Nemůžu otěhotnět – pojďme se podpořit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.1.07 15:16
Zuzka1 píše:
DanielaŠ píše:
Zuzka1 píše:
Vochechule píše:
Ahojky holky. Tak dnes v práci zase náklad, :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: já chci být doma s mimískem. :D :lol: :D :lol:
Danielko a Zuzi, co bříška????????????? Jak vám závidím, že už máte to strašný čekání za sebou.
Bříško trochu roste, už skoro nedopnu rifle… :D Koupila jsem si lacláče, takže jsem vybavená a klidně může růst dál… :D Na kontrolu jdu 30.1., tak snad bude vše OK. Horší je, že jsem se chtěla přihlásit do kurzu, ale trochu se mi to zkomplikovalo. Nestihnu ani příští ani přespříští termín, protože manžel je pryč na školení :( Tak nevím co s tím udělám…
A nejde to nahradit? Tady je vzdy vice skupin a terminy jsou ruzne a da se 1-2× nahrazovat v ramci permanentky…aspon pred 5ti lety to slo, ted se mam nahlasit kolem 16tt :-))) jako druhorodicka :-)))
Nahradit to nejde. Jsou daný začátky kurzů, je to vždy na začátku měsíce. Musela bych se přihlásit až na začátek dubna… Jsem z toho docela smutná, když už jsem se rozhodla, že tam s mužským půjdeme tak přišel s tím, že nebude doma. Blbý je, že ten kurz co začíná v březnu nestihneme jen asi o dva dny… Šlo by to, že na tu první přednášku půjdu sama, ale pokud ho chci mít u porodu, tak právě na tu první přednášku musí jít i on… Vzhledem k tomu, že bude na druhým konci republiky, tak je to vážně neřešitelný…

Aha, to je blby. Tady za prve prednaska o porodu je az ke konci kurzu, co si tak pamatuju a za druhe - nekolik kurzu vzdy zacina ve stejny mesic, ne jen jeden…takze se to da. A pri nejhorsim se na cvico da jit i k troku pokrocilejsim, ono se to zase tak hrozne nelisi. Ale vsude je to jine, to chapu. A sama jit nemuzes??? Ja chodila a jezdila sama vzdy, jen na pripravu k porodu sel i manza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
16.1.07 15:23
DanielaŠ píše:
Zuzka1 píše:
DanielaŠ píše:
Zuzka1 píše:
Vochechule píše:
Ahojky holky. Tak dnes v práci zase náklad, :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: já chci být doma s mimískem. :D :lol: :D :lol:
Danielko a Zuzi, co bříška????????????? Jak vám závidím, že už máte to strašný čekání za sebou.
Bříško trochu roste, už skoro nedopnu rifle… :D Koupila jsem si lacláče, takže jsem vybavená a klidně může růst dál… :D Na kontrolu jdu 30.1., tak snad bude vše OK. Horší je, že jsem se chtěla přihlásit do kurzu, ale trochu se mi to zkomplikovalo. Nestihnu ani příští ani přespříští termín, protože manžel je pryč na školení :( Tak nevím co s tím udělám…
A nejde to nahradit? Tady je vzdy vice skupin a terminy jsou ruzne a da se 1-2× nahrazovat v ramci permanentky…aspon pred 5ti lety to slo, ted se mam nahlasit kolem 16tt :-))) jako druhorodicka :-)))
Nahradit to nejde. Jsou daný začátky kurzů, je to vždy na začátku měsíce. Musela bych se přihlásit až na začátek dubna… Jsem z toho docela smutná, když už jsem se rozhodla, že tam s mužským půjdeme tak přišel s tím, že nebude doma. Blbý je, že ten kurz co začíná v březnu nestihneme jen asi o dva dny… Šlo by to, že na tu první přednášku půjdu sama, ale pokud ho chci mít u porodu, tak právě na tu první přednášku musí jít i on… Vzhledem k tomu, že bude na druhým konci republiky, tak je to vážně neřešitelný…
Aha, to je blby. Tady za prve prednaska o porodu je az ke konci kurzu, co si tak pamatuju a za druhe - nekolik kurzu vzdy zacina ve stejny mesic, ne jen jeden…takze se to da. A pri nejhorsim se na cvico da jit i k troku pokrocilejsim, ono se to zase tak hrozne nelisi. Ale vsude je to jine, to chapu. A sama jit nemuzes??? Ja chodila a jezdila sama vzdy, jen na pripravu k porodu sel i manza.

No jo, šla bych třeba i sama, i když tam chce jít taky, ale jak to udělat s tou první přednáškou, kde být musí? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
16.1.07 15:27
DanielaŠ píše:
Zuzka1 píše:
DanielaŠ píše:
Zuzka1 píše:
Vochechule píše:

Je to prostě daný jak to je, je to rozdělený na tři části a bohužel na tu první přednášku by musel taky a to je neřešitelný. Na cvičení stejně nemůžu, o to nejde, spíš o ty přednášky. U nás je to přímo v porodnici a začíná to přednáškama o porodu a tak, pak je druhá část, což je cvičení a pak péče o novorozence. Vždycky je to ten jeden měsíc jedna skupina, takže se nedá nijak přecházet, je tam omezený počet lidí na tu jednu skupinu a víc jich prostě nevezmou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.07 16:23
Zuzka1 píše:
DanielaŠ píše:
Zuzka1 píše:
DanielaŠ píše:
Zuzka1 píše:
Vochechule píše:
Je to prostě daný jak to je, je to rozdělený na tři části a bohužel na tu první přednášku by musel taky a to je neřešitelný. Na cvičení stejně nemůžu, o to nejde, spíš o ty přednášky. U nás je to přímo v porodnici a začíná to přednáškama o porodu a tak, pak je druhá část, což je cvičení a pak péče o novorozence. Vždycky je to ten jeden měsíc jedna skupina, takže se nedá nijak přecházet, je tam omezený počet lidí na tu jednu skupinu a víc jich prostě nevezmou.

Hmmm, tak to je teda vazne pitomy, to budete asi muset zacit az v dubnu. Tady je to jine, nebudu chodit do nemocnice, ale proste do tehu kurzu, ktere jsou v jednom centru pro maminky a tehulky. V tom je to lepsi, je toho tam vic a da se nahrazovat…a ty prednasky k péorodu byvaji kazdy mesic vzdy nekolikrat, aby tatinkove mohli prijit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
16.1.07 16:28

Zuzi, když jsi z Hradce, včera mi Mmarky psala, že přestupuje k nám do Třebechovic na gyndu a že ten doktor tady má i cvičení pro těhulky a k porodu. Ale to co máš ty, je asi příprava k porodu v nemocnici.

Je moc dobře, že vám mimískové krásně rostou. Já jen nevím, až to jednou třeba budu řešit do čeho se vlezu. Teď mám 44 velikost nosmálně a občas na mě v krámu koukaj jak na OBELIXE. :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
16.1.07 16:39
Vochechule píše:
Zuzi, když jsi z Hradce, včera mi Mmarky psala, že přestupuje k nám do Třebechovic na gyndu a že ten doktor tady má i cvičení pro těhulky a k porodu. Ale to co máš ty, je asi příprava k porodu v nemocnici.Je moc dobře, že vám mimískové krásně rostou. Já jen nevím, až to jednou třeba budu řešit do čeho se vlezu. Teď mám 44 velikost nosmálně a občas na mě v krámu koukaj jak na OBELIXE. :evil: :evil: :evil:

No já jsem u doktorky dostala nabídku jen na tenhle kurz a je to hlavně přímo v porodnici i s prohlídkou porodnice a asi mají víc materiálů a tak… přednášej to všechno lidi z nemocnice. Neboj se, že do ničeho nevlezeš. S tou velikostí jsme na tom stejně, po vysazení HA jsem přibrala asi 15 kg, což je síla. Spíš se dá sehnat oblečení na netu než v obchodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
16.1.07 17:18
Zuzka1 píše:
Vochechule píše:
Zuzi, když jsi z Hradce, včera mi Mmarky psala, že přestupuje k nám do Třebechovic na gyndu a že ten doktor tady má i cvičení pro těhulky a k porodu. Ale to co máš ty, je asi příprava k porodu v nemocnici.Je moc dobře, že vám mimískové krásně rostou. Já jen nevím, až to jednou třeba budu řešit do čeho se vlezu. Teď mám 44 velikost nosmálně a občas na mě v krámu koukaj jak na OBELIXE. :evil: :evil: :evil:
No já jsem u doktorky dostala nabídku jen na tenhle kurz a je to hlavně přímo v porodnici i s prohlídkou porodnice a asi mají víc materiálů a tak… přednášej to všechno lidi z nemocnice. Neboj se, že do ničeho nevlezeš. S tou velikostí jsme na tom stejně, po vysazení HA jsem přibrala asi 15 kg, což je síla. Spíš se dá sehnat oblečení na netu než v obchodě…

V to v podstatě doufám. Třeba podprdu jinak než na netu neseženu, velikost 80G nebo H, prostě v krámech neexistuje. Opčas mi to připadá, že žádný pěkný ženský nejsou. Svatební šaty jsem si loni taky nechávala ušít na míru, vršek mi byl všede malej. Tady to cvičení je soíš příprava a cvičení k porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.07 17:19
Zuzka1 píše:
Vochechule píše:

Asi nejde srovnavat, ktere kurzy jsoui lepsi. Tady jsou taky kurzy v porodnicich, ale jsou vetsinou na 2 - 3 casti. A ty kurzy, do kterych se chystam ja, jsou kazdy tyden od 16tt az do porodu. Uci se tam dychat a tak - k porodu nas nauci nadychnout se jen 3× za minutu, coz je dobre pro tlaceni…A kdo tyto kurzy navstevuje, ma pak navstzevu vsech brnenksych porodnic zdarma. Takze tak…Vzdy je hodinka cviceni a hodka prednasek nebo povidani. A vecer pak byvaji ty prednasky o porodu, peci o novorozence nebo o kojeni a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.1.07 19:07

Ahoj holky. Po delší době se přihlašuju a konečně ze svého netu. :)
Ale ani nevím, jak to mam napsat, že už mezi vas nepatřím...... :(
Ne proto, že bych byla těhotná..... :( , ale bohužel se semnou rozešel přítel v sobotu. Bylo by to na dlouhý vypravění. Dostala jsem v životě hodně ran, ale tahle je zatím nejhorší. 7 let z toho 3 roky marny pokusy o mimi…Tak mě ted vymenil za paní s dvouma dětma. Ale on deti nikdy moc nechtel, ale dělal to kvuli mě, že ja po nich tak toužila a hlavně i po zdravotní stránce… A vím,že svoje děti by určitě miloval…A najednou?? prostě to nepochopim a je mi strašně zle......Ani nevidím na klavesnici přes slzy. :cry:

• Citovat
  • Upravit
370
17.1.07 20:01

Ahojky, ted je urcite mizerne, ale to prejde - i kdyz ti to ted prijde nemozny. Najdes lepsiho tatinka tvoho budouciho miminka. Treba by te opustil i kdyby stebou toho prcka mel, takze to vem z te lepsi stranky :?. Budes mit jinou a LEPSI rodinu. preju at je to co nejdriv, Marketa

(a hezky si pobrec, mne se tak vzdycky hodne ulevi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
17.1.07 20:13

JeNejak jsem se nepřihlasila.Ta opuštěná jsem já Lena…
Mmarky moc dekuju.no rikaji to vsichni, tak snad to nekdy preboli, ale ja s nim chtela prožít život a ted se bojím ze zustanu sama.....No je to mazec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
17.1.07 20:23

Sama nezustanes, neboj!!! Za par let si ani nevzpomenes jak ses trapila, ale bohuzel to nepreskocis :? . Hodne sil!! Jake zdrav.problemy te trapily, jestli muzu vedet. Tykalo se to otehotneni? Jestli ano, tak se aspon da vse do poradku a pak to pujde samo :wink: To nam se taky nejak nedari, uz jsem to i obrecela, ale ted uz je to lepsi a doufam…

Leni - hlavu vzhuru a zamiř mezi lidi, at prijdes na jine myslenky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
17.1.07 20:26

ted koukam na Horakovi - to je sranda :D , ja jsem telocvikarka a ten preskok pres kozu… taky by plno decek propadlo :lol: . ten serial se mi libi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.07 20:27
Lena1 píše:
JeNejak jsem se nepřihlasila.Ta opuštěná jsem já Lena…
Mmarky moc dekuju.no rikaji to vsichni, tak snad to nekdy preboli, ale ja s nim chtela prožít život a ted se bojím ze zustanu sama.....No je to mazec…

Leni,

souhlasim s Mmarky. Vsechno to preboli a najdes uzasneho chlapa a tatinka pro sve deticky. Ja to mam za sebou podobne. Ja sice mela miminko, ale mozna o to mi to pripadalo absurdnejsi a strasnejsi, nechtelo se mi dal zit. Proste strasne. Ale preboli to, ver mi, vazne to bude lepsi a lepsi. Az se naucis byt sama, prijde ten pravy…a nebude to tak dlouho trvat, neboj…

Tak posilam hodne sil, pevne nervy a hlavne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
17.1.07 20:44

Ahoj Leni,
opravdu to přebolí. Já se před 4 lety dozvěděla, že má manžel milenku. Vyhodila jsem ho, i když to mooooooooooooooc bolelo, malému bylo necelých 6, tak jsem mu vysvětlila, že si najdem nového tatínka. Po roce mě kamarádka vytáhla na zábavu a po 2,5 letech chození jsem se v létě zase vdávala. Mates má náhradního taťku, ten pravej ho moc nebere, raděj je s náma. A on má SKOKAN v 38 letech třetí dítě se svou třetí ženou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí