Nesnáším Vánoce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vykladzkaret
26.11.14 07:58

@MarieOVMUC myslim, ze jste me dost zasadne nepochopila, nicmene Vam gratuluji ke stesti z toho, ze delate sluzku. Hlavne, at se vyvedou ty rohlicky. :roll:

• Citovat
  • Upravit
5130
26.11.14 08:00
@vykladzkaret píše:
@Cuddy nepecu :) a tim padem jsem vyloucena z dialogu o tom kdo a kdy ma napecino, naklizino, vymen receptu, co komu koupi.
Chci tim rict, ze pokud nejsem ochotna delat sluhu u plechu a u plotny a utracet penize za veci, co vubec nepotrebujeme, neni z tech svatku vubec, ale vubec nic.

ale je :) můžeš si zajít na punč, poslechnout koledy, mrknout do kostela na betlém, dívat se v telce na pohádky, využít vánoční slevy na cokoliv- kino, aquapark, masáže atd.

já Vánoce miluju i s tím, že lítám jak hadr na holi :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykladzkaret
26.11.14 08:00

@cverunka @quickyq zajimave prispevky, dekuji.

• Citovat
  • Upravit
vykladzkaret
26.11.14 08:01

@valina1 taky hezke.

• Citovat
  • Upravit
7376
26.11.14 08:02

@vykladzkaret ale jakou sluzku ja delam? vy snad máte doma bordel a prazdnou lenici? S manzelem si jedeme na pul, neco umim ja, neco umi on. On mi umyje okna, ja utru prach… Delám to pro radost a proto, ze me to tesi. Je mi vás ted uz opravdu líto, ze to sama nechápete a kopete kolem sebe.

jsme s muzem skoro deset let a nikdy jsem jeho sluzka nebyla:)maximáne tk pri nejakých hrátkách a to se mi líbilo taky :DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
26.11.14 08:03
@vykladzkaret píše:
@MarieOVMUC myslim, ze jste me dost zasadne nepochopila, nicmene Vam gratuluji ke stesti z toho, ze delate sluzku. Hlavne, at se vyvedou ty rohlicky. :roll:

Proc hned sluzku???U nas je to treba tak, ze manzel.ma.vetsi silu a cvik z pripravy na ryby, tak ja pripravim smes na testo, on mi ho vypracuje. Druhy den po praci spolu peceme cukrovi, uzirame, pustime koledy a zase, travime cas spolu, povidame si, zpivame, milujeme se…to neni o sluzce, to je proste o tom, jak si to udelas. Nemusi vubec delat sluzku-v nicem a nikdy.Ale pokud.je.pro.Tebe cokoli, co. udelas nezistne pro. druheho byt sluzkou, pak je u tebe neco spatne. A to uz nemluvim o tvem. postoji k Vanocum, ale zivotu jako takovemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykladzkaret
26.11.14 08:03

@quickyq lol :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale pobavila jste me, to se musi nechat.

Příspěvek upraven 26.11.14 v 08:07

• Citovat
  • Upravit
7376
26.11.14 08:05

@quickyq souhlasím:) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykladzkaret
26.11.14 08:06

@MarieOVMUC jiste, ja jsem urcite ta plna nepochopeni, zato vy me mate na haku. Prdevsim me udivuje vase potreba vubec reagovat a sdelovat mi vase nadseni a nedostiznou blazenost z domacich praci… zkuste treba respektovat muj postoj a skutecnost, ze nepovazuji domaci prace za zivotni napln, ale ocenuji hlubsi veci. Vanoce tuto hloubku, bohuzel, postradaji.

• Citovat
  • Upravit
1486
26.11.14 08:09
@vykladzkaret píše:
@quickyq lol :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Asi nema cenu, co?Jak.do dubu…uzirej se, bud negativisticka, neprospeje Ti to v nicem.My si Vanoce, i advent ted uzijeme a co hlavni-bude spolu, bez jakychkoli chmur.Na chvili se zastavime z toho pracovniho, uletaneho. kolotoce, nechame soudy a klienty daleko od nas a budeme si uzivat, ze mame volno, klid…muzeme vstat, kdy chceme (kdy nas probudi synek),jist co chceme, delat co chceme. A ver mi, ze i na to zobani cukrovi a rizky se tesim. Nejim kapra, tak ja mam kureci rizek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30946
26.11.14 08:09

@vykladzkaret ty budes nejaky troll. Nedostizna blazenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
26.11.14 08:12
@vykladzkaret píše:
@MarieOVMUC jiste, ja jsem urcite ta plna nepochopeni, zato vy me mate na haku. Prdevsim me udivuje vase potreba vubec reagovat a sdelovat mi vase nadseni a nedostiznou blazenost z domacich praci… zkuste treba respektovat muj postoj a skutecnost, ze nepovazuji domaci prace za zivotni napln, ale ocenuji hlubsi veci. Vanoce tuto hloubku, bohuzel, postradaji.

Proc primarne vypichujesdomaci prace? Ja Ti pisu, ze postoj k Vanocum naprosto beru, a rikam, ze je totiz vubec nemusis vnimat, jako. konzumni hnus. Protoze to z toho dela jen televoze a super/hypermarkety, ze jsou o necem jinem.Ty primarne chces videt jen Tebou zminovane domaci prace a konzum…coz proste ani jedno k Vanocum patrit nemusi, pokud nechces. A i tak to nemusis vnimat tak osklive.No,ale to ja na Tobe.Jake si to udelas, takove to mas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30946
26.11.14 08:12

@quickyq @MarieOVMUC V klidu holky, snad se zakladatelce ozve podobny skarohlid, mne jen zajimala ta role zeny v obdobi Vanoc, proto jsem reagovala.

Hrozne by me ted zajimaly ty hlubsi veci, kdyz je to evidentne neco vic, nez traveni casu s lidmi, ktere mame radi. To bude urcite nejake tajemno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
26.11.14 08:13
@Cuddy píše:
@vykladzkaret ty budes nejaky troll. Nedostizna blazenost :)
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
26.11.14 08:13
@vykladzkaret píše:

tak co tady potom deláte? proc vubec pisete do verejne diskuze? co cekate? ze mi utece stolice a s otevrenou pusou vas budu obdivovat? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová