Porodnice Mladá Boleslav

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kim
9941
6.3.12 14:23

ahojky:-)
Pohlaví ti řekne až ve 20 tt pokud se mimi budou chtít ukázat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
6.3.12 16:47

jéééj, to tak dlouho nevydržíííím :( :think: ale nic jiného mi nezbíva :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
22.7.12 15:29

Zdravím.. nevite nahodou, zda v porodnici v MB je pristup na internet.. jestli tam je wifi? vim ze pripojeni je mozné na nadstandartnim pokoji, ale na normalnich zda je wifi? nevite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
22.7.12 18:32

@Kátísek Já měla mobilní internet, jinou síť jsem tam nenašla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
22.7.12 18:57

@Kátísek ahoj a jak to dopadlo? bude císař nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
22.7.12 19:59

Aháá.. no ja pro pripad nouze si poridim internet do mobilu :) apson neco hih…
Nooo holky se otocili tak to vypada zatim na prirozeny porod.. zitra jdu na dalsi kontrolu, tak uvidime :) spis se opet bojim aby me tam nenechali, ze se zacinam otvirat :( nechci tam lezet pres mesic a pul.. :( divne me tlaci spodek( ne porad, ale casto) a nwm stli mi neodchazi hlenova zatka.. pozna to doktor kdyz odchazi hlenova zatka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
23.7.12 15:47

Ahojky, rodila jsem v Mb před 8 týdny, měla nadstandard a připojení nebylo… :-( Ale upřímně, ani jsem ho nepostrádala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
23.7.12 16:14

@Verkom já dnes byla na kontrole a bala jsem se, ze si me tam nechaji.. jinak bych volila internet v mobilu na pausal.. ale jdu zase az za 14 dni, tak snad to vse bude ok.. kdyz bych sla rovnou do porodnice rodit a nemusela tam pred tim par tydnu lezet, tak je mi jasny ze internet nebudu postrat a kor s dvojcatky :-D..
A jaky tam jsou sestricky? radi? pomahaji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
23.7.12 20:46

@Kátísek - rodila jsem taky narychlo, jela jsem na monitor a malý byl za půl hoďky venku ;) Ale jinak personál úplně super, nemůžu si na nic stěžovat, kromě teda uklízeček, ty byly příšerný… Vtrhly na pokoj, sotva zabučely, mlátily koštětema a co bylo mokrý, to bylo čistý… :cert: Ale jinak jak setřičky z novorozeneckýho, tak z gyndy, úplně v pohodě! Rodila jsem před 6ti lety v Brandýse nad Labem a nedá se to srovnat, MB můžu jen doporučit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
23.7.12 21:40

Díky za odpoved.. ja prave slysela ze si nekdo stezuje a jiny chvali.. ono to asi zalezi jak pristupuje ta maminka k jejich pristupu.. uvidime.. :) diky moc.. snad mi s dvojcatky pomohou..
a jeste se zeptam.. mohl za tebou manzel(pritel)/partner i mimo navstevni hodiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
23.7.12 22:14

Pokud budeš mít nadstandard č.1, tam s tebou může i manžel spát, je tam postel i pro něj, samostatná koupelna, wc, polohovací postel, nosí ti jídlo na pokoj a je tam klid… A návštěvy byly neomezené… ;) Takže pokud vás extra netrápí finance, šla bych do toho, budete mít klid, všichni… Já se nechala přestěhovat hned první den, poněvadž jsem vyfásla na pokoj romskou spolubydlící, za kterou se 2 hodiny po porodu nahrnulo 18 (slovy osmnáct) kusů příbuzenstva… A nezájem, že tam není sama!!! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
23.7.12 22:33

Tak já nadstandard neměla. Manžel měl zrovna odpolední takže tam mohl i dopoledne mimo návštěvní hodiny, ale musel se vždy dohodnout se spolubydlící jestli jí to nebude vadit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
24.7.12 12:44

A kolik jsi tam platila za ten nastandart?? taky jsem chtela.. uvidim s kym budu na pokoji.. a kor kdyz budu mit dvojcatka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štěpánka111
24.7.12 14:23

Ahojky:-) jsem dnes 29+4 a jsem prvorodička, chtěla bych se zeptat zda někdo chodí na předporodní kurzy, případně kdy začít:-)

• Citovat
  • Upravit
3351
24.7.12 14:44

Štepánko111 já nechodim vubec :-D ale slysela jsem od ostatnich ze kolem toho 30tt se chodiva..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková