Neumím si povídat s bříškem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
864
25.11.13 20:41

@Lolllo já jsem ráda. :-) Akorát si vedle nich připadám jako sobecká, necitlivá a nemilující budoucí matka… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864

@natyber to je dobrý tip :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne

Taky jsem nějak zvlášť na ni nemluvila :-D jen později jsem přes ni mluvila na manžela - většinou jsem si ho pro něco dobírala a říkala jsem to jakoby jí, ale aby to hlavně slyšel on :mrgreen: a manžel opačně.

• Citovat
  • Upravit
864
25.11.13 20:46

Děkuji Vám za příspěvky, hned se cítím lépe. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
25.11.13 20:51
:)

Příspěvek upraven 09.12.13 v 11:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Crystalline
25.11.13 21:01

No tak ono je trochu zvlastni si povidat s brichem.. Proste to beres s rozumem :) To, jaka jsi mama, se ukaze, az bude maly na svete.

• Citovat
  • Upravit
7797
25.11.13 21:02

Nemluvila jsem ani s prvním břichem, ani teď s druhým, divná si nepřipadám, spíš naopak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
25.11.13 21:17
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem v 16tt. a nějak si neumím povídat s miminkem v bříšku. Všichni kolem mě mluví o tom, jak si s miminkem povídají/ povídali a jak je to strašně důležité. Mě to zatím, ale moc nejde. :-( Měl jste to tak taky někdo? Myslíte, že to znamená, že budeš špatná máma nebo že miminko nebudu mít ráda? Miminko bylo plánované a já jsem šťastná, že to vyšlo…

ahoj, prvni tehu jsem prozivala trochu jinak, druhe ted taky.ani v jednom jsem nijak takhle nesilela :lol: ono az ucitis pohyby, tak to bude jiny. neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
25.11.13 21:19

S prvním jsem si povídala, ale jen proto, že jsme měli s partnerem dost problémy a taky jsem měla problémové těhotenství, tak jsem ho pořád prosila, ať to vydrží a že ho má maminka moc ráda, i kdyby měla zůstat bez tatínka…na druhého jsem promluvila asi až když jsem přenášela, tak že by mohl už jít ven :mrgreen: To jsem měla fofr se starším, takže jsem byla ráda, že funím a ještě vymýšlet, co bych tomu břichu měla říkat :D A jakej je mladší mazlíček mazlivej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
25.11.13 21:22

Kamarádka říkala že taky na bříško nemluví, ale manžel bříšku četl večer pohádky, ona miminku v bříšku zas pouštěla pohádky v televizi, nakonec se přiznala že se ráda dívá na pohádky ona a že malého v břiše to nakonec asi moc nezejímalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
25.11.13 21:23

V sestnactem tydnu jsem si jeste nepripadala ani moc tehotne, natoz abych na bricho mluvila ;) jak zacaly pohyby, tak kdyz se mimco moc mlelo, tak jsem bricho hladila a kdyz jsem nastoupila na materskou, tak jsem se ho obcas zeptala, jestli bude Tomasek nebo Lucinka, protoze jsme si nenechali rict pohlavi a cim vic se blizil termin porodu, tak jsem byla zvedavejsi a jak jsem byla cely den doma, tak uz mi z toho trochu hrabalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.11.13 21:25
@K-Black píše:
Kdo si s nepovídá s bříškem, když je v něm schovaný mimísek tak to potom má následky, nemá s miminkem tak dobrý vztah.

Ano, kdo nežvatlá s mimískem v bříšku, není správná maminka a nepatří na Emimino. :mrgreen:
Dámy, nehrabe Vám už z těhotenství? To je už vážně mateřská demence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
25.11.13 21:25

Nevím no nic proti povídání ale já to třeba neměla potřebu dělat ani jsem to nedělala… :think: a myslím že JIřík tím netrpěl a o to míň milovaný rozhodně není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3617
25.11.13 21:30

Já si teda s bříškem taky nepovídala :nevim: podle mě tím nijak netrpí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
25.11.13 21:32

Mě spíš povídání s bříškem přijde takový blbý až úchylný, ale to máme každá jinak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí