Nevěra - dá se už před narozením zjistit otec dítěte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
káťa
27.8.15 09:41
@Bábi Zlopočasná píše:
Vztah s chlapom stredobodom vesmiru nie je, ale stredobodom vesmiru je rodina. Otec mojich deti je mojou rodinou. Rovnako ako moje deti, moji rodicia, moji prarodicia, kym boli, moja sestra a dokonca aj jej manzel.Viem, ze su ludia co si vystacia sami so sebou, pripadne zeny s detmi co porodili… ale v konecnom dosledku to su chudaci, co si nezaplatia, to nemaju.

Mám to stejně. Důležité jsou pro mě vztahy s blízkými (rodinou) a s dobrými přáteli, nikoli jen s chlapem. A kdyby kterýkoli mně blízký člověk udělal nějaký „poklesek“ (třeba i nevěru), tak ho kvůli tomu přece nehodím přes palubu.

• Citovat
  • Upravit
27.8.15 10:04
@Honza 12 píše: :lol: no jo.. Je to přeci jen jedna ze základních lidských potřeb..

Tak u mna sa objavuju aj prioritnejsie veci… asi to bude tym, ze u zeny je sex naplnenim, kym u muza vyprazdnenim… vyprazdnovanie ma prioritu jedna, to uznavam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.15 10:10
@káťa píše:
Mám to stejně. Důležité jsou pro mě vztahy s blízkými (rodinou) a s dobrými přáteli, nikoli jen s chlapem. A kdyby kterýkoli mně blízký člověk udělal nějaký „poklesek“ (třeba i nevěru), tak ho kvůli tomu přece nehodím přes palubu.

Ale vsak sa to nevylucuje. Ked ma kolega styri milenky, tak ho neprestanem zdravit. Pokial sa nepokusi urobit milenku zo mna, pravda. Akurat ze pokial zahne manzel tak u mna skoncil. Nedovolim aby sa ma dotkol chlap, ktoremu nestacim a potrebuje este aj dalsiu. Som prilis cenny tovar, aby som sa ponukala v akcii jedna plus jedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30031
27.8.15 10:19
@Bábi Zlopočasná píše:
Tak u mna sa objavuju aj prioritnejsie veci… asi to bude tym, ze u zeny je sex naplnenim, kym u muza vyprazdnenim… vyprazdnovanie ma prioritu jedna, to uznavam.

Já jen že, nejdůležitější je jíst, pít, dýchat vylučovat a spát.. Zbytek je nádstavba.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.15 10:26
@Honza 12 píše:
Já jen že, nejdůležitější je jíst, pít, dýchat vylučovat a spát.. Zbytek je nádstavba.. :mavam:

Co mam deti, tak je dolezitejsie nakrmit deti nez seba :think: asi to maju zenske v hlavach prehodene inak :think:

Ale vsak som Ti pisala, chlap vylucuje, zena naplnuje :jazyk: Naplnovat je uz aj podla Teba nadstavbou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
27.8.15 10:33
@Bábi Zlopočasná píše:
Ty by si to dala s chlapom, ktory by spal s inou? Pre mna by to trest nebol, znechutenie a odpor by zahnali libido na severny pol.

Pokud bych s ním chtěla být, tak bych s ním i spala.
Pokud by se mi tak zhnusil, tak bych šla od něj, nechtěl abych být ve vztahu bez intimního života.

• Citovat
  • Upravit
káťa
27.8.15 11:28
@Bábi Zlopočasná píše:
Ale vsak sa to nevylucuje. Ked ma kolega styri milenky, tak ho neprestanem zdravit. Pokial sa nepokusi urobit milenku zo mna, pravda. Akurat ze pokial zahne manzel tak u mna skoncil. Nedovolim aby sa ma dotkol chlap, ktoremu nestacim a potrebuje este aj dalsiu. Som prilis cenny tovar, aby som sa ponukala v akcii jedna plus jedna.

Takhle radikální je každý, dokud ho to nepotká :mrgreen: To je naprosto normální. Pak následuje hroucení, omlouvání nevěrníka a dávání dalších šancí…

Nevím o tom, že bych někdy byla podvedená, ale na rovinu říkám, že bych za určitých okolností dokázala nevěru odpustit i zapomenout a pokračovat v pohodovém vztahu. Možná proto, že sama nejsem svatá a vím, že člověk je prostě jen člověk a může být nevěrný i tehdy, když má svého partnera opravdu rád. A nepiš Báni prosím tě o tom, že to tak nemůže být - to je jen tvůj úhel pohledu - jiní lidé mají ty úhly pohledu jiné ;)

• Citovat
  • Upravit
3522
27.8.15 13:05
@káťa píše:
Takhle radikální je každý, dokud ho to nepotká :mrgreen: To je naprosto normální. Pak následuje hroucení, omlouvání nevěrníka a dávání dalších šancí…Nevím o tom, že bych někdy byla podvedená, ale na rovinu říkám, že bych za určitých okolností dokázala nevěru odpustit i zapomenout a pokračovat v pohodovém vztahu. Možná proto, že sama nejsem svatá a vím, že člověk je prostě jen člověk a může být nevěrný i tehdy, když má svého partnera opravdu rád. A nepiš Báni prosím tě o tom, že to tak nemůže být - to je jen tvůj úhel pohledu - jiní lidé mají ty úhly pohledu jiné ;)

:palec: Super! Souhlasím s Tebou. :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.15 15:30

@káťa tak ja by som mozno odpustila a skusila dalej pokracovat vo vztahu. Viem, ze som toho schopna, aj ked u mna sa vtedy nejednalo o neveru, ale iba o ‚mensiu‘ zradu dovery. Holt zamilovana baba, no… jj, vztah pokracoval, akurat ta pohoda sa tak nejak vytratila. Tudiz je mozne, ze u mna by sa nevera neriesila radikalnym rezom, tak, ako by to bolo spravne, ale dlhodobym trapenim oboch stran pred definitivnym rozpadom.
A nestalo sa mi to len s chlapom, stalo sa mi to aj s kamoskami, ked som zistila ze som doverovala prehnane.

Takze ja si mysim, ze moj radikalizmus je na mieste. Cisty rez je humannejsi ako postupne odumieranie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
27.8.15 16:16
@káťa píše:
Takhle radikální je každý, dokud ho to nepotká :mrgreen: To je naprosto normální. Pak následuje hroucení, omlouvání nevěrníka a dávání dalších šancí…Nevím o tom, že bych někdy byla podvedená, ale na rovinu říkám, že bych za určitých okolností dokázala nevěru odpustit i zapomenout a pokračovat v pohodovém vztahu. Možná proto, že sama nejsem svatá a vím, že člověk je prostě jen člověk a může být nevěrný i tehdy, když má svého partnera opravdu rád. A nepiš Báni prosím tě o tom, že to tak nemůže být - to je jen tvůj úhel pohledu - jiní lidé mají ty úhly pohledu jiné ;)

Přesně, jiný člověk - jiný úhel pohledu..a ty to vidíš tak, jak píšeš a jiný to zase může právě vidět úplně jinak. Někdo by nevěru opravdu nezkousnul, i kdyby se o to dotyčný snažil sebevíc, prostě by ten vztah dříve či později krachnul. Každý na to tu povahu nemá a další šanci dát nedokáže. Já třeba přesto, že nejsem a ani jsem nebyla svatá, tak nevěru bych vydýchávala horko těžko a spíš si myslím, že bych to neunesla, mé ego by to neuneslo.

• Citovat
  • Upravit
Kočice11
27.8.15 16:56
@Bábi Zlopočasná píše:
@káťa tak ja by som mozno odpustila a skusila dalej pokracovat vo vztahu. Viem, ze som toho schopna, aj ked u mna sa vtedy nejednalo o neveru, ale iba o ‚mensiu‘ zradu dovery. Holt zamilovana baba, no… jj, vztah pokracoval, akurat ta pohoda sa tak nejak vytratila. Tudiz je mozne, ze u mna by sa nevera neriesila radikalnym rezom, tak, ako by to bolo spravne, ale dlhodobym trapenim oboch stran pred definitivnym rozpadom.
A nestalo sa mi to len s chlapom, stalo sa mi to aj s kamoskami, ked som zistila ze som doverovala prehnane.Takze ja si mysim, ze moj radikalizmus je na mieste. Cisty rez je humannejsi ako postupne odumieranie.

A pokud jsou v tom odumírajícím vztahu děti, ublížíš jim tím, že rodiče rozejdou?

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
27.8.15 17:10
@Kočice11 píše:
A pokud jsou v tom odumírajícím vztahu děti, ublížíš jim tím, že rodiče rozejdou?

Jenže děti jednoho dne vyrostou a odejdou a člověk najednou zjistí, že svůj život prožil s někým, kdo ho nemiloval a s kým se jen trápil. Takové vztahy se stejně po odchodu dětí rozpadnou. A zvláště ženy můžou potom mít ve vyšším věku, problém s tím, najít si nového partnera. Já myslím, že nemá cenu se v takovém vztahu trápit, pokud ten člověk ví, že to zkrátka nedává, to pak stejně poznamená celou rodinu.

• Citovat
  • Upravit
Kočice11
27.8.15 17:14

@Sonarka mám stejný názor jako ty, ale Bábi bude vědět, tahám sem myšlenky z jiné diskuse. Jsem těhotná, přítel je ženatý…

• Citovat
  • Upravit
27.8.15 17:40
@Kočice11 píše:

Preto som si vyberala chlapa, u ktreho verim, ze taku vec nedojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.15 17:44

@Kočice11 aha, takze traja surodenci u jednej matky, stvrty o pol roka mladsi od nejmladsieho z tych troch u druhej matky, je ideal. Ale pockat, ktora ze to z tych dvoch ma chlapovi odpustat, aby ostal s detmi? Alebo to vidis na 7 ludi pod jednou strechou? (Vlastne 8, ona ta matka od najmladsieho ma este starsie dieta…teda 9, to starsie dieta ma svojho otca.. nie, 10, ten otec toho dietata ma svoju zenu…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí