Nesnáším švagrovou, co dítě

7
25.7.21 19:25

Nesnáším švagrovou, co dítě

Ahoj holky, mám 6 měsíční miminko, a posledni dobou mě trápí vztahy že strany manžela. :roll:
S jeho rodinou si moc nerozumím, pomyšlení, že by švagrová přišla nějak blízko k mému synu mě znepokojuje. Ze začátku to šlo, ale později, jak se začala řešit naše svatba, tak začala být nepříjemná. Ona je s tchýni jedna ruka, tykat si začali hned, jak oznámili zásnuby. Mně nic, trápilo mě to, stále jsem poslouchala od tchyně, jak je skvělá a že ona to dělá tak a onak, ať se s nim poradím…když jsme všechny seděly u jednoho stolu a,,diskutovaly” ani jedna se na mě nepodívala, byla jsem jak navíc. Na rozlučku jsem ji pozval že slušnosti, den před akci, večer, mi napsala, že nemůže, nemá peníze. Den před svatbou jsme oznámili, že čekáme miminko, a to byl konec. Ani se na mě nepodívala a ani na svatbě se mnou nemluvila, ještě nám svatbu špinila a koukala jak zabiják. Nevím tedy, jak se mám před synem tvářit, a jak s ji mluvit, vůbec nechci, aby mi ho nějak,,brala”. Cítím z ni závist a nepřejícnost. :,( Je špatné, že doufám, že ani syn s ní nebude jedna ruka? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
25.7.21 19:31

Proč se vůbec zatahuje chudák dítě do žabomyších válek dospělých?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
25.7.21 19:35

Myslím, že si nemáte ce vyčítat, jedna za osmnáct a druhá bez dvou za dvacet.

• Citovat
  • Upravit
7
25.7.21 19:36

@Jolka86 Díky za radu. Očividně víte všechno. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
25.7.21 19:36

Ježiši nešil :roll: Neznamená, že když jste si nesedly, nemůže být dítěti jednou dobrou tetou. Sama víš, že se dlouho snaží a nejde jim to, tak asi není k podivení, že z tvého těhotenství neskákala nadšením, zvlášť když se nemusíte. Na rozlučku ji pozveš jen ze slušnosti a divíš se, že nepřijde, no tak asi není blbá a věděla, jak moc ji tam chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15259
25.7.21 19:37

Co to je za blbost, proč řešíš 6mesicni dítě? Je mu je fuk jak se tvářís na svagrovou a určitě se zatím nechystá s ní být jedna ruka. Svagrova si pořídí svoje děti, tvůj syn pro nebude důležitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.7.21 19:38

@Michelle_M snažila jsem se dost dlouho, ale vždy se ke mně chovala povýšeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15162
25.7.21 19:41

Pochybuju, že by měla o tvý dítě zájem. Proč taky. Nemusíte se navzájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
25.7.21 19:45

Tak tohle uvažování jde teda totálně mimo me chápání. Řešit vztah šestiměsíčního mimina vůči někomu z rodiny, s kým se až tak nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
25.7.21 19:46
@Annčiči píše:
@Jolka86 Díky za radu. Očividně víte všechno. :potlesk:

Závidíš, že si s tchýní rozumí, že jí nabídla tykání. Očividně ji nemáš ráda, zveš ji na rozlučku jen z povinnosti, ale ve skutečnosti ji tam nechceš a když ona odmítne, taky špatně. Nechceš, aby tvůj syn měl švagrovou rád.

• Citovat
  • Upravit
4731
25.7.21 19:46

A vy spolu bydlite? Kolikrat se tak muzete videt do roka?!…bud normalne slusna a tecka…ja to s tim ditetem nechapu, bojis se, ze mu ublizi nebo ho unese? Jak se k tvym pocitum stavi manzel? A jak to citi on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
25.7.21 19:47
@Annčiči píše:
@Michelle_M snažila jsem se dost dlouho, ale vždy se ke mně chovala povýšeně.

A to povýšené chování vypadalo jak přesně? Nějaké konkrétní situace prosím Tě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
25.7.21 19:52

A ona deti nema? V tom by mohlo byt jadro pudla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
25.7.21 19:53

@kalie Nemá, tři roky se snaží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
25.7.21 20:19

Tak se s ní nestýkej :nevim: Ale pochybuji, že by o tvé dítě projevovala nějaký větší zájem, když jsou vaše vztahy na bodě mrazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová