Nesnáším Vánoce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2104
23.9.24 19:58

Já mám ráda stromeček, vánoční dekorace, koledy, cukrovi, vyzdobený kostel a město, výklady..
Vadí mi to předvánoční šílenství, předbíhání obchodníků se zbozim od září, co všechno musíme mit a co nemůže určitě chybět. Taky nemám ráda zabíjení ryb, kade na trzích a před obchody, ať si každý tvrdí, co chce.
Ale kdybych si mohla vybrat Vanoce nebo dovolená, asi spíš ta dovolená. Nebylo by špatně aspoň jedny Vánoce oslavit netradičně na pláži
Pokud by ovšem měl být u nás sníh, tak to se pak plaz může jít schovat. Jenže snih prevít je buď před nebo po Vánocích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28805
23.9.24 20:04
@Dollorres píše: Více

Hlásám to každý rok, ale kvůli dětem se přemůžu. Loni to bylo obzvlášť náročné, ale holt zatnout zuby a přežít :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leontodon
23.9.24 20:25

@Dollorres zvláště, když na návštěvu babičky letíme :roll:. Na druhou stranu se vyspím, babička rána s naším ranní ptáčerem zbožňuje a my zbožňujeme spát. Zas úplně špatný to není :D.
Jinak do dárků moc neinvestujeme. Se ségrou jsme to zrušili úplně, kupujeme jenom opravdu maličkosti dětem.

• Citovat
  • Upravit
Leontodon
23.9.24 20:28

@Bellino já jednou byla v Asii a jednou ještě před dětmi jsme byli s chlapem na vánočním welness pobytu. Se slzou v oku vzpomínám do teď :lol:.

• Citovat
  • Upravit
2104
24.9.24 06:56
@Leontodon píše: Více

To by manželova rodina nerozdejchala. Vánoce doma nejsou Vánoce. I když to doma stojí za starou bačkoru, musí se být doma. Já vzpomínám dodnes na povánoční pobyt na horách. Sice bylo téměř pořád zamračeno, ale i tak parádní zážitek. Bratranec jezdi každý rok má Vánoce do Thajska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leontodon
24.9.24 23:24

@Bellino tak to je smutný. Jestli to je tak špatný, tak ať to nerozdejchají. Udělej si to hezký :nevim:.

My na ten wellnes byli taky v horách, pod sněžkou - paráda. Bazén, sauna, vířivky, masáž a pak ťap ťap na několikachodovou večeři bez námahy. K tomu procházky. Zrovna tam taky byl můj hodně dobrý kámoš, bylo to strašně supr.

S rodiči a chlapem jsem si na pár let tehdy prosadila raz manželovi rodiče, raz moji a raz sami. Po dětech ale pořád objíždíme každé vánoce všechny :zed:. Po „dovolené“ jsem pak úplně uštvaná. Toho roku pojedeme jenom ke tchyni. Doufám. :roll:

• Citovat
  • Upravit
3871
24.9.24 23:35

Já se pomalu taky dostavam do téhle fáze. Klidně bych Vánoce ignorovala, ale se třema dětma je to unreal. Každý rok si říkám, že to vezmeme jen zlehka a stejně v tom finančně zahučíme :? A ty přípravy, besidky, nákupy :zed:
Netěším se, netěším se, netěším se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová