Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pupíče píše:
To si myslíte že jsem mu to dovolila a nechala se zmlátit dobrovolně?
poprvé ne, podruhé ano. Zůstala jsi s ním, ještě i po druhém mlácení, skáčeš mu na ty kecy, co chceš slyšet?
@pupíče hlavně si dobrovolně pohráváš s myšlenkou se k němu vrátit
![]()
Holka zlatá… Je jedno, do jaké diskuze to napíšeš, odpovědi budou víceméně podobné. Jestli ti nestačilo, co ti psali vedle a jenom hledáš aspoň jediný příspěvek, kterým by sis omluvila to, že se k němu vrátit chceš, tak ti není co radit. ![]()
Napiš za pár let, jestli budeš mít čím nebo jestli ještě budeš žít či mít přístup k internetu, jak se tvůj ex změnil a máte nádherný život… Škoda mladé holky. Chceš být s ním, hodláš se ponižovat, mlátit a dělat že sebe hadr, pokladničku i nastavdíru, tak se nech aspoň sterilizovat, abys neměla děti, které tím utrpí nejvíc a budou opakovat vaše chování, takže tu budou další násilníci a oběti.
Good luck.
Někdo chce být šťastný, někdo zas dobrovolně trpět. ![]()
Jestliže máš otce, řekni mu toto všechno. On první propleskne tebe, aby ses vzpamatovala, pak si to definitivně vyřídí s tvým ex. A je klid.
Zrovna včera jsem to četla na:
http://www.rodina.cz/…17980903.htm
to je nějáký výzkum do časopisu?
@pupíče píše:
Nechápu proč jste zlá..
tady neni nikdo zly, ale jestli si predstavujete, ze se k sobe vratitte a on obrati o 180stupnu a bude „hodny, mily a ohleduplny“ tak prd makovy…
Obavam se, ze je to agresor, ktery proste nestoji ani za pohled, natoz za trapeni.
Ale tohle musite vedet (a citit) sama. Jestlize ho milujete a dovolite, aby Vas mlatil, tak je to Vase vec.
Ale nedejboze, abyste do takoveho vztahu privedla dite. ![]()
@pupíče píše:
To si myslíte že jsem mu to dovolila a nechala se zmlátit dobrovolně?
podruhe uz ano ![]()
@Bibi239 píše:
Nektere masozrave rostliny vylucuji silne aroma, kterym laka hmyz na bajecnou hostinu. Hmyz je nasledne sezrana pomalu straven.
Jestli jsi blba moucha, tak mu to uver, za par let budes rozlozena tak, ze nebudes schopna odejit.
No a jestli jsi chtra zenska, tak sivymenis cislo a nebudes ty jeho cinty vubeccist
@pupíče píše:
S přítelem jsme spolu byli 2 roky, mezi tím jsme měli pauzu 6 měsíců kdy jsme se stejně stýkali…vrátili jsme se k sobě. Ve vztahu se objevili problémy a dokázal mě i uhodit, po té se ke mě začal chovat hezky, omlouval se a já mu odpustila..už po 2.Nasliboval všechno možný ale stejně to nedodržel…Byli i krásné chvile, které jsme spolu prožili a na které nemužeme zapomenout, stále si je připomínáme zejména dovolenou u moře a celé dva měsíce které jsme spolu strávili společným bydlením..Neustále dává přednost svým kamarádúm před naším vztahem tak jsem to ukončila. Potkala jsem kluka se kterým si rozumím, jsem štastná ale stále miluji ex, který mě neustále píše že beze mě neumí žít a představit si budoucnost..chtěl by žít se mnou, vše mě odpustí a začneme znova a nad vším uděláme tlustou čáru. Slíbil mě že se změní a budeme zase štastný jako na začátku vztahu ale já už mu po všech těch slibech prostě nevěřím ale cítím že ho stále miluji..Chci se rozhodnout, podvědomě vím že s takovým chlapem nemůžu být štastná, že se nezmění ale stále mě k němu něco táhne a vim, nebo cítím, že ho stále miluji. Nového přítele mám ráda, jsem sním štastná ale jak mile potkám ex nebo si napíšeme jsem ztracená. Součastný prítel je o 10 let starší než já a to mě taky trochu odrazuje i když můj ex byl o 5 let starší a rozuměli jsme si..Jsem bezradná..s mým ex jsme se nevydrželi nekontaktovat tak týden..musíme si stále psát nebo volat, je to nekonečný a už mě to vysiluje a nemůžu už dál
heled, tak si predstav, ze bys s ex mela deti, to by se Ti hodne blbe odkcazelo. Treba Ti to pomůže.
Zakladatelka : k ex se nevracej. nevšímej si těch komentářů ala blba moucha… taky to znam. ex mě taky párkrát švihnul, vždycky sliboval, ale skutek utek. paradoxne jsem ho fakt milovala. a mam ho ráda pořád, blbečka. ale to že jsem od něj odešla byla ta nejlepší věc, co jsem mohla udělat. Nestojí to za to. Akorát bys ztrácela čas. A za to další zklamání, který by 100% přišlo to nestojí. To je to samý jako by ti cholerik sliboval, že už se nenasere. No. A s tim současnym… Chudák chlap. Ale myslim, že být s nim ti pomůže se odpoutat od toho ex. držim palec.
@pupíče a co chces ty? proc jsi v novem vztahu, kdyz milujes byvaleho? myslim, ze jsi jeste mladicka, potrebujes si vztahove „natriskat hubu“,aby jsi vedela s kym stravit a delit se o budoucnost.Tez jsem mela pritele co me uhodil a vratila jsem se k nemu, ale pak mi moje babicka hodila argumenty proc ne a ja ji tenktat poslechla zejmena z respektu a rozesla se. Mela pravdu a vlastne mi neprimo zachranila zivot - dalsi holku v zarlivosti zbil tak, ze ji rozkopl ledvinu
dneska sedi a ja jsem moc Rada, ze jsem tenkrat mela u sebe cloveka co mi rekl: Holcicko moje, podivej se do zrcadla. Myslis, ze chces nechat otloukat svoji dusi a pak obliceje svych deti?"… a bylo rozhodnuto. Rozhodni se i ty spravne.
Dobry vecer, ja tedy zareaguji trochu z jineho soudku. Kdysi jsem byla vdana5 let. S ex jsme spolu byli 10 let a rozvedli jsme se velmi pratelsky. Zadne fyzicke napadani atd. Proste se neco ve vztahu pokazilo. On se znovu ozenil, ma dceru. Pak se opet rozvedl. Jeho zena mu zahybala a z toho ma dalsi ditko.nyni je v ne zcela fungujicim vztahu.Ja se po mnoha letech vdala a mam syna. S ex jsme stale v kontaktu.ba co vic. Vime ze stale moc milujeme. Zatim jsme spolu nic nemeli. Docela se drzime toho ja vdana on zadany. Nemuzu rict ze bych byla v manzelstvi stastna nebo nestastna. prijde mi ze jsem spis v kamarafskem vztahu. Nevim jak dal. nevim jestli by navrat k ex bylo to nejlepsi. Zname se 22let. Kdysi mi jedna kamaradka rekla ze my dva se k sobe stejne vratime. Kdysi jsem si tukala na celo ale dnes mi ta jeji veta zni v usich cim dal vic. ![]()
@Anonymní píše:
Dobry vecer, ja tedy zareaguji trochu z jineho soudku. Kdysi jsem byla vdana5 let. S ex jsme spolu byli 10 let a rozvedli jsme se velmi pratelsky. Zadne fyzicke napadani atd. Proste se neco ve vztahu pokazilo. On se znovu ozenil, ma dceru. Pak se opet rozvedl. Jeho zena mu zahybala a z toho ma dalsi ditko.nyni je v ne zcela fungujicim vztahu.Ja se po mnoha letech vdala a mam syna. S ex jsme stale v kontaktu.ba co vic. Vime ze stale moc milujeme. Zatim jsme spolu nic nemeli. Docela se drzime toho ja vdana on zadany. Nemuzu rict ze bych byla v manzelstvi stastna nebo nestastna. prijde mi ze jsem spis v kamarafskem vztahu. Nevim jak dal. nevim jestli by navrat k ex bylo to nejlepsi. Zname se 22let. Kdysi mi jedna kamaradka rekla ze my dva se k sobe stejne vratime. Kdysi jsem si tukala na celo ale dnes mi ta jeji veta zni v usich cim dal vic.
Říká se, že dvakrát do jedné řeky nevstoupíš, ale já bych do toho asi šla - pokud je cit silnější, nebránila bych se mu.