Nesnesitelná žárlivost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5708
22.4.17 15:48

Pokud budeš partnerovi dělat takovéto bezdůvodné scény, čeká tě buď, že ti bude opravdu nevěrný, protože toho bude mít tak akorát dost, nebo ti dokonce uteče. Těch, co by z takového vztahu utekli, je většina. Takže s tím urychleně něco dělej, než zůstaneš se svou žárlivostí úplně sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
22.4.17 16:01

@kacenka8 to opravdu není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
22.4.17 16:07

@Eliška553
Proč tě nepozvala ta kamarádka spolu ním, jak je běžné? Mě by se to tedy taky nelíbilo…
JInak žárlivé scény s pláčem, to otráví, to je jasná věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
22.4.17 16:18

@Konnny Protože já ji neznám a asi nechce na oslavě „cizí“ lidi. Samozrejme mě to mrzí, ale nic s tím nenadělám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
22.4.17 16:26

@Eliška553 tak od tebe bych utekla během týdne! Chováš se jako šílenec, to chce psychologa možná i psychiatra. To jsi dělala vždycky něco ti tenhle partner něco provedl? protože jestli ne tak je regulérně svatej ze to dá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
22.4.17 17:03

Tak se běž bavit taky někam bez něj, i když nechápu proč tě nevezme někam sebou, třeba by ti to prospělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.17 22:51

@Eliška553

Ach, jak tě chápu (až na ty žárlivé scény!!). Jsem chlap, 24 let. Mám to úplně stejně, s přítelkyní zatím spolu nebydlíme, když je někde s holkama nemám žádný problém, naopak ať si klidně někam vyrazí. Problém u mě nastane, když se má bavit s jinými muži, kamarády. Také ji plně věřím, nikdy nekontroluji, nezakazuji, ale v hlavě se trápím. Jsem abstinent, proto se spolu „divoce“ u alkoholu nikdy nebavíme. Ona prostě normálně někdy vypne a pije alkohol - baví se. Společně s přáteli. Samy se mi pak honí v hlavě škaredé myšlenky. Taky bych se toho rád zbavil. Nejde o nevěru, ale to motání jiných chlapů kolem ni atd. Nějaké pitomé řeči, narážky, doteky…prostě chování lidí pod alkoholem. Možná taky ten fakt, že se s nimi baví jinak než se mnou. Ovšem kdyby nám to ničilo vztah, jsem schopen společně to řešit. Ví to, že jsem pak smutný, po roce spolu mě stále seznamuje a seznamuje s přáteli. I když je postupně poznávám, nepomáhá to teda.

• Citovat
  • Upravit
93
23.4.17 09:58
@Anonymní píše:
@Eliška553Ach, jak tě chápu (až na ty žárlivé scény!!). Jsem chlap, 24 let. Mám to úplně stejně, s přítelkyní zatím spolu nebydlíme, když je někde s holkama nemám žádný problém, naopak ať si klidně někam vyrazí. Problém u mě nastane, když se má bavit s jinými muži, kamarády. Také ji plně věřím, nikdy nekontroluji, nezakazuji, ale v hlavě se trápím. Jsem abstinent, proto se spolu „divoce“ u alkoholu nikdy nebavíme. Ona prostě normálně někdy vypne a pije alkohol - baví se. Společně s přáteli. Samy se mi pak honí v hlavě škaredé myšlenky. Taky bych se toho rád zbavil. Nejde o nevěru, ale to motání jiných chlapů kolem ni atd. Nějaké pitomé řeči, narážky, doteky…prostě chování lidí pod alkoholem. Možná taky ten fakt, že se s nimi baví jinak než se mnou. Ovšem kdyby nám to ničilo vztah, jsem schopen společně to řešit. Ví to, že jsem pak smutný, po roce spolu mě stále seznamuje a seznamuje s přáteli. I když je postupně poznávám, nepomáhá to teda.
Úplně moje slova :nevim: Přesně moje situace..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.17 10:47

Taky jsem s mojí první laskou takhle strašne trpěla, potažmo vlastně oba…s mým manželem z počátku taky, ale roky se to všechno zklidnilo a nežarlím už skoro vůbec, asi je to tím, že mu věřím a víc věřím i v sebe…Muj manžel je taky hodně žárlivý, takže jsme pro sebe měli i trochu pochopení a lepe jsme se s tím sžili…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky