Neschopenka v těhotenství a vycházky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19986
8.5.18 10:36

@Tesssa23 dojíždění nebo strach o mimčo je důvod pro pn? Aha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
8.5.18 10:41

Jasne, kamaradce se delalo zle v autobuse, omdlivala z toho vzduchu a asi i tech vuni lidi, mivala krece v praci a kdyz to rekla gynekolozce, dala ji neschopenku a pak byla kamaradka v klidu, uzivala si to, ze se soustredila jen na sebe a na brisko, byla v klidu a zadny krece ani stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.5.18 10:46

Bříško? A co je na těhotenství k užívání si?
Já těm přecitlivělým těhotným vůbec nerozumím

• Citovat
  • Upravit
19986
8.5.18 10:53

@Mango_Lassi taky jsem asi jiná. Já mám po 30. Do práce dojizdim mastnou tyčí-mhd, taky se mi motá hlava a mám návaly, obcas krece v podbrisku, domů chodím pěšky, ale že bych běžela na gyndu, že chci být doma to fakt ne. A to za sebou mám potraty i zt. Ale rozhodně se z toho nepo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.5.18 10:57
@lachtanice86 píše:
@Mango_Lassi taky jsem asi jiná. Já mám po 30. Do práce dojizdim mastnou tyčí-mhd, taky se mi motá hlava a mám návaly, obcas krece v podbrisku, domů chodím pěšky, ale že bych běžela na gyndu, že chci být doma to fakt ne. A to za sebou mám potraty i zt. Ale rozhodně se z toho nepo. :nevim:

Já hlavně vůbec nevím, co budou ty primadony dělat, až budou mít doma jedno dítě, které je potřeba obstarat a budou třeba podruhé těhotné. To je jiný level, než jezdit v MHD

• Citovat
  • Upravit
19986
8.5.18 11:05

@Mango_Lassi plakat že jim partner není dostatečnou podporou a není stále s nima. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.5.18 11:08
@lachtanice86 píše:
@Mango_Lassi plakat že jim partner není dostatečnou podporou a není stále s nima. :mrgreen:

Ať jsou doma, klidně i s partnerem. Ale za svoje

• Citovat
  • Upravit
217
8.5.18 11:20

Ja jen pisu ze zkusenosti kamaradky a tech holek, co si nedali rict a pak malem o to male prisly.Uz by si pry priste rozmysleli, do kdy chodit do prace. Gynekologove to asi vidi porad.
Jo a mimochodem, kamaradka uz pred nejakou dobou porodila a s malou ji partner pomahat opravdu nemusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
8.5.18 11:26

@Tesssa23 ale jsou situace které mohou nastat a nic se na tom nezmění ani když budou doma. Třeba zamlklé těhotenství to se stane a nikdo to nedokáže ovlivnit a to mluvím z vlastní zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
8.5.18 11:41

Jasne, ze se muze stat cokoli, ale nektere zeny si myslim hazarduji. Delaji hrdinky a pak se divi.
Podle me je dulezity, aby zena byla v klidu, kazda je jina. Kazde vyhovuje neco jineho.
Nemyslite, ze psychika s nami udela hodne? Ze ma vliv na nase telo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yorkmut
8.5.18 11:45
@Tesssa23 píše:
Ja jen pisu ze zkusenosti kamaradky a tech holek, co si nedali rict a pak malem o to male prisly.Uz by si pry priste rozmysleli, do kdy chodit do prace. Gynekologove to asi vidi porad.
Jo a mimochodem, kamaradka uz pred nejakou dobou porodila a s malou ji partner pomahat opravdu nemusi.

Pomahat? Dite je snad obou, muze se normalne postarat (prebalit apod.). Pak neni chlap prekvapeny, ze se po nem pozdeji neco chce.

• Citovat
  • Upravit
217
8.5.18 11:50
@Yorkmut píše:
Pomahat? Dite je snad obou, muze se normalne postarat (prebalit apod.). Pak neni chlap prekvapeny, ze se po nem pozdeji neco chce.

Ja jen reagovala na predchozi diskusi, ze jsou zeny primadony, ze se bez muze neobejdou.
Ano, kamaradka vse zvlada sama, ale jasne, ze partner umi malou prebalit, nakrmit, uspat atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
8.5.18 12:01

@Tesssa23 Za mě každá žena je jiná a každý doktor taky. Nicméně za mě lepší platit PN těhotným, kdy aspoň je šance, že na nás bude mít, kdo dělat. Obvzlášť když se jedná o časově omezenou dobu. Než vykukům, kteří si nechají napsat PN a odjedou pracovat na chatu.

A druhá věc je bohužel systém. Kdyby byla možnost home office a nebo třeba částečného úvazku i tam, kde to reálně jde tak, aby ženy nemusely dojíždět a i s problémy mohly pracovat z domu, pak by si třeba ani nemusely tu PN brát. A povídačky o tom, jak zaměstnavatel musí těhuli přeřadit na jinou práci a nebo jí nedejbože ještě platit doma atd. jsou sice fajn, ale kolikrát dost nereálné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
8.5.18 12:16

@P4ja
Jo presne tak. Hodne lidi neschopenku zneuziva, ale u tehotnych si to nemyslim.
Zamestnavateli je v podstate jedno, ze je nekdo tehotny, pro nej je to spis duvod ho pozdeji vyhodit az mu skonci smlouva na dobu urcitou, nez hledat prave to vyhodnejsi reseni pro obe strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
8.5.18 12:20

@P4ja @Tesssa23 Povídačky? 8o Na to má těhotná nárok, stačí nebýt srab, co si radši sedne doma na zadek a přijde o část peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí