim se aby byl volný :-? Mají tam prý totiž jen jeden pokoj pro jednu maminku, který stojí 1000kč na den a pak asi dva pokoje, na kterém jsou dvě maminky aten stojí 500kč…toť vše!!! :-( Zdá se mi to dost málo, tak doufám, že bude něco volnýho. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
5.4.11 09:41

Ahoj,tak já mám velmi dobrou zkušenost.Rodila jsem tam oba syny.Druhého před 14.měsíci a porodní asistentky a lékařka byly perfektní,ale to i u prvního syna skoro před 5 lety.a co se týče šestinedělí tak tam byli taky fajn.Když bylo potřeba tak poradily.Takže za mě :palec: .Jinak na gynekologii chodím k doktoru Sochůrkovi a toho musím taky moc pochválit :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
5.4.11 19:46

Pacanka: Ahoj já chodím taky k Sochůrkovi a musim souhlasit je teda fakt že před 10dny mi jen podle vnitřního UZ vyvrátil těhotenství a dokonce píchl i vyvolávačku, ale co bylo to na začátku stane se.Jinak musim jen chválit. V Bolce jsem rodila před 10 a 7 lety a byla jsem spokojená první porod bezbolestný koukala jsem vyjeveně že mám jít na sál a nic mi neni a furt jsem nechápala že po mě PA chce abych něco prodejchávala. Musim PA pochválit moc se mi tam věnovala. Druhý porod vyvolávaný tabletkou bolel jako čert, ale od zavedení byla malá do dvou hodin venku takže rychlovka. Nadstandard volný nebyl a spolubydlící byla fajn tak už sem ho pak ani nechtěla. Jinak co se týče personálu nemůžu si stěžovat takže v Prosinci po tolika letech opět do Bolky jen jsem se chtěla zeptat nevíte někdo jestli tam na požádání píchaj epidural?? Přeci jen po tolika letech by mě to mohlo zaskočit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.4.11 20:44

Ahoj,tak já jsem rodila 11.2.2011 a měla jsem nadstandart č.1-to je jen pro jednu maminku…stojí 1000 kč,máš tam televizi,mikrovlnku,ledničku,rychlovarnou konvici,stoleček s křeslama a vlastní sprchus Wc…jo a tři jídla na výběr ale asi na mě nějak zapomněli.Jinak získat se dá jen když budeš mít štěstí jako já a v den porodu bude volný,jinak zarezervovat se nedá bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
13.4.11 17:30
tintulí píše:
ahoj,tak já na boleslavskou porodnici jen samou chválu, byla jsem tam strašně spokojená, PA bomba, prostředí fajn a nemůžu si stěžovat vůbec na nic,příště opět sem, takže kdo tady máte rodit budte v klídku :-)

Nemám co bych víc dodala,tintulí to vystihla naprosto přesně.Rodila jsem tam 3.1.,šlo to hladce,porodní asistentka zlatá,na šestinedělí pokoj standard,ale v poho,všechny sestřičky vstřícné , milé, ochotné.Nechtěla bych rodit jinde,všem nastávajícím maminkám vřele doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
13.4.11 18:50

No dobře ale nevíte někdo jestli tam píchaj epidural??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
13.4.11 19:09
manca 1 píše:
No dobře ale nevíte někdo jestli tam píchaj epidural??

Já jsem rodila 21.12.2010, museli jsme vyvolávat, protože jsem tam byla den s odteklou plodovkou a nic se nedělo. Když jsem byla na 3 cm, tak pan doktor povídal, abych pouvažovala o epidurálu, kdyby to šlo pomalu, tak že bych byla unavená, řekla jsem mu, že zatím dobrý a uvidíme, jak to půjde. Za 2 hodinky jsem byla na 8 cm a křičela jsem, že chci epidurál. Pan doktor se jen smál a povídal, že než by došel anesteziolog, tak už budeme rodit. :) 24 hodin s odteklou vodou a jakmile jsme šli na to, tak 2,5 hodiny slabší bolesti, 2 hodiny velmi silné bolesti s kapačkou oxytocinu, půl hodina brutální, ale za 5 hodin a kousek byla Míša venku :)
Držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
19.4.11 10:31

Simasla: Děkuji já už mam za sebou dva porody a dobrý, ale koncem roku budu rodit skoro po8 letech tak jsem se ptala kdyby mě náhodou něco zaskočilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
9.6.11 11:32

Ahojky holky..

Mám na Vás dotázek,netýká se přímo péče v porodnici.Ale chtěla bych se zeptat,nepamatujete si jak to chodí při kontrolách v porodnici?Vím,že musím nejdřív na ambulanci,tam sestra uděla zkoušku moče,zváží atd a pak na monitor.Jenže jak se dostanu k tý sestře?Mám vystát frontu,nebo oznámit,že jsem tam,nebo ona si volá sama podle jména jak jsme naobjednané?Já to zažila před třemi roky a už si to nepamatuji.Mockrát Vám děkuju za odpovědi.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.6.11 11:49

No,jestli si dobre pamatuji/rodila jsem leden 2011/ Tak das moc a prukazku,zvazi te. Pujdes na monitor, tam jdes dovnitr a sestra ti ukaze na jake luzku a pak s tim papirem jdes nazpet-necekas, das ten papir sestre, posadis se a pak uz volaji podle jmena :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.6.11 11:49

No,jestli si dobre pamatuji/rodila jsem leden 2011/ Tak das moc a prukazku,zvazi te. Pujdes na monitor, tam jdes dovnitr a sestra ti ukaze na jake luzku a pak s tim papirem jdes nazpet-necekas, das ten papir sestre, posadis se a pak uz volaji podle jmena :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková