Nerozumím jeho chování, proč najednou tak otočil?

Anonymní
5.3.26 01:11

Nerozumím jeho chování , proč otočil?

Ahoj,

chtěla bych slyšet názor, protože já to asi nevidím.

Měla jsem čtyři roky přítele. Bohužel po čase se ukázalo, že je to hrozný manipulátor a začal mi časem vše zakazovat. Okolí mi to říkalo, jenže já to neviděla. Chvíli se choval jako partner a během hodiny byl schopný mě poslat do pr… Byl to první pořádný vztah a já v něm setrvala, protože jsem nedokázala odejít.

Rok zpět jsem se potkala náhodou s bývalým kamarádem. Tenkrát jsme si rozuměli, ale já se stěhovala a on šel taktéž svoji cestou. Začali jsme si psát. Řekla jsem mu o svém vztahu, že to nefunguje a on měl doma to samé. Samozřejmě já to potvrdit nemohla. Holčinu jsem znala, z mého pohledu byla vždy taková, že potřebovala být středem pozornosti. Ale to je můj názor.

Tak jsme si chvílemi psali, až jsme si začali rozumět a až moc. Chápal mě a já zase jeho a tak jsme se oba do sebe zamilovali. Nic mezi námi nebylo, ani pusa. Protože já ve vztahu nepodvádim. I když psaní by se možná za to považovat dalo. Ale jak říkám, k ničemu nedošlo.

A nějak vyplynulo, že bychom to spolu chtěli zkusit. Já za poslední půl rok navrhla příteli několikrát rozchod, jenže mě vždycky přesvědčil, že se změní…no.. nezměnil. Věděla jsem, že s ním být už nechci.

Tak jsme se s tím kamarádem dohodli, že ukončíme naše vztahy, které nám již nevyhovují a pomalu to zkusíme spolu. Nemáme co ztratit…

Tak jsem teda začala pomalu balit, samozřejmě nenápadně. A naplánovala si den odchodu, kdy tu partner nebyl, protože vím, že bych už nikdy neodešla. Začal být poslední dobou agresivní a prostě tohle byla možnost utéct. Tak jsem se sbalila a ten den utekla k mámě. Přítel to vzal špatně a omlouval se..jenže jsem ho odmítala a pak začalo vydírání a byl vzteklý.. no jsem ráda že jsem odešla.

Tak jsem to napsala tomu kamarádovi, že jsem odešla a že se dávám dohromady. On že už taky se s ní chce v klidu rozejít a že si dáme chvíli čas a vyřeší to, že ji nemiluje, že chce být se mnou a že si napíšeme potom…

Uběhl týden a já neměla žádné info, ani jak se má…nic… Tak jsem se mu ozvala a on že na něj nemám tlačit. Nepsala jsem nic, aby se hned rozešel nebo tak..ale jak na tom je, jestli je v pohodě.. no trochu jsme se nepochopili a řekl, že se ozve, až na tom bude dobře.

Ozval se týden a něco po tom a že něco podělal. Že ji seznámil s rodičema, protože se nějak vystresoval nebo co (byli spolu rok) a že se rodičům líbí a že neví jak ven. Že mu mám dát důvod nějaký a ze ji hned opustí.

Absolutně jeho chování nechápu, já bych přítele opustila tak či tak, ale mohl říct narovinu, že on to udělat nechce, nebo chce… Fakt nevím, nerozumím tomu a zamrzelo mě to.

Na druhou stranu díky němu a jeho podpoře jsem utekla od někoho, kdo byl hrozný…

Jaký na to máte názor?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1596
5.3.26 03:34

Vykašli se na oba začni zase žít svůj život. Chlapy teď vůbec neřeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
5.3.26 05:17

Nechej tomu volný průběh. Zklidni se z rozchodu s tyranem, netlač na „novou lásku“. A třeba nakonec potkáš někoho úplně jiného, který bude mnohem lepší než tito dva. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3689
5.3.26 05:45

Takovou gramaticky spravne napsanou slataninu muze dat dohromady jen AI. Navic to formatovani odstavcu mate na trolli farme jak pres kopirak. Zkuste byt napaditejsi! 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16384
5.3.26 06:10
@asddsa píše: Více

Asi tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35970
5.3.26 06:33

Zažila sem něco podobnýho. Jen s tím rozdílem, že sme spolu spali.
Chtěl nějaký čas na rozmyšlenou, mezitím si našel ještě jinou. Ale neměla jsme mu to za zlé. Úplně jsme si neslibili, že by z toho mohl být časem vztah i když náznaky byly. Ale díky němu jsme se rozhoupala ukončit nefunkční vztah. Na chlapy sem se pak na nějakou dobu vykašlala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
5.3.26 06:40
@Anonymní píše: Více

Mám názor, že jsi nechutné přelétavá a já takové bytosti doslova nesnáším;? Ze vztahu do vztahu a bez impulsu od někoho jiného by jsi neodešla. Takže jemu uděláš za 5 let úplně to stejný. Jasný, že jsi se mu znechutila. A ještě ho popichujes ať udělá to stejný ;D navíc asi je hezčí když píše ať na něj netlacis.. Ty jo, některý ženský jsou fakt zvláštní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33843
5.3.26 06:58

Je dobře, že jsi utekla od přítele. Doufám že se k němu nevrátíš. Kamaráda nech být, ten sám neví co se sebou. S tou jeho příelkyní to nebude tak jak říkal. Kdyby ano, tak by neměl problém to ukončit a být s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33843
5.3.26 07:00
@Justin Case píše: Více

Proč hned nechutně přelétavá? Hodně lidí potřebuje impuls, aby dokázalo odejít. Ona ho dostala, odešla. Proč by mu měla dělat za pět let to stejné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.26 08:36

Já neřeším nic takového, že bych hned teď chtěla do vztahu. To ne. Jen mi chybí a nějak když jsme se domluvili, že bychom chtěli být spolu a on pak vlastně místo toho, aby pro to něco dělal, tak naopak posouvá svůj vztah dál. :nevim: to mě prostě nepřijde jako moc v pohodě.

Já na něj opravdu netlačila. Doslova jsem napsala větu - ahoj, jak se máš?

Nevidím důvod, proč bych byla přelétavá. Chápu, kdybych co měsíc měnila chlapy, ale já byla čtyři roky ve vztahu a ještě nefunkčním. Ono dokud neznáte jaký to je žít s někým takovým, tak se vám to bohužel píše lehce.

Já jsem hrozně ráda za ten impuls, že jsem odešla. Úplně teď můžu dýchat a nemusím se bát, co dělám a co ne.

A taky si myslím, že s tou jeho přítelkyni to bude jinak. Ono kdyby byl do mě zamilovany, tak s ní přece nebude v nefunkčním vztahu. Nebudu s někým, koho nemiluji…no já nevím, co za tím je, ale mrzí mě to. Protože zrovna teď bych potřebovala tu oporu…

• Citovat
  • Upravit
41283
5.3.26 09:09

zaměř se hlavně sama na sebe a uzdrav se z posledního vztahu a nauč se být šťastná sama se sebou. A on ti osud už někoho do cesty pošle ;) pokud jde o něj, tak to je taková klasika, on je sice nešťastný ale nemá koule to vyřešit, jak se mu do cesty postavila první překážka, vzdal to - rozuměj, kdyby ona rozchod odkývala, tak už s ní není, ale jak je proti ona, nebo se líbí rodičům nebo by musel cokoli řešit, tak bere zpátečku, protože je to pro něj „moc“ náročné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.26 09:19

@Keyllah nejspíš máš pravdu. Někdy prostě to nejde asi tak, jak si člověk maluje.

Každopádně dám se dohromady a na něj se asi vyprdnu… Potřebuji chlapa, v kterém mám oporu a on…no…ale jsem mu vděčná. Bez něj bych nedokázala opustit teď už bývalého.

Asi vše zle je k něčemu dobré :kytka:

• Citovat
  • Upravit
681
5.3.26 09:44

Jestli hoch potřebuje důvod k opuštění té své nefunkční přítelkyně, tak by se dalo zkusit poslat jí celou vaši konverzaci. Ona by mu pak možná ten důvod poskytla sama.
Vykašli se na něj. Je to slaboch a slibotechna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
5.3.26 09:56

K manipulátorovi se nevracej, toho druhého prolhaného sraba pošli do háje a dej si život dohromady, než začneš hledat jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24187
5.3.26 10:23

Zakladatelko, předně super, že jsi odešla.

Je možné, že ti “přišel” do cesty právě proto, abys odešla z nefunkčního vztahu. Nebo to tak ber. Oklep se z těch 4 let a bez životem dal.❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí