Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ve víru této diskuze se muj rocni syn po.sral na tri doby. V ramci te emancipace jsem mu rikala, kdyz je chlap, at si ten zadek a vetsinu tela umyje sám, ale nechápave se na me podíval a jal se mazat to po umyvadle, kde jsem ho se sebezaprenim zvedla, pac by tam asi nevylezl.. no, neproslo to. ve viru myslenek „hlavne nebyt posluhovackou“ jsem chtela zavolat manzelovi, at prijde domu zpet z te flakarny, kde pro nás vsechny vyelava peníze.. no.. nakonec jsem mu teda pohrdave tu prdku umyla a dala mu ciste obleceni.. Ach jsem to ja sluzebna, pche..
Mozná az vecer pujdu do skoly a manzel po celem dnu prijde z prace, navrhnu mu, aby hlídal deti i pres den, ze ja se o ne, o haranty, starat nebudu, ze prec emancipace. nebo mozna, budu chodit do fitka vice jak trikrát tydne.. Jsem tu, varim jidlo sobe, jako bych varila kdykoliv, tak tam hodim jeden brambor navic a nají se i deti.. strasne… nikdy jsem nemela doma ani v pokojicku neporadek a ze ted pri luxovani rozhrnu luxem rady lega neznamena, ze slouzim. proste je to vizitka a ikdybych bydlela sama, nebudu tady mit bordel. V sexu ve meste, pokud si to berete za vzor, mají taky vsechny uklizeno, ac v padesáti vyzáble a vycvicene jak vyhenckovany kocour, stale bezdetné sexy „tricictky“ behají a loví chlapy:DD ale jak se vám to líbí:) moje dna je myslím bez vetsich deformit a kdyz muz vydela v praci více nez já a muzu kojit, tak jsem proste doma. Dalsi dite mám domluvene, ze odnosí a porodí muz:) jsem ochotná mu pujcit i sve emancipacni organy. D, kdyz je takovej patriarcha a nenarostly mu.
@Ya-ya píše:
protože tu emancipaci dotahla k dokonalosti
Jsem. ztracena…rozumim slovu emancipace, i vykladovy slovnik jsem si otevrela, jestli tomu rozumim spravne. Takze vim, ze jsem emancipovana,dle.slovniku.Dle zakladatelky jsem slepice ovladana patriarchou.Ach jo, ja se v tom motaaaam ![]()
@vykladzkaret tak jak nad tím premyslím a co si pamatuju z prednásek evolucni biologie.. byt vsichni tak dokonalí s takovým nadhledem, tak jako druh vymreme. D
@quickyq já jsem si ted predstavila toho nadsamce, co me po byte honí s bicikem, aby uz me ten kypavy bucek na stole, po jidle se ulozim na caru a necham se „omatracovat“ a nasledovne mu prevlecu ponozky.DD patriarcha:)))
@MarieOVMUC píše:
Ve víru této diskuze se muj rocni syn po.sral na tri doby. V ramci te emancipace jsem mu rikala, kdyz je chlap, at si ten zadek a vetsinu tela umyje sám, ale nechápave se na me podíval a jal se mazat to po umyvadle, kde jsem ho se sebezaprenim zvedla, pac by tam asi nevylezl.. no, neproslo to. ve viru myslenek „hlavne nebyt posluhovackou“ jsem chtela zavolat manzelovi, at prijde domu zpet z te flakarny, kde pro nás vsechny vyelava peníze.. no.. nakonec jsem mu teda pohrdave tu prdku umyla a dala mu ciste obleceni.. Ach jsem to ja sluzebna, pche..Mozná az vecer pujdu do skoly a manzel po celem dnu prijde z prace, navrhnu mu, aby hlídal deti i pres den, ze ja se o ne, o haranty, starat nebudu, ze prec emancipace. nebo mozna, budu chodit do fitka vice jak trikrát tydne.. Jsem tu, varim jidlo sobe, jako bych varila kdykoliv, tak tam hodim jeden brambor navic a nají se i deti.. strasne… nikdy jsem nemela doma ani v pokojicku neporadek a ze ted pri luxovani rozhrnu luxem rady lega neznamena, ze slouzim. proste je to vizitka a ikdybych bydlela sama, nebudu tady mit bordel. V sexu ve meste, pokud si to berete za vzor, mají taky vsechny uklizeno, ac v padesáti vyzáble a vycvicene jak vyhenckovany kocour, stale bezdetné sexy „tricictky“ behají a loví chlapy:DD ale jak se vám to líbí:) moje dna je myslím bez vetsich deformit a kdyz muz vydela v praci více nez já a muzu kojit, tak jsem proste doma. Dalsi dite mám domluvene, ze odnosí a porodí muz:) jsem ochotná mu pujcit i sve emancipacni organy. D, kdyz je takovej patriarcha a nenarostly mu.
@MarieOVMUC píše:
@quickyq já jsem si ted predstavila toho nadsamce, co me po byte honí s bicikem, aby uz me ten kypavy bucek na stole, po jidle se ulozim na caru a necham se „omatracovat“ a nasledovne mu prevlecu ponozky.DD patriarcha:)))
Muz mi. akorat odepsal mail, ze mi ZAKAZUJE vsechny ty internety a mam jit prat a zehlit
A jestli. dneska pujdu na nakup, ze mam zapomenout na saty a boty, co jsem.si urcite chtela. koupit z jeho penez
![]()
No, prestala hrat dokonale emancipoana pohadka Prase peppa, tak se loucim, ac nerada. Takova fajn diskuze, která mi predvedla patologicke smysleni v praxi se tezko opousti:)
@Ya-ya píše:
taky bych to tak videla.
Dítě zřejmě má, dle jiné založené diskuze, ale materiál je to teda dobrý
.
@vykladzkaret píše:
@Cuddy kdyz na to nestacite tak to nectete. Nemate, pokud vim, zadnou povinnost prispivat do diskusi, a uz vubec ne do tech, ktere jsou mimo vas obzor. PS: Jsou mezi nami i kvalifikovani a secteli lide; sokujici, ja vim.
Mezi které se nepochybně řadíš.
Kdo to vidí jinak než ty, je omezená a zotročená…
V diskusi nejde o povinnost, ale o možnost vyjádřit se. Nějaké trauma z dětství, nefunkční rodina, něco, co brání v pochopení, proč mají jiní lidé vánoce rádi, ať pečou nebo nepečou?
Haha, tak já žila 30 let v omylu, já myslela, že Vánoce jsou křesťanské svátky oslavující narození Ježíše - i když ve skutečnosti nikdo neví přesně, kdy se ten typan narodil
, tak mu to určili k zimnímu slunovratu, aby to pohani pobrali
a ono né…je to svátek zotročení žen
![]()
@MarieOVMUC píše:
No, prestala hrat dokonale emancipoana pohadka Prase peppa, tak se loucim, ac nerada. Takova fajn diskuze, která mi predvedla patologicke smysleni v praxi se tezko opousti:)
Ze, ja bych taky mela.jit…a desne se mi. nechce ![]()
@vykladzkaret píše:
@Cuddy nepecua tim padem jsem vyloucena z dialogu o tom kdo a kdy ma napecino, naklizino, vymen receptu, co komu koupi.
Chci tim rict, ze pokud nejsem ochotna delat sluhu u plechu a u plotny a utracet penize za veci, co vubec nepotrebujeme, neni z tech svatku vubec, ale vubec nic.
No, tak to je věc názoru. Připusť, že mohou existovat i emancipované, inteligentní a samostatné ženy, které pečení a příprava krásných chvil pro děti baví
. I když možná do tvé představy emancipované ženy rození dětí nepatří.
@quickyq píše:Jsem. ztracena…rozumim slovu emancipace, i vykladovy slovnik jsem si otevrela, jestli tomu rozumim spravne. Takze vim, ze jsem emancipovana,dle.slovniku.Dle zakladatelky jsem slepice ovladana patriarchou.Ach jo, ja se v tom motaaaam
No jasne, protoze ten slovnik napsal bud patriarcha sam nebo slepice jemu podrobena. Vsechno je zmanipulovany. Vsechno! ![]()
@Mirka Dušínová Taky dobry
Co jsou pak Velikonoce? Chlapi nas triskaji pomlazkou, nekteri polevaji ledovou vodou… by me zakladatelcin nazor zajimal.
@quickyq píše:
Ja jsem v kliduMne zase zajimalo, proc ji jde jenoten konzum a tu roli zeny, jak pises…protoze o tom to fakt ani neni, a nemusi byt, pokud nechci.Ha, cekam druheho kluka, takze si je vycvicim a za par let na Vanoce ani nehnu a bude vsechno…
Jako o kralovnu o mne budou pecovat
Já mám druhou holku. Taky je vycvičím. Neemancipovaně budou makat za mě
.
MMCH jdu makat na adventní výzdobě, abych to všechno do soboty zmákla ![]()