Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud budeš partnerovi dělat takovéto bezdůvodné scény, čeká tě buď, že ti bude opravdu nevěrný, protože toho bude mít tak akorát dost, nebo ti dokonce uteče. Těch, co by z takového vztahu utekli, je většina. Takže s tím urychleně něco dělej, než zůstaneš se svou žárlivostí úplně sama.
@Eliška553
Proč tě nepozvala ta kamarádka spolu ním, jak je běžné? Mě by se to tedy taky nelíbilo…
JInak žárlivé scény s pláčem, to otráví, to je jasná věc.
@Konnny Protože já ji neznám a asi nechce na oslavě „cizí“ lidi. Samozrejme mě to mrzí, ale nic s tím nenadělám ![]()
@Eliška553 tak od tebe bych utekla během týdne! Chováš se jako šílenec, to chce psychologa možná i psychiatra. To jsi dělala vždycky něco ti tenhle partner něco provedl? protože jestli ne tak je regulérně svatej ze to dá. ![]()
Tak se běž bavit taky někam bez něj, i když nechápu proč tě nevezme někam sebou, třeba by ti to prospělo
Ach, jak tě chápu (až na ty žárlivé scény!!). Jsem chlap, 24 let. Mám to úplně stejně, s přítelkyní zatím spolu nebydlíme, když je někde s holkama nemám žádný problém, naopak ať si klidně někam vyrazí. Problém u mě nastane, když se má bavit s jinými muži, kamarády. Také ji plně věřím, nikdy nekontroluji, nezakazuji, ale v hlavě se trápím. Jsem abstinent, proto se spolu „divoce“ u alkoholu nikdy nebavíme. Ona prostě normálně někdy vypne a pije alkohol - baví se. Společně s přáteli. Samy se mi pak honí v hlavě škaredé myšlenky. Taky bych se toho rád zbavil. Nejde o nevěru, ale to motání jiných chlapů kolem ni atd. Nějaké pitomé řeči, narážky, doteky…prostě chování lidí pod alkoholem. Možná taky ten fakt, že se s nimi baví jinak než se mnou. Ovšem kdyby nám to ničilo vztah, jsem schopen společně to řešit. Ví to, že jsem pak smutný, po roce spolu mě stále seznamuje a seznamuje s přáteli. I když je postupně poznávám, nepomáhá to teda.
@Anonymní píše:Úplně moje slova
@Eliška553Ach, jak tě chápu (až na ty žárlivé scény!!). Jsem chlap, 24 let. Mám to úplně stejně, s přítelkyní zatím spolu nebydlíme, když je někde s holkama nemám žádný problém, naopak ať si klidně někam vyrazí. Problém u mě nastane, když se má bavit s jinými muži, kamarády. Také ji plně věřím, nikdy nekontroluji, nezakazuji, ale v hlavě se trápím. Jsem abstinent, proto se spolu „divoce“ u alkoholu nikdy nebavíme. Ona prostě normálně někdy vypne a pije alkohol - baví se. Společně s přáteli. Samy se mi pak honí v hlavě škaredé myšlenky. Taky bych se toho rád zbavil. Nejde o nevěru, ale to motání jiných chlapů kolem ni atd. Nějaké pitomé řeči, narážky, doteky…prostě chování lidí pod alkoholem. Možná taky ten fakt, že se s nimi baví jinak než se mnou. Ovšem kdyby nám to ničilo vztah, jsem schopen společně to řešit. Ví to, že jsem pak smutný, po roce spolu mě stále seznamuje a seznamuje s přáteli. I když je postupně poznávám, nepomáhá to teda.
Taky jsem s mojí první laskou takhle strašne trpěla, potažmo vlastně oba…s mým manželem z počátku taky, ale roky se to všechno zklidnilo a nežarlím už skoro vůbec, asi je to tím, že mu věřím a víc věřím i v sebe…Muj manžel je taky hodně žárlivý, takže jsme pro sebe měli i trochu pochopení a lepe jsme se s tím sžili…