Neschopenka v těhotenství a vycházky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5044
21.5.17 21:09

Taky na mě kontrola byla. Vycházky jsem měla od dvanácti a přišel ve tři ctvrte na dvanáct.
Od té doby nevytahnu paty dřív ani o pět minut :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5026
21.5.17 21:19

Taky jsem po IvF doma na PN, ze zacatku jsem mela vychazky rozdelene 2 hodiny dopo a 4 odpo. Ted to mam spojene a mam je od 13-19 a to je fajn. Komtrola mi prisla jednou a to kdyz jsem je mela od 8-10 a pani stepovala pred vratky v 10:05 8o ale ja byla zrovna na kontrole. takze nespolehat, ze kontrola neprijde. A pokud jdes k doktoru, tak je to jedno, ze je to mimo vychazky. Na tom zlutem papiru co mas u sebe je prostor pro razitka, me nechali ve schrance papir o nezastizeni a z druhe strany je kolonka - vyjadreni lekare. Tak jsem mazala na gyndu, aby mi doktorka potvrdila, ze jsem tam skutecne byla. :) jsem rada, ze me ceka posledni tyden na PN :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.17 21:59

Holky, děkuji.. tak já to zneužívat nebudu, já nemusím být venku celý den, ale když bude hezky a mně dobře, tak chci ven, to je jasný..těhotenství není nemoc a není důvod být ve vězení - doma… na druhou stranu, práce pro mě vyhovující není, mám tam stres, nadřu se tam fyzicky.. a chci mít klid..i za cenu ztráty peněz.. spíš mi šlo o to, jestli vycházky jsou, a jak..tak samo, že bych ráda těch šest hodin a radš iv kuse..dopo stejně nikam nechodím, já jsem spavá..a kor tedka.. po večerech taky nikam nechodím..sice mi bude líto, že třeba kdyby se grilovalo mimo domov, že pojedu domů no, ale co už.. Jen tak mimochodem, po té sedmé kontroly ještě chodí, nebo kdy už je relativní klid? U mě nehrozí, že bych šla před jendou ven..:D, spíš třeba mi jde o večer, třeba vyjímečně příchod domů v devět.., ale to je fakt výjimka. ale spíš bych to nersikovala..
Ještě se zeptám, do kolika dní musím odnést neschopenku do práce? Jde mi o to, že jestliže to bude jako od gyndy, tak to bude jasné hned, ale jít tam hned od lékaře mi přijde blbý..nikdo neví můj stav, ale nejradši bych tam osobně nechodila..aby to nevypadalo blbě, že jsem třeba rizikově těhotná a trajdám do práce a vypadám v klidu..ale musím odevzdat nějaký papír ještě pracovní, tak tam asi budu muset.. :(

• Citovat
  • Upravit
5026
21.5.17 22:09

Myslim, ze by se mela odevzdat do 3 dnu od vystaveni. Ale uplne jista si nejsem. A muze ji tam klidne odnest nekdo za tebe. Rika se, ze by mely kontroly dodrzoovat veceni klid, tzn ze by mely prijit max do 22:00, ale tezko rict jestli to opravdu plati. Ta pani co prisla na kontrolu me rekla tchyni, ze pry oni chodi cca do 17:00, ale spolehat na to nejde. Objevi se nejakej vul, co rad nachytava lidi a mas prusvih hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
21.5.17 22:30

Kontroly do 22 hodin? Na nemocenské nejsem. Ale představa, že jsem, jdu ve 20 hodin spát s dítětem a ve 21 hodin na mě někdo zvoní. To by mě pěkně nasr… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
6.1.18 19:00

Vycházky do 20. hod.

Holky, četla jsem, že lékař může napsat vycházky max na 6 hodin a v rozmezí od 7-19 hod. Chtěla jsem chodit na jógu ale ta končí až v 19:30 hod. Myslíte, že by lékař mohl napsat vycházky do 20. hod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
6.1.18 19:03

Nemohl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3587
6.1.18 19:04

@SábaW Ne, nemohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
6.1.18 19:04

A proč máš PN, když můžeš chodit cvičit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
6.1.18 19:05

Pokud mas rizikove tehotenstvi, ze musis byt na neschopence, tak asi nemas co chodit cvicit vubec, ze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.18 19:11

Já rizikové neměla, jen jsem nemohla s pupkem dělat práci svoji. takze jsem šla na neschopenku. Doktot déle to nemůže napsat.Kdyz jsem to řešila s Dr napsala mi čas, sama mi nabídla že ho dodržovat nemusím když nemám rizikové, že kdyby přišla kontrola mimo vycházky a já nebyla doma dá mi razítko že jsem byla u ní. Kdyby neměla pracovní dobu sehnala by mne razítko v nemocnici kde dělá když není v ordinaci.

• Citovat
  • Upravit
148
6.1.18 22:13

@histep Já taky nemám rizikové těhotenství a jsem na neschopence, kvůli práci.. jelikož dělám v restauraci a to pro těhotenství není nic moc, stát celý den na nohou až dlouho do noci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3587
6.1.18 22:48

@Lenyy21 To je, ale celkem jedno jaký je důvod. :) Prostě pobíráš nemocenskou, tudíž musíš dodržovat léčebný režim a hotovo. Byla jsem na PN celé těhotenství a kontrola nepřišla ani jednou, ale vycházky jsem teda dodržovala přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
7.1.18 00:43
@SábaW píše:
Holky, četla jsem, že lékař může napsat vycházky max na 6 hodin a v rozmezí od 7-19 hod. Chtěla jsem chodit na jógu ale ta končí až v 19:30 hod. Myslíte, že by lékař mohl napsat vycházky do 20. hod?

Delas si srandu? Pracovat ne, ale chodit cvicit jo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
7.1.18 06:50
@srpen89 píše:
Delas si srandu? Pracovat ne, ale chodit cvicit jo. :mrgreen:

Ne, srandu si nedělám a myslím to naprosto vážně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí