Nesnáším švagrovou, co dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77130
25.7.21 20:21
@Michelle_M píše:
@kalie Nemá, tři roky se snaží

kde to čteš? vždyť to tam není?
jo, už jsem to také našla

Příspěvek upraven 25.07.21 v 20:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
25.7.21 20:27

Delej to, co citis a nic v sobe nepopirej. To je moje rada, on ten instinkt ma vetsinou pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36071
25.7.21 22:28

Před měsícem jsi měla 3 měsíční dítě a teď má už 6 měsíců. Ti nějak rychle roste ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
25.7.21 22:34

A v čem je problém. Já se se švagrovou vídám tak 4× ročně a moje děti jí častěji o moc nevidí :nevim:
Tak v čem máš problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77130
25.7.21 22:35
@Annčiči píše:
Ahoj holky, mám 6 měsíční miminko, a posledni dobou mě trápí vztahy že strany manžela. :roll:
S jeho rodinou si moc nerozumím, pomyšlení, že by švagrová přišla nějak blízko k mému synu mě znepokojuje. Ze začátku to šlo, ale později, jak se začala řešit naše svatba, tak začala být nepříjemná. Ona je s tchýni jedna ruka, tykat si začali hned, jak oznámili zásnuby. Mně nic, trápilo mě to, stále jsem poslouchala od tchyně, jak je skvělá a že ona to dělá tak a onak, ať se s nim poradím…když jsme všechny seděly u jednoho stolu a,,diskutovaly” ani jedna se na mě nepodívala, byla jsem jak navíc. Na rozlučku jsem ji pozval že slušnosti, den před akci, večer, mi napsala, že nemůže, nemá peníze. Den před svatbou jsme oznámili, že čekáme miminko, a to byl konec. Ani se na mě nepodívala a ani na svatbě se mnou nemluvila, ještě nám svatbu špinila a koukala jak zabiják. Nevím tedy, jak se mám před synem tvářit, a jak s ji mluvit, vůbec nechci, aby mi ho nějak,,brala”. Cítím z ni závist a nepřejícnost. :,( Je špatné, že doufám, že ani syn s ní nebude jedna ruka? :(

jak se to teda stalo, že ti za 1 měsíc 3měsíční dítě zestárlo na 6měsíční?
vysvětlíš to nějak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
25.7.21 22:37
@Annčiči píše:
@Jolka86 Díky za radu. Očividně víte všechno. :potlesk:

nesnasis tchyni, svagrovou,… tchyne si moc narokuje vnuka, svagrova si ho taky bude narokovat 🙈.. myslim, ze chyba nebude v nich… tomu se rika paranoidni stavy… to dite mas 3 mesicni nebo 6ti mesicni? pokazde pises neco jineho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.21 06:47

Ja se teda taky nemusim se svagrovou, ale nikdy by me nenapadlo od ni syna nejak stranit. V ramci slusnosti spolu nejak vychazime a je to jeho teta. Do problemu dospelych se deti zatahovat nemaji. :zed:

Anonym - rodina.

• Citovat
  • Upravit
13066
26.7.21 07:09
@stinga píše:
jak se to teda stalo, že ti za 1 měsíc 3měsíční dítě zestárlo na 6měsíční?
vysvětlíš to nějak?

Tak treba neni do nejakyho pocitani mesicu zazrana, ne? Ja tu taky tri mesice tvrdila, ze mam ctrnactimesicni dite… :nevim: A ted u mladsiho uz od jara stridave tvrdim, ze jsou mu 2 a 2,5. Proste jak me napadne.
V tom problem nevidim, ten je v tom, ze zakladatelka zarli a bude asi pekna nana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
26.7.21 12:20

Já fakt „miluju“ takové to oznamování těhotenství u příležitostí vánoc, narozeninových oslav, svateb apod. Samozřejmě, pro nastávající rodiče a prarodiče je to o radost víc. Pro ženy, co mají problémy otěhotnět je to v tu chvíli očistec sedět ve společnosti lidí a tvářit se vesele a nadšeně a přitom by si nejraději zalezly do kouta a brečely. Netvrdím, že nastávající rodiče to před těmi, kterým to nejde, mají tajit, jen je třeba pochopit, že někoho taková novinka zasáhne. A ten smutek opravdu nepramení z nepřejícné závisti. Takže pokud den před svatbou oznámíte, že jsi těhotná, švagrová se roky snaží (dosud neúspěšně) otěhotnět a ty se divíš, že není na svatbě veselá, moc empatie tedy nemáš. Být v situaci švagrové, tak ze všeho nejraději na tu tvou svatbu nejdu vůbec, ale tuto možnost neměla, protože by to nebylo společensky vhodné a pak by se stejně řešilo, proč tam nebyla.
A řešit, že nechceš, aby tvé dítě mělo hezký vztah s tetou, tak to je ale mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
26.7.21 16:55

Řekla jsi ji třeba někdy aspoň jednou ze ji přeješ ať se miminko podaří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
26.7.21 21:42

Já jsem ten příspěvek vůbec nepochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77130
26.7.21 22:21
@Piju čaj píše:
Já jsem ten příspěvek vůbec nepochopila.

no tak to buď ráda, asi nemáš tak úchylné uvažování jako zakladatelka, která ani neví, jak staré má dítě :zed: ale hlavně že ví, že se ho švagrová ani babička nesmějí ani dotknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová