Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Monzumka píše:
no to je odvaha..neboj, už jsem tě nahlásila ať víme s kým máme tu čest, milý anonyme
Tipuju jaguar
@Monzumka píše:
no to je odvaha..neboj, už jsem tě nahlásila ať víme s kým máme tu čest, milý anonyme
Správně, bonzovat se sice nemá, ale hlásit se to musí ![]()
@jaguar píše:
@Monzumka @SlečnaDahlia A tak si notovaly a házely palečky slepičí mozečky…
Dobrý den,
vyvarujte se prosím urážkám v diskusi. V opačném případě bude Váš účet blokován.
Zdravím
adminka Eliška
@SlečnaDahlia píše:
@Monzumka Vy jste tak chytří
chacháá, její styl poznám, ten se jen tak nevidí ![]()
@terinka4444 píše:
Ano, souhlasím s tebou, zasloužili by po hubě oba dva. Dneska je toho s prominutím kurve. ní tolik, že už to lidi v jejich okolí ani nepohoršuje a „netrhá jim to žíly“. Jen pár jedinců zůstane ještě znechuceně stát. Ale nepleť se do toho, to ti bohužel nepřísluší.
Asi tak. Svět se zbláznil.
@nostress píše:
Asi tak. Svět se zbláznil.
Myslím, že málokdo považuje za správné a normální, když ženatý chlap obskočí každou kolegyni v práci, která se mihne kolem jeho kanclu. Tuto diskusi nevyjímaje. Ale to nic nemění na tom, že po tom zakladatelce opravdu nic není, do cizích vztahů se prostě nemontuje, ať už vypadají jakkoliv. Založení diskuse, aby se všichni mohli hromadně pohoršovat, nechápu.
@SlečnaDahlia píše:
Myslím, že málokdo považuje za správné a normální, když ženatý chlap obskočí každou kolegyni v práci, která se mihne kolem jeho kanclu. Tuto diskusi nevyjímaje. Ale to nic nemění na tom, že po tom zakladatelce opravdu nic není, do cizích vztahů se prostě nemontuje, ať už vypadají jakkoliv. Založení diskuse, aby se všichni mohli hromadně pohoršovat, nechápu.
Nejsem zakladatelka, takže nevím s jakým úmyslem byla tato diskuze založena. Souhlasím s tím, že by se neměla do toho míchat. Nicméně, i bez této diskuze
to vidím všude kolem sebe. Je mi z toho smutno.
Ahojte jmenuji se Klára. Poslední dobou jsem asi zjistila, že mě můj manžel (asi) podvádí…Hlavně si kryje svůj mobil a s jednou osobou má velký kontakt..Jak zjistit jestli sní něco má nebo jestli sní měl poměr předem děkuji za odpovědi. ![]()
@zhavaholka píše:
Ahojte jmenuji se Klára. Poslední dobou jsem asi zjistila, že mě můj manžel (asi) podvádí…Hlavně si kryje svůj mobil a s jednou osobou má velký kontakt..Jak zjistit jestli sní něco má nebo jestli sní měl poměr předem děkuji za odpovědi.
poslat sms z jeho telefonu, na ono číslo. A uvidíš, jak se bude konverzace vyvíjet.