Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Tereza1986 píše:
Taky ji nikde nevidím
Je smazana. A ja jsem se tam tak vypisovala s vysvetlenim, ze zakladatelce nikdo nenadaval, ze jen spatne pochopila souvislost mezi komentari.
@oholola2 píše:čili cca 150,– denně? Měsíc má 30 dní - průměrně 4500,– za cigarety.. to je 12× 4500,– ročně 54 000,– to je dost luxus ne?
Tak stovka asi. @jdukolem
Příspěvek upraven 19.04.14 v 21:40
@oholola2
Vidím poprvé napsáno dývídýčko. Asi bych napsala DVD nebo max. DVDčko, ale tys to rozštípla
.
@jdukolem kosmetika,dárečky malý, zbytečný časopisy..to jsou asi takový ty nejzbytečnější věci i když utrácet za dítě zbytečný není, ale kupovat každou blbost a sladkost taky asi..
@Cuddy píše:
Je smazana. A ja jsem se tam tak vypisovala s vysvetlenim, ze zakladatelce nikdo nenadaval, ze jen spatne pochopila souvislost mezi komentari.
Mám pocit, že tam bylo vysvětlení od adminů, že diskuzi zamkli, protože i přes upozornění zakl. byly její příspěvky hrubé a vulgární.
@ivodička píše:
Máme 2 děti a příjem dohromady cca 30tis, dopráváme jim, jezdíme na dovolenou a ušetříme cca 10tis…nekourime.
Hezká profilovka! ![]()
@oholola2 píše:
jo krásně voním i líbám, a svým tělem můžu pít i ze záchoda a stejně budu sexynevím co se do mě furt navážíš, chci rady jak ušetřit né tvý soudy, dík.
A drahá kosmetika, to je pro tebe co, respektive kolik?
Jinak se taky vyplatí podívat se na telefonní účty, internet, bankovní poplatky, atd. Na tom všem se dá hodně ušetřit.
@oholola2 píše:
@jdukolem kosmetika,dárečky malý, zbytečný časopisy..to jsou asi takový ty nejzbytečnější věci i když utrácet za dítě zbytečný není, ale kupovat každou blbost a sladkost taky asi..
jak často a jakou kosmetiku si kupuješ?
někdy se vyplatí jeden veledrahej krém kterej vydrží dlouho a nebo tužka na oči v dobré kvalitě než mít zasviněnou koupelnu milionem "levných " krámů kde když sečteš cenu tak to vyjde ve finále dráž než ty kvalitní věci
@Burj Chalifa píše: Čistě technicky - jak se pije tělem ze záchoda?
Pórama.
@jdukolem píše:
jak často a jakou kosmetiku si kupuješ?
někdy se vyplatí jeden veledrahej krém kterej vydrží dlouho a nebo tužka na oči v dobré kvalitě než mít zasviněnou koupelnu milionem "levných " krámů kde když sečteš cenu tak to vyjde ve finále dráž než ty kvalitní věci
Nejlepší je vypadat tak, že kosmetiku pořádně nepotřebuješ.. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat