Neumím si povídat s bříškem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3249
25.11.13 21:35

Já si taky s bříškem nepovídala, nějak jsem nevěděla co. Akorát občas dostala vynadáno když moc rejdila, nebo jsem jí občas pleskla, měla jsem jí usazenou pod pravýma žebrama a ke konci už to fakt bolelo, jako kdyby mě do nich někdo nakopal, a to trvale, takže moc lichotek si chudák nevyslechla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
25.11.13 21:40

Jsem těhotná potřetí a nikdy jsem si s břichem nepovídala ani to nemám v úmyslu. těšíme se moc, každé těhu bylo vymodlené plánované ale přesto neumím s břichem mluvit. sem tam pohladím ale jinak ne, já myslím že mimi to cítí i jinak že ho chcete a těšíte se na něj. moje dcera se narodila jako skoro nebrečící spokojené mimi, naprostý pohodář takže si myslím že psychickou újmu to že s břichem nemluvíte nezanechává :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
25.11.13 22:05
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem v 16tt. a nějak si neumím povídat s miminkem v bříšku. Všichni kolem mě mluví o tom, jak si s miminkem povídají/ povídali a jak je to strašně důležité. Mě to zatím, ale moc nejde. :-( Měl jste to tak taky někdo? Myslíte, že to znamená, že budeš špatná máma nebo že miminko nebudu mít ráda? Miminko bylo plánované a já jsem šťastná, že to vyšlo…

Já jsem si s ním povídala, ale když mi párkrát neodpovědělo, usoudila jsem, že asi spí :jazyk:
Prosím tě, nemusíš se chovat jako blázen jen proto, že jsi těhotná a naopak to znamená, že budeš dobrá matka, které zůstal pohromadě zdravý rozum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7748
25.11.13 22:07

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pardón :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
25.11.13 22:51

Ja si s briskem povidam ale jen o samote.Pred pritelem se stydim s nim mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
25.11.13 23:05

Na svá břicha jsem nemluvila, nechápu, proč bych se bavila s obrovskou koulí plnou strií :mrgreen: (jestli to doporučují v Mamince, Betynce či Dilince je mi fuk). To už jsem si spíš povídala se svými SI skloubeními, aby mi dovolily se z lehu postavit :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
25.11.13 23:06
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem v 16tt. a nějak si neumím povídat s miminkem v bříšku. Všichni kolem mě mluví o tom, jak si s miminkem povídají/ povídali a jak je to strašně důležité. Mě to zatím, ale moc nejde. :-( Měl jste to tak taky někdo? Myslíte, že to znamená, že budeš špatná máma nebo že miminko nebudu mít ráda? Miminko bylo plánované a já jsem šťastná, že to vyšlo…

ty jsi taky :lol: neboj, ja si taky s brichem nepovidala. Stejne pres den chrnela a v noci jsem spala zas ja, kdy mala byla vzhuru. Ted je ji sedm mesicu, je ziva, prospiva a nejak nevidim, ze by bylo neco spatne. Teda jo, neumi spat pod perinou, ale nemyslim, ze na to ma vliv to, ze jsem s ni nemluvila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7647
25.11.13 23:15

U obou deti jsem si „s brichem“ nepovidala. Kolegyne se me porad ptala, jestli si s miminkem povidam, jestli mu uz zpivam apod. Mozna ke konci jsem obcas utrousila : tak uz vylez :-) No a mela jsem super porody, k obema detem totalni zamilovanost a euforie uz v porodnici, obe deti mi krasne spaly, skoro nebrecely, pohoda…takze bud v klidu a kdyz ti to neni prirozeny, nenut se do toho ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
25.11.13 23:21

Asi si začnu povídat s bříškem. A s (_._) taky. Myslíte, že je překecám, aby konečně shodily ty špeky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
25.11.13 23:23

Jinak v těhotenství byly jediné rozhovory, které jsem s dítětem vedla, o tom, jestli by se neuráčilo vzbudit, když jsem ho dovlekla na monitor. A nemělo to efekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
25.11.13 23:34

Nemusíš mluvit s břichem. Proč? Dítě tvůj hlas sice slyší, ale neví jestli mluvíš na něj, na souseda, manžela, nebo prodavačku. Bohatě stačí mluvit.

• Citovat
  • Upravit
5473
25.11.13 23:41
@Knihomyš píše:
Jinak v těhotenství byly jediné rozhovory, které jsem s dítětem vedla, o tom, jestli by se neuráčilo vzbudit, když jsem ho dovlekla na monitor. A nemělo to efekt.

Já ani v tomto případě nemusela mluvit, vždy přiskočila sestra a začala mi tou cisternou plnou dítěte a vody třást. Prvně mi to přišlo vtipné, ale když mi to den před porodem dělaly po 20., už jsem chtěla vraždit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
26.11.13 01:02

@Samamama tak naštěstí jsem měla decentní sestru - potřásala snad jen jednou, a to s omluvami, že by mě tam musela nějak nechávat nebo tak. A to jsem tedy říkala dítěti jen v duchu, že má smůlu, nemá chrápat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
26.11.13 11:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
26.11.13 16:41

Koncim 6.mesic a taky si s briskem nepovidam… brisko pohladim, jsem na nej pysna, ale ze bych zamerne sedela a predcitala mu, nebo mu neco rikala 8o to nedelam a rozhodne si nemyslim, ze bych kuli tomu mela byt nejaka spatna matka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí