Nesnáším Vánoce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jancaa11
30.11.16 17:04

Jak dlouho dopředu nakupujete? Mě nedělá moc dobře, když je všude moc lidí, nerada se tlačím v obchodech. Takže já jsem vždy tak měsíc, měsíc a půl dopředu.

• Citovat
  • Upravit
9880
30.11.16 18:10

@jancaa11 tak u nás třeba velké dárky, vybíráme na netu a pak třeba jdeme jeden den dokoupit. ALe třeba u nás to neni o stresu.. Prostě dáme děti k babičce, zajedem s manželem, projdeme obchodu něco koupíme, dáme kávu, oběd, rozdělíme se- každý ještě mrken pro druhého- manžel většinou už má :mrgreen:
Jídlo dopředu nenakupujem, přijde mě to šílené. Přece jsou obchody i 23, u nás dokonce i 24 do oběda.. a zase takové zásoby člověk nepotřebuje, pokud 25,26 jezdí po návštěvách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
30.11.16 18:27

@jancaa11 Darky casto na netu, popr vybereme doma konkretni veci a pro ty muz zajede. Ja pak jedu jedno dopo do mesta o vikendu a nakoupim pro muze. Hlidani nemame, muz byval driv v praci do 23.12 i do sesti. Vanocky jsem pletla s detma. Jedno v satku a jedno mi do toho dobalo. Ale miluju vanoce. Jo a potraviny nakupujem uz tak mesic pred vanoci vyhradne v malych obchodech. Do obchodaku nas nikdo nedostane. Toz tak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
1.12.16 01:15

Asi jak komu, já třeba miluju ty hračkářství v jiných obchodech mi lezou lidi na nervy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.22 20:48

Obnovuji

Má to zde někdo v téhle době stejný? Já mám názor jako zakladatelka. Omlouvám se za anonym, aby mě tady nepoznal někdo z příbuzných, nechci aby věděli, že tohle období nesnášim a tiše přetrpim.

• Citovat
  • Upravit
10726
24.12.22 21:11

Proč by vadilo, kdyby poznal? Nemít je rád snad není trestný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26869
24.12.22 21:15

Nemam to stejne, Vanoce mam rada, ale obdobi adventu vice. Zadny shon nevnimam, vse chystam v klidu, s jidlem to neprehanime.
Jedine, co mi vadi, jsou rodinne navstevy. Rada si ty tri dny polenosim doma, ale ty navstevy mi to narusuji :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
24.12.22 21:28

@cecetka :mavam:

tak po dnešku asi taky nesnáším Vánoce :mrgreen:

marodim, jdu nahoru, dělat si čaj, vařící, manipuluju tam s konvicí, zalejvám vařící…a z ničeho nic na mě skočí zezadu tchyně nevychovaný pes, lekla jsem se jak…málem se mi zastavilo srdce a trochu jsem se polila…

nadávám jak špaček, tchyně hned kecy " on nic nedělá on si chce jen hrát " tvl :roll:

takže se začínám vytáčet, a ještě další kecy " pojd ke měěě Betynko tady tě nemají rádí " bla bla a už zase chvála psa a kritika mě jakožto nelidu a nepsa :cert: a kecy, ano, já sem ta špatná pes je svatej, jako vždy

muž to celé přenáší někam nevím kam videohovorem, aniž o tom tuším

a už to komentuje švagrová " helééé zkrot si manželku, co to je " a další kecy na mě a rýpance, rýpou a smějou se, aniž jsem se zorientovala kdo všechno to poslouchá a je „přítomen“

no tvl, tak jsem se otočila, říkám jim " tak si to užijte beze mě" práskla jsem dveřma a nechci je do zítra nikoho ani vidět

asi nějaká poslední kapka, než takovej tyátr a videohovory na dálku, o nich mě nikdo neinformuje, tak raděj pudu za rok do hotelu…tohle bylo naposledy, přeteklo to a mě se ulevilo

už prostě nebudu účastníkem divadýlka pro jeho rodinu, finito

:?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76805
24.12.22 21:58
@Borrealis píše:
@cecetka :mavam:

tak po dnešku asi taky nesnáším Vánoce :mrgreen:

marodim, jdu nahoru, dělat si čaj, vařící, manipuluju tam s konvicí, zalejvám vařící…a z ničeho nic na mě skočí zezadu tchyně nevychovaný pes, lekla jsem se jak…málem se mi zastavilo srdce a trochu jsem se polila…

nadávám jak špaček, tchyně hned kecy " on nic nedělá on si chce jen hrát " tvl :roll:

takže se začínám vytáčet, a ještě další kecy " pojd ke měěě Betynko tady tě nemají rádí " bla bla a už zase chvála psa a kritika mě jakožto nelidu a nepsa :cert: a kecy, ano, já sem ta špatná pes je svatej, jako vždy

muž to celé přenáší někam nevím kam videohovorem, aniž o tom tuším

a už to komentuje švagrová " helééé zkrot si manželku, co to je " a další kecy na mě a rýpance, rýpou a smějou se, aniž jsem se zorientovala kdo všechno to poslouchá a je „přítomen“

no tvl, tak jsem se otočila, říkám jim " tak si to užijte beze mě" práskla jsem dveřma a nechci je do zítra nikoho ani vidět

asi nějaká poslední kapka, než takovej tyátr a videohovory na dálku, o nich mě nikdo neinformuje, tak raděj pudu za rok do hotelu…tohle bylo naposledy, přeteklo to a mě se ulevilo

už prostě nebudu účastníkem divadýlka pro jeho rodinu, finito

:?

tak ale za tohle je manžel také na přes držku, to se na mě nezlob, prostě se chová úplně neférově ke své ženě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
24.12.22 22:01

@stinga
:lol: :kytka:

hele 11 let držim, držim, držím hubu, a zveme jí k nám protože je sama, dobře, je to slušnost, je to nutnost, ok

její eskapády s nevychovaným psíkem jsou pravidelně…dnes poslední kapka

boha jeho, ale mě se tak ulevilo, vynadala jsem i tchyni, že není schopna si bazálně vychovat a držet psa a ještě bude mít na mě kecy

no tvl…me je krásně

a příště hotel :mrgreen:

Tatry…nebo šumava…nebo pojedu k našim, nebejt nemocná / vypadá to jak tubera :mrgreen: / sedám zejtra na vlak a tradááááá

ona ta poslední kapka je někdy tak úlevná a katarzní :palec:

včera mi jedna holka zde psala „nic nemusíme“

kurnik, ale my opravdu NIC nemusíme

ta úleva :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26869
24.12.22 22:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76805
24.12.22 22:10
@Borrealis píše:
@stinga :lol: :kytka:

hele 11 let držim, držim, držím hubu, a zveme jí k nám protože je sama, dobře, je to slušnost, je to nutnost, ok

její eskapády s nevychovaným psíkem jsou pravidelně…dnes poslední kapka

boha jeho, ale mě se tak ulevilo, vynadala jsem i tchyni, že není schopna si bazálně vychovat a držet psa a ještě bude mít na mě kecy

no tvl…me je krásně

a příště hotel :mrgreen:

Tatry…nebo šumava…nebo pojedu k našim, nebejt nemocná / vypadá to jak tubera :mrgreen: / sedám zejtra na vlak a tradááááá

ona ta poslední kapka je někdy tak úlevná a katarzní :palec:

včera mi jedna holka zde psala „nic nemusíme“

kurnik, ale my opravdu NIC nemusíme

ta úleva :mavam:

máš pravdu, příští rok se na to vyprdni, ale manžela také seřvi - to se nedělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
24.12.22 22:14

@stinga
díky :kytka:

člověk vyleze z nory, zmatenej, dělá si čaj a najednou je hvězdou v tyátru, ani neví jak, já ani nevím, kdo na to zrovna koukal

hlavně, muž velice dobře ví že to nesnáším…v posledních letech jsme to vypilovali, tchyně valila telefonáty a videa „živě“ ale kdo nechtěl, mohl odejít a nemusel v týatru hrát

mohl dělat opičky do objektivu nebo odejít…

takže on dobře ví že toto neeeee

finitoš, ale ulevilo se mi náramně… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6038
24.12.22 22:19

@Borrealis

A co na to manžel? Našlapuje okolo tebe velkým obloukem? U tchýně předpokládám nafučenou tvář správně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76805
24.12.22 22:26
@Modesta píše:
@BorrealisA co na to manžel? Našlapuje okolo tebe velkým obloukem? U tchýně předpokládám nafučenou tvář správně?

já předpokládám, že Borrealis je teď o samotě v klidu, a oni dole něco trapčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová