Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Amalthea píše:
Ta Rejžková, to je neštěstí
„A to že šlo o dvě osoby naráz? To tu vysvětloval pan znalec Matlach, že jde o matku a dceru a je to tedy otázka genetiky. Klára tedy zdědila nějakou dispozici po matce, k tomu stačí zdravý selský rozum.“
Gilová se podivuje, Legerský se zoufalým výrazem pokyvuje.Je vůbec možné, aby tohle myslela vážně? Jako že obě zemřely na nějakou genetickou vadu v jednu chvíli?? Asi nemám zdravý selský rozum
Myslím, že tenhle proces pro ni bude profesní sebevraždou
Tohle fakt vypustila z pusy?
Měla by si to užít, tu si už jen tak někdo nenajme ![]()
@Gába27 píše:
Půlka za dobré chování u výjimečného trestu?A já myslela, že v této diskuzi se ví všechno. No, možná až dorazí ta fanatička, tak vám to ozřejmí, jak to vlastně je. Nechci vám kazit radost, ale konec nebude ještě hodně dlouho. Snad si nemyslíte, že to skončí odvolačkou u Vrchního soudu?
Osvětli nám to ty. Vždyť i u vyjímečného trestu odnětí svobody na doživotí je možné požádat o propuštění po 20letech. Proč by nemohl požádat o propuštění odsouzený na 30let?
@kadlina Odpověděla sis sama, po 20 letech… U výjimečných trestů se musí odsedět nějaká minimální doba a pak je možné o podmínku požádat. Určitě to ale není po polovině vykonaného trestu. Rozhodně také není pravidlem, že je žádosti o podmínku automaticky vyhověno. Žádosti o PP jsou soudci velmi zhusta zamítány, u těch nejtěžších zločinů tím tuplem.
@Gába27 a jaká je to minimální doba, když u doživotí je to 20let? 15? ![]()
@kadlina Po vykonání alespoň dvou třetin trestu, čiliže u 30 let je to zrovna těch 20 let. ![]()
Také to sleduji. Po včerejší výpovědi a hezkem shrnutí Legerskeho si myslím že je opravdu vinen. Tak jsou podivnosti ve výpovědích Kramneho,.,,,7.ledna má syn první narozeniny aja věřím že Petr půjde sedět…
@BabyBella Drobný detail. On už sedí. Téměř dva roky. Jinak k vynesení rozsudku. Ať už bude jakýkoliv, tak stejně nebude pravomocný. Buď jedna nebo druhá strana se odvolá, takže Kramný bude i nadále ve vazbě, ne ve výkonu trestu. K panu Legerskému. Ano, byl velmi působivý. Myslím, že by ve volném čase mohl psát scénáře k podobným s. ačkám jako je Ulice nebo Ordinace.
@Terdul Paní advokátce naopak tleskám.
Obhajovat v případu, kdy je o vině a trestu dávno rozhodnuto, musí být velmi těžké.
@Gába27 píše:
@Terdul Paní advokátce naopak tleskám.Obhajovat v případu, kdy je o vině a trestu dávno rozhodnuto, musí být velmi těžké.
Paní advokátka se chtěla na případu pouze zviditelnit, ale nedošlo jí, že si ukrojila ke svým schopnostem opravdu velké sousto. Za mě je stejně pochybná jako všichni ti „její“ znalci.
@Terdul Až budeš mít o něco větší povědomí o tom, jak státní zastupitelství v této zemi funguje, tak pak si tleskej do alelujá.
Já teda nevím, zda je Kramný vinen, nevinen. Nevím, kdo jiný by to mohl udělat nebo proč. Ale vám nikomu opravdu nepřipadá podivné, jak se ten soud vede? Soudí se podle posudků na papíře, ty nejdůležitější vzorky nejsou. I revizní posudek jen vychází z toho prvního papíru. Papír vyvrací zvracení a průjem, ale vzorky nejsou. Tvrdí se o proudových stopách, vzorky opět nejsou. Jak by teda revize mohla dopadnout jinak?
Vám nevadí, že nestranná soudkyně nedovolí oběma stranám to stejné? Vám nikomu nevadí, že soudkyně se vysmívá, kroutí hlavou a dělá úšklebky na obhájkyni a svědky obhajoby?
A to rozebírání manželství Kramných - vy, které tady máte tak jasno, kdyby se mělo do detailů rozebírat vaše manželství nebo partnerství, u vás by se nenašly konflikty a svědci případných hádek nebo rozdílů v názorech? Ukažte mi vztah, kde chtějí oba dva pořád stejně sex… Jo, Kramný se chová dost divně, ale nenapadlo vás, že je to třeba jenom blbec, který neví, co má dělat v naprosto extrémní situaci pod drobnohledem?
Rejžková je strašně nesympatická, ale podle mě si vede dobře na to, že soud i policie mají jasno a manipulují veřejnost.
Opakuji, že se o to moc nezajímám a nemám názor, ale tohle nepovažuju za spravedlivý proces.
Mě by třeba zajímalo, co by s tím uměl udělat takový Sokol na straně obhajoby…myslím, že Rejžková Kramnému spíše uškodila…
@Malaga píše:
Mě by třeba zajímalo, co by s tím uměl udělat takový Sokol na straně obhajoby…myslím, že Rejžková Kramnému spíše uškodila…
No co, vysekal by ho, protože není žádný kloudný důkaz.
@suricata píše:
No co, vysekal by ho, protože není žádný kloudný důkaz.
no právě ![]()