Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lolllo já jsem ráda.
Akorát si vedle nich připadám jako sobecká, necitlivá a nemilující budoucí matka… ![]()
Taky jsem nějak zvlášť na ni nemluvila
jen později jsem přes ni mluvila na manžela - většinou jsem si ho pro něco dobírala a říkala jsem to jakoby jí, ale aby to hlavně slyšel on
a manžel opačně.
No tak ono je trochu zvlastni si povidat s brichem.. Proste to beres s rozumem
To, jaka jsi mama, se ukaze, az bude maly na svete.
Nemluvila jsem ani s prvním břichem, ani teď s druhým, divná si nepřipadám, spíš naopak ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem v 16tt. a nějak si neumím povídat s miminkem v bříšku. Všichni kolem mě mluví o tom, jak si s miminkem povídají/ povídali a jak je to strašně důležité. Mě to zatím, ale moc nejde.Měl jste to tak taky někdo? Myslíte, že to znamená, že budeš špatná máma nebo že miminko nebudu mít ráda? Miminko bylo plánované a já jsem šťastná, že to vyšlo…
ahoj, prvni tehu jsem prozivala trochu jinak, druhe ted taky.ani v jednom jsem nijak takhle nesilela
ono az ucitis pohyby, tak to bude jiny. neboj ![]()
S prvním jsem si povídala, ale jen proto, že jsme měli s partnerem dost problémy a taky jsem měla problémové těhotenství, tak jsem ho pořád prosila, ať to vydrží a že ho má maminka moc ráda, i kdyby měla zůstat bez tatínka…na druhého jsem promluvila asi až když jsem přenášela, tak že by mohl už jít ven
To jsem měla fofr se starším, takže jsem byla ráda, že funím a ještě vymýšlet, co bych tomu břichu měla říkat
A jakej je mladší mazlíček mazlivej ![]()
Kamarádka říkala že taky na bříško nemluví, ale manžel bříšku četl večer pohádky, ona miminku v bříšku zas pouštěla pohádky v televizi, nakonec se přiznala že se ráda dívá na pohádky ona a že malého v břiše to nakonec asi moc nezejímalo ![]()
V sestnactem tydnu jsem si jeste nepripadala ani moc tehotne, natoz abych na bricho mluvila
jak zacaly pohyby, tak kdyz se mimco moc mlelo, tak jsem bricho hladila a kdyz jsem nastoupila na materskou, tak jsem se ho obcas zeptala, jestli bude Tomasek nebo Lucinka, protoze jsme si nenechali rict pohlavi a cim vic se blizil termin porodu, tak jsem byla zvedavejsi a jak jsem byla cely den doma, tak uz mi z toho trochu hrabalo ![]()
@K-Black píše:
Kdo si s nepovídá s bříškem, když je v něm schovaný mimísek tak to potom má následky, nemá s miminkem tak dobrý vztah.
Ano, kdo nežvatlá s mimískem v bříšku, není správná maminka a nepatří na Emimino. ![]()
Dámy, nehrabe Vám už z těhotenství? To je už vážně mateřská demence.
Nevím no nic proti povídání ale já to třeba neměla potřebu dělat ani jsem to nedělala…
a myslím že JIřík tím netrpěl a o to míň milovaný rozhodně není
Já si teda s bříškem taky nepovídala
podle mě tím nijak netrpí ![]()
Mě spíš povídání s bříškem přijde takový blbý až úchylný, ale to máme každá jinak ![]()