Neustále nemocné dítě

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
28757
19.9.21 09:19
@Kacabababa píše:
Pokud někdo napíše: jsem na něj naštvaná (je tedy naštavaná na to nevinné dítě, že je ZASE nemocné a ona se chudinka ZASE o něj musí starat, přestože by ráda dělala něco úúúpplně jiného, než aby se starala o svoje ZASE nemocné dítě), tak to bohužel fakt nezvládá.

Postěžovat si přece může každý? Já taky nejsem happy, že se musím starat, občas si postěžuju, že mi zkazily plány, ale to přece nic neznamená!

• načítám...
Anonymní
19.9.21 09:19

Po vlastní zkušenosti s dcerou, která mi marodila několikrát do měsíce, bych se osobně zamerila na psychosomatickou příčinu. Dcera mi trpěla na bronchitidy, záněty mocaku, nevysvětlitelná krev v moči, neustále průjmy, respirační onemocnění… Když jsem začala bych šťastná, vše se vyřešilo, jako když utne… Od té doby na to věřím… Bronchitidu měla naposledy před 4 roky, což bylo predtim naše běžné onemocnění..

• Upravit
282
19.9.21 09:21
@JanaDaR píše:
@FlorenceF Jenkins podle mě to, co jsi napsala, je moje velké téma. Já jsem fakt na 100% ponořená do péče o toto dítě, skoro celý můj potenciál je vložen do péče o ně. Neustálé hledání řešení všeho možného. Mám v tom tolik energie, že si to jedna zdejší dáma neumí představit. Je to kolotoč nejen debat s lékaři, ale v podstatě i samostudia, hledání zdrojů informací. Ověřování jednoho oproti druhému, hledání cesty, která bude pro dítě nejšetrnější. Takže ano, já se sama sobě ztrácím. Je to tak.

Prostě seš sobecká to je vše.

• načítám...
Anonymní
19.9.21 09:21

@Kacabababa mámy nejsou stroje. Prostě to někdy dolehne na všechny.
Syn kromě nemocí má i další problémy. A ano, měla jsem stavy, kdy jsem byla naštvaná, že zrovna my máme dítě, co má tolik problémů.
Bylo mi líto staršího, že nemůže žít normálně. A můžu ti říct, že dodnes chytám stavy, že mě to štve, nejraději bych se sebrala a zdrhla.
Nejvíc je mi líto toho mladšího, že neměl normální život. Je tím ovlivněný hodně.

• Upravit
SAJ
17073
19.9.21 09:23
@Kacabababa píše:
Jako je mi tě líto, ale být naštvaná na svoje vlastní dítě za to, že je nemocné, to už je fakt síla. Zkus psychologa, dokážeš si představit, jak mu asi musí být, když je mu špatně, nezná nic než doktory, nemocnice, žádná školka, zábava, radost s kamarády a ještě vidí, že je na něj vlastní máma naštvaná?
@Kacabababa píše:
O mém dítěti nevíš vůbec nic, ale mít takovou mámu jako jsi ty, asi bych byla taky nemocná :roll: Zkus se někdy přijít podívat doMotola, na děti s rakovinou, jak je jejich mámy milujou a opatrujou a jsou jim OPOROU a rozhodně nemají ty děti pocit, že svoje mámy svojí nemocí obtěžují.

Tohle je opravdu dost za hranou slušné diskuse, nahlášeno. @admin

• načítám...
282
19.9.21 09:23
@Anonymní píše:
@Kacabababa mámy nejsou stroje. Prostě to někdy dolehne na všechny.
Syn kromě nemocí má i další problémy. A ano, měla jsem stavy, kdy jsem byla naštvaná, že zrovna my máme dítě, co má tolik problémů.
Bylo mi líto staršího, že nemůže žít normálně. A můžu ti říct, že dodnes chytám stavy, že mě to štve, nejraději bych se sebrala a zdrhla.
Nejvíc je mi líto toho mladšího, že neměl normální život. Je tím ovlivněný hodně.

To chápu, ale jsi naštvaná na ty OKOLNOSTI, ale určitě ne na to svoje vlastní nemocné nevinné dítě, ne? A to je sakra rozdíl.

• načítám...
2653
19.9.21 09:24

@Kacabababa odpust si to!! Mas nemocne dite? Mam v nejblizsi rodine tezce nemocne dite, kteremu neni pomoci, takze naprosto z prvni ruky vim, co to dokaze udekat s psychikou rodicu. Tvoje „rady“ jsou naprosto ale naprosto k nicemu! Ty sama vyhledej psychologa, protoze jsi tezce mimi. Nekecej do toho, o cem vis napristy kulovy.

• načítám...
282
19.9.21 09:25
@SAJ píše:
Tohle je opravdu dost za hranou slušné diskuse, nahlášeno. @admin
:kytka: Těším se :mavam: Zvlášť mě budou zajímat ta porušená pravidla diskuze :mrgreen:
  • načítám...
282
19.9.21 09:26
@kalie píše:
@Kacabababa odpust si to!! Mas nemocne dite? Mam v nejblizsi rodine tezce nemocne dite, kteremu neni pomoci, takze naprosto z prvni ruky vim, co to dokaze udekat s psychikou rodicu. Tvoje „rady“ jsou naprosto ale naprosto k nicemu! Ty sama vyhledej psychologa, protoze jsi tezce mimi. Nekecej do toho, o cem vis napristy kulovy.

Spíš se zkus zamyslet nad tím, jak by bylo tobě, kdybys byla nemocným dítětem, a tvoje nezaviněné nemoci by tvojí matku obtěžovaly a byla by na TEBE za ně naštvaná. Tohle byste měly řešit spíš, než mně. Jak se asi musí cítit to chudák její dítě.

• načítám...
Vesmírná drůbež
19.9.21 09:29

@Kacabababa jak se cítí moje dítě by ti vyjma mne spíš vysvětlili třeba ti lékaři a sestry, kteří jsou s námi celkem často v kontaktu. :) Řekla bych, že nás znají poměrně velmi dobře.

• Upravit
Vesmírná drůbež
19.9.21 09:35

@SAJ z tohoto balíčku mělo dítě Uro-Vaxom a přes něj si střihlo chorobu kde se jako infekční agens potvrdila přímo ta bakterie, jejíž lyzát přípravek obsahuje.

• Upravit
282
19.9.21 09:37
@JanaDaR píše:
@Kacabababa jak se cítí moje dítě by ti vyjma mne spíš vysvětlili třeba ti lékaři a sestry, kteří jsou s námi celkem často v kontaktu. :) Řekla bych, že nás znají poměrně velmi dobře.

Tím spíš bys mu neměla nakládat ještě víc tím, že jsi na něj naštvaná :mavam:

• načítám...
Anonymní
19.9.21 09:38

Zakladatelko, skryté plísně v domácnosti. Mohou vše zhorsovovat. Mě máti způsobily astma. Po přestěhování stav zlepšen, ale ne vylecen. Manžel býval nemocný co 3 tydny jako tricatnik několik let v kuse! Blbe plísně to odstartovaly. Na ty atb nezaberou. Změnou bydlení opět zlepšení, ale jako máti má následek alergie. Pak zjištěna alergie na kravskou bílkovinu, hypofunkce sitnice s uzly, z cytologie karcinom. Odoperovano, radioterapie… No prostě startem bylo to bydliště, kde byly plísně.

• Upravit
Vesmírná drůbež
19.9.21 09:39

@Kacabababa diagnostika po internetu ti vskutku nejde. Ale nejspíš sis zde potřebovala něco pořešit, snad ti to pomohlo.

• Upravit
14127
19.9.21 09:40
@SAJ píše:
Tohle je opravdu dost za hranou slušné diskuse, nahlášeno. @admin

Souhlasim

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex