Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Emma85 píše:
Ale v tomhle případě se musím Čepelíka zastat, protože v Boleslavi je toto nepřesné určování způsobeno zastaralými a nepřesnými přístroji pro vyšetření na genetiku…v průměru to vychází každé 3.nast. mamině, které pak musí na odběr plodovky
Můžu říct, že je to bohužel i jeho vinou…krev byla odebrána o 14dní dříve a tudíž mi bylo vysvětleno, že i tím v laborce pochybyli. Takže chyba byla na obou stranách…jinak musím taky podotknout, že s Čepelíkem jsem nikdy dřív žádné problémy neměla a ani teď na konci těhotenství si nemůžu stěžovat…
""http://lmtf.lilypie.com/XsDLp2.png:http://lmtf.lilypie.com/XsDLp2.png
Jo tak to Vám dávám za pravdu to křeslo je tam na houby a vyšetření od Dr. pěkně bolí a to mi to takhle dělají pořád už po 4× jelikož přenášim. Tak hodně štěstí ![]()
tak jdu taky napsat zkušet s porodnicí v Boleslavi..rodila jsem tam teď 30.září a musím říct že jsem celkem spokojená…sice to křeslo na přijmu fakt nic moc ale jinak super přístup…porodní asistentka se mnou měla fakt trpělivost protože jsem ke konci přestala spolupracovat…ale nakonec jsme to zvládly a narodila se nám zdravá holčička (3430g/49cm) sestry na šestinedělí byly taky super až na jednu nebo dvě…a novorozenecký byly super všechny co jsem tam potkala..jen to zkazila směna co tam byla dnes když nás propouštěly…ale jinak jsem naprosto spokojená a až někdy výhledově budeme mít druhý mimi tak BOleslav to jistí..
ahoj holčiny, chystám se rodit v Boleslavi za 14 dní, zatím vše probíhá jak má a musím říci, že všechna vyšetření a monitor vždy probíhají perfektně, všichni jsou milí a tak doufám, že v tomto duchu proběhne i porod, byla jsem se podívat i na porodních sálech a přijdou mi maximálně útulný, no holky at už to mám za sebou ![]()
juuu Gratuluji vám tak to je paráda já to říkala že to tam je v klidu a co malá je hodná
asi moc ne co?my si užíváme koliku už jsou prckovi 3 měsíce ale pořád jí máme
jinak co vím tak Čepelíkovi umřelo mimi na sále a pak krátce po porodu ale nevím co je na tom pravdy ![]()
Ahoj, chci se zeptat kolik teď stojí nadstandardní pokoj v porodnici Mladá Boleslav? ![]()
Ahojky, mela bych v prosinci rodit v Mlade Boleslavi.. nezjištovala si co je vše sebou potřeba ? hodně se to liší v různých porodnicích a bohužel jsem se při zapisu nezapsala a jdu tam az az za 4tyd.ale jsem na rizikovém tak to může příjít každou chvilku a rada bych měla vše v pořádku zbalené.. věci pro sebe vím..ale netuším jestli poskytou pleny, oblečení a kosmetiku pro malé ? Ze zkušenosti kamaradek vím, že pražské porodnice vše poskytnou a u tech mimo pražských je to ruzné… děkuji za radu…
Doporučuju ti vzít i plínky,nevím jak je to teď,ale když jsem tam rodila před dvěma roky,dostali jsme jen 4kusy..Oblečení ti půjčí jejich a kosmetika tam byla taky.. ![]()
Ahoj, já bych ti doporučila vzít s sebou pleny, vložky a i to oblečení. Oni ti ho sice půjčí. Já jsem ho s sebou neměla a litovala jsem toho, protože na malou mě daly jenom košilku, dupačky žádné a takhle byla zabalená v zavinovačce a ikdyž se narodila v květnu a bylo teplo, tak měla studené ručičky a nožičky.
Určitě si vem pro sebe hl. vložky a pro mimi plínky a oblečení..daji ti pro něj sice košilky a zavinovačku ale často se nám stávalo, že jsme to počůrali a když jsme si šli říct o nové, tak jsme div nedostali vynadáno
a taky vlhčený ubrousky jsme měli svoje
tak ať to dobře dopadne ![]()
Lennau píše:
Ahoj, chci se zeptat kolik teď stojí nadstandardní pokoj v porodnici Mladá Boleslav?
kolem 1000kč
luciasnik píše:
Ahojky, mela bych v prosinci rodit v Mlade Boleslavi.. nezjištovala si co je vše sebou potřeba ? hodně se to liší v různých porodnicích a bohužel jsem se při zapisu nezapsala a jdu tam az az za 4tyd.ale jsem na rizikovém tak to může příjít každou chvilku a rada bych měla vše v pořádku zbalené.. věci pro sebe vím..ale netuším jestli poskytou pleny, oblečení a kosmetiku pro malé ? Ze zkušenosti kamaradek vím, že pražské porodnice vše poskytnou a u tech mimo pražských je to ruzné… děkuji za radu…
vem si plenky,já měla svoje oblečky i zavinovačku mají tam na koupání miminek johnsons mýdlo ale nám nevyhovovalo,vlhčené obrousky si vezmi a hlavně plenky dostaneš asi jenom 4
luciasnik píše:
a pro sebe si vezmi i jednorázové kalhotky a vložky ale oni ti ty vložky dají já krvácela moc dostala jsem 2 balení ale najednou jsem si musela dávat 3 vložky
Ahoj, také rodím v prosinci v Mladé Boleslavi
. Děkuji za info, co si sebou vzít - předpokládala jsem, že plínky a vložky, ale že i oblečení. No asi tam pár kousků přibalím
. Teda ještě nemám dobalenou tašku, zítra to chci dodělat.
Holky ještě info - s kým jste rodily? A co porodní asistentky a sestřičky? Jaká byla spokojenost?
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.