Nevěra - jak ji přežít?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
K K
639
6.11.15 13:35

@pragovka

Hele, jak to mely ostatni zensky je jedno. Jsou zensky, kterym nevera az tak nevadi a dlouhy roky ji tolerujou, jsou zensky, ktery kratkej sexualni romanek odpusti, jsou zensky, ktery vyhodi chlapa z baraku proto, ze sel s kolegyni jednou tajne na veceri…

Ber to tak, ze jsi nad tou jinou vyhrala. Porad jsi pro tvyho chlapa ta nejlepsi. Je trochu smutny, ze to trvalo roky - ale zamysli se, jestli pro to ten chlap nemel svuj subjektivni duvod. Treba si s tou jinou zacal, protoze neceho nemel doma dost, nebo si s ni zacal jednoduse proto, protoze potrebuje vic nez jednu zenskou - ale to musis odhadnout sama, co za tim mohlo stat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
6.11.15 13:50
@K K píše:
Ber to tak, ze jsi nad tou jinou vyhrala.

a tou hlavní výhrou je ten, co roky vypichuje jinde. :jazyk:

já to teda nějak po citové ztránce zkousnout nedokážu. jdem od sebe. po rozumové stránce jsem se s tím srovnala, dokážu s ním vycházet bez zášti, potřeby se mstít, rozumě se dohodnout na rozvodu, společné péči o děti. vládnu i semtam trávitt společný čas s dětmi nebo být se společnými přáteli tam, kde je i on, ale za partnera ho už nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
6.11.15 13:59

@Honza 12 To co udělala špatně beru z jeho pohledu…třeba to tak myslel on…dostatečně se mu nevěnovala, neměla chuť na sex atd…a proto jsem to taky napsala, že je důležité vědět proč s tím začal!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30059
6.11.15 14:11
@Junkyska píše:
@Honza 12 To co udělala špatně beru z jeho pohledu…třeba to tak myslel on…dostatečně se mu nevěnovala, neměla chuť na sex atd…a proto jsem to taky napsala, že je důležité vědět proč s tím začal!

Protože měl chuť na jinou ženskou. To vůbec nemusí souviset s tím, že by mu doma něco chybělo. Mohl mět sexu dost, skvělou partnerku. Jediné co ho k tomu mohlo vést, je prostá chuť na jinou ženskou.. S tím že se na to nepříjde. No a to, že mohl bejt naprosto spokojenej jsem vymyslel z toho, že si do teď zakladatelka myslela, že má báječné manželství.. Tak byl spokojenej, občas si užil s jinou, doma paráda super manželství. A teď holt má smolíka, podle toho, co bude zakladatelka činit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
6.11.15 14:16

To je právě to…pohled chlapa a ženské…vím jak to myslíš, ale vím, že kdyby to udělal chlap mně, tak bych chtěla vědět co teda bylo špatně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30059
6.11.15 14:21
@Junkyska píše:
To je právě to…pohled chlapa a ženské…vím jak to myslíš, ale vím, že kdyby to udělal chlap mně, tak bych chtěla vědět co teda bylo špatně :think:

Tak pokuď by předtím brblal, že něco prostě byla by doma krizovka.. Tak by jsi se i něco dozvěděla. Ale pokuď je chlap doma spokojenej. Tak ti neřekne co teda bylo špatně.. Protože neví. Respektive špatně nebylo nic. Se mnou to taky kolikrát mává, když vidím nějakou pěknou kočku. Ale držím se.. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30059
6.11.15 14:23
@Junkyska píše:
To je právě to…pohled chlapa a ženské…vím jak to myslíš, ale vím, že kdyby to udělal chlap mně, tak bych chtěla vědět co teda bylo špatně :think:

Ženskej pohled.. Když si některej chlap vrzne s jinou, tak to má oddělený, on ti nic nedělá, ty s tím nesouvisíš. Pohodka on to nedělá tobě.. Prostě si vrznul. Ale je zajímavý, jak zahne ženská, tak ti chlapy dost často bejvaj.. No prostě ego.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
6.11.15 14:31
@jipo píše:
A to on je takový blbec, že z toho mailu vedl konverzaci s milenkou? Že si nezaložil zvláštní email.

Ono v tom mailu nebylo nic osobního. Ale o jedné slečně tvrdil, že jí vůbec nezná, nikdy jí neviděl. Ale v mailu s ní má komunikaci cca 5 let zpětně, průběžně, tak cca 2 maily ročně, ale je z nich vidět, že toho o sobě hodně vědí. Proč by jí tedy zapíral, když s ní nic neměl. On mi nechce říct nic konkrétního, ale z jeho reakcí je jasné, že se snaží mlžit, že je mu přede mnou trapno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30059
6.11.15 14:33
@pragovka píše:
Ono v tom mailu nebylo nic osobního. Ale o jedné slečně tvrdil, že jí vůbec nezná, nikdy jí neviděl. Ale v mailu s ní má komunikaci cca 5 let zpětně, průběžně, tak cca 2 maily ročně, ale je z nich vidět, že toho o sobě hodně vědí. Proč by jí tedy zapíral, když s ní nic neměl. On mi nechce říct nic konkrétního, ale z jeho reakcí je jasné, že se snaží mlžit, že je mu přede mnou trapno.

Buď ráda.. Vědět konkrétní věci. To by tě pak mohlo hlodat. Toho se vyvaruj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
6.11.15 14:34

@pragovka tak teď nechápu, přiznal se k nevěře, nebo si s někým na virtuální úrovni psal???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
6.11.15 14:45
@chebskamaminka píše:
@pragovka tak teď nechápu, přiznal se k nevěře, nebo si s někým na virtuální úrovni psal???

Kolegyně z jeho práce mne upozornila, že za ním do práce chodí jistá slečna. A že její návštěvy jsou pravidelné již několik let. On má v práci možnost soukromí, takže jsem si říkala, že by to teoreticky mohla být pravda. Ale on mi tvrdil, že nikoho takového nezná. Jenže když jsem se podívala do mailu, zjistila jsem, že jí musí znát a musí k ní chovat i nějaké city.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30059
6.11.15 14:48
@pragovka píše:
Kolegyně z jeho práce mne upozornila, že za ním do práce chodí jistá slečna. A že její návštěvy jsou pravidelné již několik let. On má v práci možnost soukromí, takže jsem si říkala, že by to teoreticky mohla být pravda. Ale on mi tvrdil, že nikoho takového nezná. Jenže když jsem se podívala do mailu, zjistila jsem, že jí musí znát a musí k ní chovat i nějaké city.

Tak takovou ženskou kamarádku mám taky. Jen za mnou nechodí do práce.. to neznamená, že s ní něco má. Může to bejt nějaká jeho dávná láska. se kterou nic nemá. A jako takovou chápu že tvrdil, že ji nezná.. A o nevěře můžeš mluvit, jen, jestli jsi je nachytala, nebo se ti přiznal. Takhle pokuď se ti nepřiznal, tak to je jenom dohad. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
6.11.15 14:50
@Honza 12 píše:
Buď ráda.. Vědět konkrétní věci. To by tě pak mohlo hlodat. Toho se vyvaruj.

jaké podrobnosti? tak jestli spolu maj dál nějak vyjít, tak přeci nemůžou zkončit u toho, že ona ví, že si píše s nějakou ženskou, chodí za nim do kanceláře a on si trvá na svém, že jí vůbec nezná. :nevim: na tom základě se snad nedá obnovit vztah. :nevim:
jako jasný, nemá smysl šťourat v tom, co s ní přesně dělal, vyšetřovat. ale bud se přiznat a nějaká pokora na místě. a nebo přijatelně vysvětlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30059
6.11.15 14:52
@Lama Lama píše:
jaké podrobnosti? tak jestli spolu maj dál nějak vyjít, tak přeci nemůžou zkončit u toho, že ona ví, že si píše s nějakou ženskou, chodí za nim do kanceláře a on si trvá na svém, že jí vůbec nezná. :nevim: na tom základě se snad nedá obnovit vztah. :nevim:
jako jasný,nemá smysl šťourat v tom, co s ní přesně dělal, vyšetřovat. ale bud se přiznat a nějaká pokora na místě. a nebo přijatelně vysvětlit.

Tohle jsem myslel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30059
6.11.15 14:57
@Lama Lama píše:
jako jasný, nemá smysl šťourat v tom, co s ní přesně dělal, vyšetřovat. ale bud se přiznat a nějaká pokora na místě. a nebo přijatelně vysvětlit.

A má to cenu, nutit ho aby to vysvětlil? Třeba fakt to je milenka. ´Třeba by bylo dobrý nechat to bejt, aby z toho mohli vybruslit a nerozbořit si vztah?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí