Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Rozejít se s nim nebo opravdu bez k tomu psychologové, tvé myšlenkové pochody opravdu nejsou normální. To dítě do pr..le za nic nemůže.
Mimochodem to jejich střídání v domě mi přijde pro děti značka ideál. Ty máš dote, tak se ten týden věnuj více jemu a svým koníčkum a přátelům
@Janli píše: Více
Tak běž a užij si to
Nikdo tě nenutil reagovat, když se ti to nelíbí.
Na to se neda nic rict🙈 mozna to, jdi k odbornikovi, tohle neni opravdu normalni🙈
@Anonymní píše: Více
Nelíbí se mi to, fakt se mi to nelíbí tak moc, že reagovat musím…
Tvůj příspěvek je jeden velký „hate“. Na malou holku, která za blbost dospělých nemůže.
Objektivně.. Ano, vyhledej odbornou pomoc, jsi nemocná.
A vůbec, když on je tak bl_bej dle Tvých slov, proč s ním jsi? On blbej, dceru nenávidíš..
Kdyby byl chytrej, dávno Tě kopne do prde_le, s rozeběhem.
@Anonymní píše: Více
Kolik je Ti let? Partner s dětmi fakt není pro každého. Já, přestože jsem měla už své dítě, jsem měla partnerovo dítě hodně ráda. Protože bylo jeho a já jsem ho milovala. Člověk musí vědět, do čeho jde. A nenávidět malé děcko, to je opravdu hodně špatně.
No a takhle všeobecně ti ta holčička vadí? Vadí ti její povaha, jak se chová? Protože mi přijde, že ti možná ta holka sama nevadí, máš averzi na její matku a promítáš si to do té malé. I to, že nechápeš a podvědomě tě žere, že si chlap udělal poslední dítě (tu holčičku) s pofiderní ženskou… A ano, bez té malé, už jste „mohli mít klid“. Proto se ptám, jaký vztah máš přímo s tou malou? Protože mě přijde, že se to v tobě pere… Možná by návštěva psychologa nebyla od věci
pomohl by to roztřídit si myšlenky a své pocity…
@Lojzísek píše: Více
Ono to tak stejně dopadne. Pokud je toto pravda.
Já si myslím, že to je zase provokační smyšlená diskuse. Protože tohle tady napsat a očekávat smysluplnou diskusi bez hejtování, to snad může jen slabomyslný jedinec. Protože co na to říct a neurazit, že…
Chápu, že člověk je tvor nedokonalý a může se celkem jednoduše stát, že začne dělat, cítit něco, co ani jemu samotnému nepřijde ok a není za to na sebe pyšný. Z tvého projevu je patrná určitá arogance a zmatenost, jednou byla bývalá partnerka tvoje nejlepší kamarádka, ale v závěru vyčítáš partnerovi, proč má s takovou krávou x dětí. No inu, tak prostě nikdo nejsme dokonalý, ale když vidím, že mi nějaká část mého prožívání ujíždí směrem, kam to rozhodně není dobré, tak by bylo dobré to řešit. Vůči té malé holčičce je to opravdu kruté. Ta opravdu za nic nemůže. Jestli se ti spouští nějaký majetnický pud a nechceš se dělit o partnera, jeho zdroje, lásku, nebo cokoli, nemůžeš mít partnera, který má děti. Zkus zapátrat v sobě, proč na tu malou reaguješ tak hrozně nenávistně a jestli chceš ten vztah zachránit, tak to poctivě řeš, ideálně s odborníkem.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
.
Příspěvek upraven 21.10.24 v 12:46