Neumím si povídat s bříškem

Anonymní
25.11.13 20:15

Neumím si povídat s bříškem

Ahoj, jsem v 16tt. a nějak si neumím povídat s miminkem v bříšku. Všichni kolem mě mluví o tom, jak si s miminkem povídají/ povídali a jak je to strašně důležité. Mě to zatím, ale moc nejde. :-( Měl jste to tak taky někdo? Myslíte, že to znamená, že budeš špatná máma nebo že miminko nebudu mít ráda? Miminko bylo plánované a já jsem šťastná, že to vyšlo…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8071
25.11.13 20:17

To neřeš. Je to blbost, podle mě, to ti říkám jako matka čtyř dětí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614

Já mám ve středu termín - druhé mimčo. Nepovídala jsem si ani s prvním ani s druhým… :nevim: nevim, co bych mu asi tak říkala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009

Ja si nikdy nepovidala. Ja to nejak neprozivala dokud nebyla venku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
25.11.13 20:18

Buď naprosto v klidu, já jsem si s břichem taky nepovídala, jen pak už když mně kopala, tak jen v hlavě, ale jinak vůbec. A malá je naprosto v pořádku a já jí nadevše miluju. :*
Nevím proč by to mělo být strašně důležité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem v 16tt. a nějak si neumím povídat s miminkem v bříšku. Všichni kolem mě mluví o tom, jak si s miminkem povídají/ povídali a jak je to strašně důležité. Mě to zatím, ale moc nejde. :-( Měl jste to tak taky někdo? Myslíte, že to znamená, že budeš špatná máma nebo že miminko nebudu mít ráda? Miminko bylo plánované a já jsem šťastná, že to vyšlo…

Ahoj, ja jsem v 26tt a taky mi to nejde… prijde mi to divny… vduchu k mimcu mluvim a rikam at nezlobi a tak, ale ze bych mu povidala, cetla pohadky a zpivala, to fakt ne… proste to tak necitim, tak to nedelam… asi budu taky spatna matka :D

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup

Prdlajs, vubec to neres…nevim kdo ti neco takoveho namluvil…ze to dela nekdo jiny neznamena ze to musis delat taky a delat to jako on
materska laska se podle toho nepozna…a ver jiste na nej obcas i v tom brisku promluvis…uplne normalne a prirozene…a vubec nebudes resit proc a jak jestli tak jak si to jini predstavuji :hug:

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
25.11.13 20:19

Já jsem si teda taky moc nepovídala ono už logicky, to dítě tvůj hlas slyší tak jako tak, máš ho přeci v břiše :mrgreen:
Manžel jo, ten si neustále malému na něco stěžoval :mrgreen:
A myslím, že je pravý čas naučit se cizí blemcy pouštět z hlavy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2990
25.11.13 20:19

Ahojky ja jsem dnes 29+6 a jsem na tom podobne, prijde mi to divne, spis bricho hladim u toho se kolikrat chytnu…mimco s tebou travi cely den takze na tvuj hlas bude zvykle i tak…
Takze neboj nejsi jedina…mimco mame z lasky moc jsme si ho prali…
Dulezite je ze ho mas v srdci a ze ho zahrnes laskou :-)
Tak bud v klidu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30639
25.11.13 20:20

Mám 3 děti a moc jsem si s břichy nepopovídala. Jen u posledního těhotenství jsem se, za dost ošklivých okolností, rozcházela s partnerem, tak jsem břicho večer pohladila a miminku řekla, že ono za to nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540

NO A???
heh když jsem čekala druhé, tak mě první tak zabíral čas a myšlenky, že jsem skoro nevěděla který jsem týden tt a jaký je z toho mazlíček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864

Já si taky pořád říkám, že to třeba ještě přijde a když na, tak i tak budu mít po porodu miminko ráda a ono mne. Akorát mě hrozně stresuje a s…, jak mi všichni říkají, že je to hrozně moc důležité, že se může stát, že si ke mě pak to miminko nevytvoří vazby nebo nedejbože o něj přijdu… :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653

Jsem podruhé těhotná a nikdy jsem si s bříškem nepovídala občas si ho maximálně pohladím, tatínek to dělá za mě ten na bříško mluví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050

Určitě nejsi špatná máma ;) každej není tak přecitlivělej aby žvatlal na bříško, počkej až budeš mít velký břuch a mimčo tě kopne pod žebra, pak si s ním hned budeš povídat :lol: já taky nepovídala nijak moc, občas když jsem ležela a chtěla, aby se mimčo pohnulo tak jsem klepala na bříško a mluvila na miminko, ale nijak stějně mi to nepřišlo nijak dojemný :P Určitě budeš dobrá máma, miminko je chtěné a to je to hlavní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
25.11.13 20:21

Sim tě to fakt neřeš…je to kravina…by mě zajímalo, kdo zas přišel na to, že je to strašně důležitý, zas nějaká zbytečná studie zaplacená z našich daní :roll: mmch já si z bříškem taky nepovídala a když tak to bylo něco ve smyslu, že do těch žeber si mě fakt kopat nemusel :lol: a na dětech to žádný stopy nezanechalo :mrgreen: i když kdybych věděla, že to pomůže a třeba ten můj starší občas zavře pusu, když bych na něj mluvila, když byl v bříšku, tak to kecám furt :mrgreen:

p. s. jinak pupíku resp. bráchovi dával pusinku a řikal mu ahoj starší bráška…tomu se to líbilo 8)

Příspěvek upraven 25.11.13 v 20:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky