Nerozumím si s manželem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lihow
22.5.12 11:25
@FifinaOfina píše:
Jsi docela mimo :-) A neznamená že VĚTŠINA tak u nás taky. Mě uhnal on. On byl ten kdo si mě chtěl vzít a kdo chtěl dítě. Byla to jeho iniciativa. Né moje. O to je jeho přístup ještě horší…
Navíc náš vztah nestojí na penězích, neboť oba vyděláváme stejně.

Tak to pak beru. Já vycházel z příkladů v mém okolí, kde partička třicátnic rychla schrastila chlapy na děti a peníze (většina).

• Citovat
  • Upravit
22.5.12 11:28

Tak to není můj případ. Spíš mi příjde, že se on na mě nalepil, protože věděl, že bude mít se mnou větší komfort než u maminky. Občas mi příjde jak parazit…Ale chyba bude i na mé straně, samozřejmě. Jsem tomu měla utnout tipec už na začátku a né až teď, když mi dochází, jak mě celé toto soužití vyčerpalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
22.5.12 11:29
@lihow píše:
Připadá mi, že většina žen loví chlapi aby je živili a udělali jim dítě. Chlapi se obecně do obojího moc nehrnou. O ženy zájem mají, ale raději by věčnou milenku. Proto si pak ženy, když nějakého uloví stěžují a můžeme tu číst podobné věci: „Nejdříve jsem ho pořád upomínala, že je otec a manžel, ať se tak chová. Nefungovalo to.“ V tom je to vyjádřeno.

Něco na tom je, já to říkám pořád. Chlapovi musí stát, pak je všechno dobrý. I když já jsem ženská a taky když budu prioritně matkou, pro vztah to bude mít menší význam, než když se mnou zaflirtuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
22.5.12 11:53
@dada12 píše:
Něco na tom je, já to říkám pořád. Chlapovi musí stát, pak je všechno dobrý. I když já jsem ženská a taky když budu prioritně matkou, pro vztah to bude mít menší význam, než když se mnou zaflirtuje..

Ono to těm mladým nestojí??? :)

• Citovat
  • Upravit
2400
22.5.12 12:08
@lihow píše:
Ono to těm mladým nestojí??? :)

Stojí, jen záleží na tom, jestli se ženou, nebo u netu, nebo díky fantazii. Jak chcem po chlapovi, ať je hlavně táta, tak je zle a i naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.12 18:19

Tak já mám také něco podobného,manžel je hodný,ale je pořád v práci.Chodí do práce a pak se vjenuje ještě živnosti,takže je skoro každý den pryč.Odchází v 5 ráno a přichází v 9-10 večer.Máme jedno dítě,které skoro ani nevidí.Někdy když to na mě dolehne tak mě to strašně štve.Máme starší dům,který jsme zrekonstruovali,takže musí vydělávat peníze hlavně na půjčky,protože já jsem na MD.Nepodnikáme žádné výlety,volné víkendy…Jsem na malého úplně sama,k tomu navíc celý dům i velkou zahradu,většinou musím zastat i jeho práci.Někdy padám do postele a myslím,že už ráno nevstanu.Jsme spolu 5 let a poslední 3 roky jsme spolu sami nikde nebyli,s tchýní se nestýkáme a naši bydlí daleko,takže nám malého nikdo nepohlídá.Náš sexuální život je též na nule.Někdy bych nejraději utekla někam hodně daleko a začla znova.Vím jsou na tom lidi asi ještě hůř,ale potřebovala jsem to někomu říct.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.12 18:31
@lihow píše:
Tak to pak beru. Já vycházel z příkladů v mém okolí, kde partička třicátnic rychla schrastila chlapy na děti a peníze (většina).

Já se s manželem seznámila v dvaadvaceti. Bez dětí to fungovalo skvěle a až po 10 letech mě na ně ukecal. No a od tý doby je to v háji. Teda moc mě ukecávat nemusel, dítě jsem chtěla a kdyby bylo jen na mě, tak klidně v pětatřiceti a jedno, ale můj manžel věčnou milenku asi též nechtěl :nevim:
Anonymka0

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.4.13 16:42

No tak já jsem na tom stejně, manžel vůbec nemluví, začíná být líný, jen chodí z práce domu a nemá vůbec o nic zájem. dříve jsme jeli na výlety, dovču atd.ted nic, prý ho to již nebaví.
vůbec mě fyzicky nepřitahuje, takže sex jsme meli naposledy v léte před rokem..
ted jsem potkala bývalého kolegu a hodně to mezi námi zajiskřilo, tak si ho pořídím asi jako milence.
s manželem není vůbec žádná dohoda.
:cert:

• Citovat
  • Upravit
1963
6.4.13 18:05

AHOJ HOLKY. RÁDA BYCH SE PŘIDALA…MÁM STEJNÝ PROBLÉM…S MANŽELEM JSME SKORO 10LET Z TOHO 6let manželé…máme tři děti…a já mám čím dál tím větší pocit že láska vyprchala…přijde mi že je spíš jako kamarád…jenže to vidím asi jen já…manžel ten je spokojený..nejhorší je ten sex…vůbec prostě nemám zájem…není to tak že bych neměla chuť na sex…to fakt mám ale ne s ním..je mi to prostě nepříjemné takže se tomu vyhybám…což je hrůza…protože sex je prostě půl vztahu…to ať si řiká kdo chce co chce…mám pocit že takhle žít prostě nechci a nejsem šťastná…ale prostě to co tu některé holky píší je přesné..potkám někoho jiného a za pár let na tom budem stejně…navíc bych neměla sama s dětma kam jít..manžel je hodný má nás rád a ale dřív byl dost průserář na peníze takže ještě dnes vyplavávají dluhy…nevyčítám mu to nic ale samozdřejmě to tomu taky přidává…ale neuznávám názor udržet rodinu za každou cenu…život máme jeden a i když děti jsou to nejdůležitější, musíme myslet i na to aby jsme byli šťastné my..protože děti odrostou, odejdou a co pak!!!řikám si že teď mám ještě šanci někoho potkat a tak..jsem mladá ale potom to bude horší…jenže ani teď nový vztah nebude jednoduchý najít si někoho kdo bude v pohodě s mýma dětma a tak…je to fakt taková past… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
6.4.13 18:35

Řešila bych to hlavně s manželem. je třeba si s ním sednout a tohle vše mu říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
6.4.13 19:16

A CO SE ZMĚNÍ!!! KDYŽ MU ŘEKNU HELE PROMIŇ NA SEX MÁM FAKT CHU´T ALE NE S TEBOU…AKORÁD HO TO PONÍŽÍ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.13 20:25

Jsem na tom stejne, s mužem jsem od mých 20 let, takže celkem 18 let. všechno vyprchalo, neměli jsme sex ani nepamatuji, ani pusu si už nedáme.
začíná být z něho morous, hruza. máme dítě, jako táta funguje na 200 %,ale jako manžel stojí za h…
nechci takhle žít dalších 20 let, nevím co dělat.

@SKYTULE píše:
AHOJ HOLKY. RÁDA BYCH SE PŘIDALA…MÁM STEJNÝ PROBLÉM…S MANŽELEM JSME SKORO 10LET Z TOHO 6let manželé…máme tři děti…a já mám čím dál tím větší pocit že láska vyprchala…přijde mi že je spíš jako kamarád…jenže to vidím asi jen já…manžel ten je spokojený..nejhorší je ten sex…vůbec prostě nemám zájem…není to tak že bych neměla chuť na sex…to fakt mám ale ne s ním..je mi to prostě nepříjemné takže se tomu vyhybám…což je hrůza…protože sex je prostě půl vztahu…to ať si řiká kdo chce co chce…mám pocit že takhle žít prostě nechci a nejsem šťastná…ale prostě to co tu některé holky píší je přesné..potkám někoho jiného a za pár let na tom budem stejně…navíc bych neměla sama s dětma kam jít..manžel je hodný má nás rád a ale dřív byl dost průserář na peníze takže ještě dnes vyplavávají dluhy…nevyčítám mu to nic ale samozdřejmě to tomu taky přidává…ale neuznávám názor udržet rodinu za každou cenu…život máme jeden a i když děti jsou to nejdůležitější, musíme myslet i na to aby jsme byli šťastné my..protože děti odrostou, odejdou a co pak!!!řikám si že teď mám ještě šanci někoho potkat a tak..jsem mladá ale potom to bude horší…jenže ani teď nový vztah nebude jednoduchý najít si někoho kdo bude v pohodě s mýma dětma a tak…je to fakt taková past… :,(
  • Citovat
  • Upravit
1963
6.4.13 20:30
@Anonymní píše:
Jsem na tom stejne, s mužem jsem od mých 20 let, takže celkem 18 let. všechno vyprchalo, neměli jsme sex ani nepamatuji, ani pusu si už nedáme.
začíná být z něho morous, hruza. máme dítě, jako táta funguje na 200 %,ale jako manžel stojí za h…
nechci takhle žít dalších 20 let, nevím co dělat.

UPLNĚ MI MLUVÍŠ Z DUŠE…JAKO TŘEBA LÍBÁNÍ…NEEXISTUJE ALE NEJHORŠÍ JE ŽE JÁ PROSTĚ NECHCI…ON JE MOROUS JEN SEDĚT DOMA..NA JEDNU STRANU CHÁPU ŽE CHODÍ DO PRÁCE ATD. A PAK CHCE MÍT KLID…NECHCI POŘÁD NĚKDE COURAT…ALE MĚ JE 28OSM A PŘECE JEN CHCI JEŠTĚ TROCHU ŽÍT A BAVIT SE…ON SE CHOVÁ JAK KDYŽ JE MU 70…A TAKY TAKHLE NECHCI ŽÍT UŽ JSEM Z TOHO OTRÁVENÁ A VŮBEC SE NETĚŠI Z DALŠÍHO DNE…:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
6.4.13 20:34

No přesně jako u nás.
mám pocit, že mám doma důchodce. nechce nikam jít, jen sedět doma. už pomalu ani nemluví, že prý co by mi pořád povídal a že ho ty moje kecy nezajímají.
no a představa, že bych se s ním měla líbat brrrr, ono to stejně nevyžaduje.
no nechce se mi žít už ted jako jeptiška. nevím fakt co dělat.

@SKYTULE píše:
UPLNĚ MI MLUVÍŠ Z DUŠE…JAKO TŘEBA LÍBÁNÍ…NEEXISTUJE ALE NEJHORŠÍ JE ŽE JÁ PROSTĚ NECHCI…ON JE MOROUS JEN SEDĚT DOMA..NA JEDNU STRANU CHÁPU ŽE CHODÍ DO PRÁCE ATD. A PAK CHCE MÍT KLID…NECHCI POŘÁD NĚKDE COURAT…ALE MĚ JE 28OSM A PŘECE JEN CHCI JEŠTĚ TROCHU ŽÍT A BAVIT SE…ON SE CHOVÁ JAK KDYŽ JE MU 70…A TAKY TAKHLE NECHCI ŽÍT UŽ JSEM Z TOHO OTRÁVENÁ A VŮBEC SE NETĚŠI Z DALŠÍHO DNE…:/
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
6.4.13 20:43
@Simonečka37 píše:
No přesně jako u nás.
mám pocit, že mám doma důchodce. nechce nikam jít, jen sedět doma. už pomalu ani nemluví, že prý co by mi pořád povídal a že ho ty moje kecy nezajímají.
no a představa, že bych se s ním měla líbat brrrr, ono to stejně nevyžaduje.
no nechce se mi žít už ted jako jeptiška. nevím fakt co dělat.

a jak staré máte děti!!!kdybych věděla že jsem bohatá a mám na to z fleku odstěhovat asi bych to udělala…ale takhle jsem fakt v pasti a vlastně mi nezbývá nic jiného než zatím takhle žít dál…i když těžko říct třeba by se mi stýskalo…jako ráda ho mám ale vyloženě láska a to okolo to je pryč…a ten sex prostě jak řikám dle mě je to půlka vztahu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí