Porodnice Mladá Boleslav

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1156
24.7.12 15:22

@Kátísek - platila jsem 1000,–/noc, byla jsem 3 noci, ale platila nakonec jen 2 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
24.7.12 15:30

Noo kdyz ja se bojim abych tam netvrdla buh vi jak dlouho s dvojcatkama..uvidim s kym budu na pokoji a popr se necham prevest na par dnu aspon :-D ale diky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
24.7.12 15:30

A jak to, ze jsi platila jen dva nakonec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
24.7.12 17:31

To netuším, ale pokoj mi dali odpolko a pustili nás dopoledne, tak to nejspíš počítali jako jeden den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1050
29.7.12 19:29

Ahoj holky, chystám se rodit dvojčata v Boleslavi…máte někdo zkušenost jak to tam chodí s dvojčatama?,Jinak zitra jdu do poradny poprvé do porodnice může tam semnou manžel dovnitř??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1050
29.7.12 19:37

Kátísek ahojky jsem se dočetla že čekáš taky dvojky jo?? :D kdy máš termín??A koukám že dvě holky to já taky…jak budeš rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
29.7.12 19:58

@mončatom ahooj… noo ja uz tam chodim od 18 tt a termin mam13.9. ale doufam ze to prijde driv.. no k doktorce ne, ale na ultrazvuk jdes do jiné mistnosti a tam s tebou manzel muze;) jen to vzdycky treba sestricce rekni az ji budes davat prukazku a manzel at jde s tebou do kabinky a on si te pak zavola a jdete oba;) a kdy mas termin ty? :) juu nekdo z bolky a ceka dvojcata, to jsem rada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
29.7.12 20:06

Jo jo, holky, teda co vim, jeste mi to musi utvrdit, ale 100% jistota bude az po porodu.. nooo Moni, vubec nwm jak rodit, mam hruzu jak z prirozeneho porodu(je u me mozny-mam je hlavickou dolu obe) ale tak i cisare-injekce pak ta jizva.. takze vubec nwm co si vybrat.. mam z toho strach.. je to tvoje prvni tehotenstvi? a kolik ti je let?
Ale jak to primo na oddeleni chodi nevim, nekdo si to chvali a nekdo kritizuje, takze si asi obrazek musis udelat sama..ono asi zalezi jak moc jsi citliva a jak prijimas kritiku ci zvyseny hlas atd…a mate holky prirozene nebo umelé oplodneni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1050
29.7.12 21:58
@Kátísek píše:
Jo jo, holky, teda co vim, jeste mi to musi utvrdit, ale 100% jistota bude az po porodu.. nooo Moni, vubec nwm jak rodit, mam hruzu jak z prirozeneho porodu(je u me mozny-mam je hlavickou dolu obe) ale tak i cisare-injekce pak ta jizva.. takze vubec nwm co si vybrat.. mam z toho strach.. je to tvoje prvni tehotenstvi? a kolik ti je let?
Ale jak to primo na oddeleni chodi nevim, nekdo si to chvali a nekdo kritizuje, takze si asi obrazek musis udelat sama..ono asi zalezi jak moc jsi citliva a jak prijimas kritiku ci zvyseny hlas atd…a mate holky prirozene nebo umelé oplodneni?

Noo tak kde začít.. :lol: :lol: termín mám 7.9…pujdem císařem jelikož jsou obě zadečkama dolu…ale řeknu ti že jsem ráda za císaře jelikož bych asi normál nedala…už mám jednu 8 letou princeznu doma.. :lol: :lol: jinak to máme uměle nešlo nám to přes 3 roky a tak nám nic jiného nezbylo…nejsem konkrétně z Mb ale z Mnichova Hradiště ale to neva jsem ráda že je tu někdo kdo má podobný termín co já… :lol: :lol: a dvojičky..zítra mi budou právě dělat poprvé natáčení a tak nevím zda tam může být chlap semnou…a tak to se dozvíme už zitra zeptám se sestry…a co jména jaké máte? Joo a doktor mi říkal že si muzes vybrat jak rodit…a taky mi říkal že pokud budeš normálně rodit tak se muze stat že jak zatlacíš a jedna vyleze tak se tam udělá místo a na tu druhou ty kontrakce budou delšía tak by se mohlo prý stát že by se přidusila atd…Máte jednovaječné nebo dvou?,my dvou..a máš to přirozeně??Třeba se sejdem na pokoji… :lol: :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1050
29.7.12 21:59

Joo zapoměla jsem je mi 28..a tobě??Kolik si přibrala??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
30.7.12 05:35

@mončatom jo ahaááá.. tak to nataceni nevim, to jdu az za tyden poprve, tak to se radeji zeptej zda tam muze, to nevim, vim ze na ultrazvuk ano, ale to nataceni nevim… :nevim:
No ja jsem kousek od Boleslavi-Pětikozly(Dolní Cetno-Nimerice) zda ti to neco rika, me je 23(cerstve) dvojcatka cekam prirozene (chteli jsme jedno a jsou tam dve :-D)a jsou dvojvajecné a bude to Dominika a Karolina :) ahááá, me dr nic takového nerikali, ale asi se s nimi domluvim, zda cisar ci prirozene.. fakt se bojim, takze opravdu nevim co delat.. nechci mit sesity spodek a pak i bricho.. :zed: mam strach at to je jak to je… no a jsem dnes 33+4 a pribrala jsem 17 kg zatim, ale ted to leti silene nahoru.. mam otekly kotniky a ruce, to je siiiileny, nooo mohli bychom se tam sejit i na pokoji treba, by jsi mi radila co a jak-me prvorodicce.. ja doufam ze holky budou chtit na svet tak po pulce srpna :) pres 2 kg uz maji tak uz si myslim ze to je ok( i kdyz vim, ze cim dyl, tim lip) a kdzy budes mit toho cisare budes si davat celkovou nebo jen castecnou anestezii? Ja jdu dneska taky do porodnice-ukoncit neschopenku a nastoupit na materskou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1050
30.7.12 13:45
@Kátísek píše:
@mončatom jo ahaááá.. tak to nataceni nevim, to jdu az za tyden poprve, tak to se radeji zeptej zda tam muze, to nevim, vim ze na ultrazvuk ano, ale to nataceni nevim… :nevim:
No ja jsem kousek od Boleslavi-Pětikozly(Dolní Cetno-Nimerice) zda ti to neco rika, me je 23(cerstve) dvojcatka cekam prirozene (chteli jsme jedno a jsou tam dve :-D)a jsou dvojvajecné a bude to Dominika a Karolina :) ahááá, me dr nic takového nerikali, ale asi se s nimi domluvim, zda cisar ci prirozene.. fakt se bojim, takze opravdu nevim co delat.. nechci mit sesity spodek a pak i bricho.. :zed: mam strach at to je jak to je… no a jsem dnes 33+4 a pribrala jsem 17 kg zatim, ale ted to leti silene nahoru.. mam otekly kotniky a ruce, to je siiiileny, nooo mohli bychom se tam sejit i na pokoji treba, by jsi mi radila co a jak-me prvorodicce.. ja doufam ze holky budou chtit na svet tak po pulce srpna :) pres 2 kg uz maji tak uz si myslim ze to je ok( i kdyz vim, ze cim dyl, tim lip) a kdzy budes mit toho cisare budes si davat celkovou nebo jen castecnou anestezii? Ja jdu dneska taky do porodnice-ukoncit neschopenku a nastoupit na materskou…

Ahojda tak jsem doma…tak mám naplanovaný císař na 24.8… :dance: :dance: Takže 23.8 nástup a rano 24…pod kudlu…Jinak na natáčení byly ob :dance: jak muž tak holka i na ultrazvuku…jedna je hlavou dolu a druha nahoru takže kazda si tam dela co chce… :zed: :zed: :mrgreen: :mrgreen: Noo a vahove jedna 2288g a druha 1885g…ta druha se nám nejak zastavila…ale prý na to že jsou dve je to ok..Ráda ti poradím..jinak Dolní cetno znám..táta muj ted bydlí v bezně já sem bydlela v dolním slivně a i v kojovicích..Tak pak dej vědet co ti řekly..já přibrala 26kg.. :zed: :zed: :oops: :roll: Ale já tam měla hlavně ty hormony které jsem si píchala a díky nim sem začínala o nějaky 9kg více než jsem měla svou váhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
30.7.12 15:23

@mončatom a termin toho 24.srpna ti vychazi na 38tt? nebo dle ceho to berou?? ja porad taky premyslim zda cisare ci prirozene.. fakt nwm…
A v kolik jsi tam byla? ja asi od 8:45 do 9:20(cekala jsem na dr byla u porodu..) noo ja se treba taky dohrabu pres 20kg jeste mam pred sebou mesic urcite… ja jdu na natoceni pristi tyden to budu 34+4 a kdyz meli 32+4 tak vazili 1850g a 1830 g, tak doufam ze uz pres dve kg mit budou.. a jak se jinak citis? hormony s tebou hazi? nebo v klidu? otikaji ti kotniky narty a ruce? me teda siiiilene… prosim te, a jak probiha to nataceni.. popis to.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1050
30.7.12 17:53

katí..já tam přijela kolem 11h a vypadla jsem asi v pul jedny…jinak natačení je v pohodě byla jsem nahoře na porodním jen ti daji takové sondy na břicho a 20min tě natáčej jejich srdíčka to normálně slyšíš paradička…a ty jdeš v pondělí??6.8?,Já jo a mám tam byt ve 12:30…jinak co se tyka natejkání tak to když dlouho sedím a mám nohy pořád dole tak je mám jak banky a hlavne me brněj ruce a bolí mě jen leva strana hlavy…prsty mám natekly že ani prstínky nemůžu nosit…a jdu přesne na 38tt..nevím podle čeho to berou prostě to takhle spočítala a hotovo ale není vyloučene že mužu začít rodit normálně…Nemáš třeba skype??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1050
30.7.12 17:59

Jinak hormony holka to snad radeji ani nereším :lol: :lol: jsem náladova to je hnus…ale zas za ty obcasné chvilky nemuzu sama…ty dva doma mi ktomu pridavaj.. :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková