Neumím si povídat s bříškem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11955
25.11.13 20:22

No tak u nás to byl obvykle monolog a typu:,,ne, ne do močáku ne, to už si snad děláš prdel… ale jó, to víš že Tě sklepu…, tak hele, uděláme dohodu, ty přestaneš a já Tě jednou nenechám týden pokaděnýho jak jsem slibovala včera, jo?"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
25.11.13 20:22

Tak u nás si s pupíkem povídá tak akorát dcera teď :mrgreen: Když jsem čekala jí tak z mojí strany či manžela taky nic.. a nepřijde mi na tom nic divného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
25.11.13 20:23

S miminkem v prvním těhu jsem komunikovala spíš vnitřně, mluvila jsem na něj fakt je občas, ale hodně jsem si zpívala.
s druhým jsem nemluvila prakticky vůbec ani vnitřně ani nahlas. a po porodu je miluju oba naprosto stejně takže v tomhle to nevězí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
25.11.13 20:24
@Vlaďuša píše:
Já si taky pořád říkám, že to třeba ještě přijde a když na, tak i tak budu mít po porodu miminko ráda a ono mne. Akorát mě hrozně stresuje a s…, jak mi všichni říkají, že je to hrozně moc důležité, že se může stát, že si ke mě pak to miminko nevytvoří vazby nebo nedejbože o něj přijdu… :pocitac: :zed:

8o 8o proboha kdo ti tohle říká :roll: tomu nevěř, takový bludy. Mimčo tě slyší, nemlčíš přeci celý den a vazbu si k tobě udělá tím jak ho od porodu budeš milovat a objímat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar

Já teda na břicho nemluvila, nejsem blázen :lol: ale když mě mrňous bolestivě kopnul, tak jsem ho okřikla jménem, to jo :mrgreen: takže možná blázen jsem :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
864

@MarDen No, právě, manželovi to celkem jde. Ne, že by si povídal s břichem pořád, ale občas ho pohladí a něco k němu prohodí. Proto jsem si pak připadala ještě hůř, že mi to nejde… :oops:

@Anonymní píše:
Ahoj, ja jsem v 26tt a taky mi to nejde… prijde mi to divny… vduchu k mimcu mluvim a rikam at nezlobi a tak, ale ze bych mu povidala, cetla pohadky a zpivala, to fakt ne… proste to tak necitim, tak to nedelam… asi budu taky spatna matka :D

V duchu s mimčem taky občas „mluvím“. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
25.11.13 20:26

Kdo si s nepovídá s bříškem, když je v něm schovaný mimísek tak to potom má následky, nemá s miminkem tak dobrý vztah.

• Citovat
  • Upravit
33005
25.11.13 20:26

V 16. týdnu ještě ani těhotenské bříško nemáš. Takže třeba to přijde.
Já si začala „povídat“ až když byly fakt znatelné pohyby a já začínala mít pupek - jako že teď ať se raději hodinu nehýbe, neb není možnost záchodu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
25.11.13 20:27

Já si taky nepovídala, ani když jsme byli s mým břichem sami, přišlo mi to hrozně trapný. Až pak ke konci, když mě třeba kopla, tak jsem malou oslovovala, jinak ne. Kamarádka, matka třech dětí říkala, že si nepovídala moc s dětma ani po narození, že jim radši zpívala, že jí nebavili ty trapné monology :lol:

• Citovat
  • Upravit
25243
25.11.13 20:28

Já si moc nepovídám ani s miminkem… ani se starší jsem to nějak neuměla… užívala jsem si jí, miluji je oně, ale do určitého věku jsem si ní třeba lehla, dělala kraviny, ona se smála, ale že bych s ní povídala… to ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
25.11.13 20:28

@natyber To víš, jsem učitelka v MŠ, takže moje vzdělanější, starší a „moudřejší“ kolegyně. Pokaždé se mě některá z nich zeptá: „A s miminkem si doufám povídáš?!“ a pak začne celý ten monolog, proč to musím dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
25.11.13 20:29

@Vlaďuša ježišmarijá, co je to za lidi, co ti říkají, že si k tobě miminko nevytvoří vazby a že o něj přijdeš??? Ty bych hnala, magory :pocitac:

@natyber souhlas, mně tuhle malej narval zadek pod žebra a hlavu na močák, tak jsem si s ním taky povídala - „mohl bys tu p.del dát laskavě někam jinam?“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202

Hlavní je, že ho miluješ.

zatím se s manželem snažíme, ale taky si nedokážu představit, že bych s příškem vedla sáhodlouhé rozhovory, nebo mu předčítala. Max k němu prohodím nějakou tu „provozní“ větu asi stejně jako na naše 2 fenky. Holt celý dny o samotě (manžel je dlouho v práci) se na mě podepsaly a začínám trpět samomluvou… teda NaPsyMluvou. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1

Ještě mě brácha vždy říkal - a muziku mu pouštíš? Beethoven je dobrý aby jí pak šla matika…no taky jsem to nedělala… :lol:

• Citovat
  • Upravit
6726

Já jsem si s bříškem asi nijak nepovídla…zvlášť takhle „na začátku“…povídat (lamentovat :) ) jsem spíš začala až mě beruška začala pěkně kopat :mrgreen: ale ani tak jsem to nějak „nepřeháněla“…asi na to nemám povahu :oops: dělaj co je ti vlastní, miminko ví že ho miluješ, ikdyž mu to neříkáš :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí