Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To neřeš. Je to blbost, podle mě, to ti říkám jako matka čtyř dětí. ![]()
Já mám ve středu termín - druhé mimčo. Nepovídala jsem si ani s prvním ani s druhým…
nevim, co bych mu asi tak říkala ![]()
Ja si nikdy nepovidala. Ja to nejak neprozivala dokud nebyla venku ![]()
Buď naprosto v klidu, já jsem si s břichem taky nepovídala, jen pak už když mně kopala, tak jen v hlavě, ale jinak vůbec. A malá je naprosto v pořádku a já jí nadevše miluju. ![]()
Nevím proč by to mělo být strašně důležité.
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem v 16tt. a nějak si neumím povídat s miminkem v bříšku. Všichni kolem mě mluví o tom, jak si s miminkem povídají/ povídali a jak je to strašně důležité. Mě to zatím, ale moc nejde.Měl jste to tak taky někdo? Myslíte, že to znamená, že budeš špatná máma nebo že miminko nebudu mít ráda? Miminko bylo plánované a já jsem šťastná, že to vyšlo…
Ahoj, ja jsem v 26tt a taky mi to nejde… prijde mi to divny… vduchu k mimcu mluvim a rikam at nezlobi a tak, ale ze bych mu povidala, cetla pohadky a zpivala, to fakt ne… proste to tak necitim, tak to nedelam… asi budu taky spatna matka ![]()
Prdlajs, vubec to neres…nevim kdo ti neco takoveho namluvil…ze to dela nekdo jiny neznamena ze to musis delat taky a delat to jako on
materska laska se podle toho nepozna…a ver jiste na nej obcas i v tom brisku promluvis…uplne normalne a prirozene…a vubec nebudes resit proc a jak jestli tak jak si to jini predstavuji ![]()
Já jsem si teda taky moc nepovídala ono už logicky, to dítě tvůj hlas slyší tak jako tak, máš ho přeci v břiše ![]()
Manžel jo, ten si neustále malému na něco stěžoval ![]()
A myslím, že je pravý čas naučit se cizí blemcy pouštět z hlavy ![]()
Ahojky ja jsem dnes 29+6 a jsem na tom podobne, prijde mi to divne, spis bricho hladim u toho se kolikrat chytnu…mimco s tebou travi cely den takze na tvuj hlas bude zvykle i tak…
Takze neboj nejsi jedina…mimco mame z lasky moc jsme si ho prali…
Dulezite je ze ho mas v srdci a ze ho zahrnes laskou ![]()
Tak bud v klidu ![]()
Mám 3 děti a moc jsem si s břichy nepopovídala. Jen u posledního těhotenství jsem se, za dost ošklivých okolností, rozcházela s partnerem, tak jsem břicho večer pohladila a miminku řekla, že ono za to nemůže.
NO A???
heh když jsem čekala druhé, tak mě první tak zabíral čas a myšlenky, že jsem skoro nevěděla který jsem týden tt a jaký je z toho mazlíček ![]()
Já si taky pořád říkám, že to třeba ještě přijde a když na, tak i tak budu mít po porodu miminko ráda a ono mne. Akorát mě hrozně stresuje a s…, jak mi všichni říkají, že je to hrozně moc důležité, že se může stát, že si ke mě pak to miminko nevytvoří vazby nebo nedejbože o něj přijdu…
![]()
Jsem podruhé těhotná a nikdy jsem si s bříškem nepovídala občas si ho maximálně pohladím, tatínek to dělá za mě ten na bříško mluví ![]()
Určitě nejsi špatná máma
každej není tak přecitlivělej aby žvatlal na bříško, počkej až budeš mít velký břuch a mimčo tě kopne pod žebra, pak si s ním hned budeš povídat
já taky nepovídala nijak moc, občas když jsem ležela a chtěla, aby se mimčo pohnulo tak jsem klepala na bříško a mluvila na miminko, ale nijak stějně mi to nepřišlo nijak dojemný
Určitě budeš dobrá máma, miminko je chtěné a to je to hlavní ![]()
Sim tě to fakt neřeš…je to kravina…by mě zajímalo, kdo zas přišel na to, že je to strašně důležitý, zas nějaká zbytečná studie zaplacená z našich daní
mmch já si z bříškem taky nepovídala a když tak to bylo něco ve smyslu, že do těch žeber si mě fakt kopat nemusel
a na dětech to žádný stopy nezanechalo
i když kdybych věděla, že to pomůže a třeba ten můj starší občas zavře pusu, když bych na něj mluvila, když byl v bříšku, tak to kecám furt ![]()
p. s. jinak pupíku resp. bráchovi dával pusinku a řikal mu ahoj starší bráška…tomu se to líbilo ![]()
Příspěvek upraven 25.11.13 v 20:26
Ahoj, jsem v 16tt. a nějak si neumím povídat s miminkem v bříšku. Všichni kolem mě mluví o tom, jak si s miminkem povídají/ povídali a jak je to strašně důležité. Mě to zatím, ale moc nejde.
Měl jste to tak taky někdo? Myslíte, že to znamená, že budeš špatná máma nebo že miminko nebudu mít ráda? Miminko bylo plánované a já jsem šťastná, že to vyšlo…